Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 1 786
  • 212
  •   5
Отговори
# 180
Работата ми е свързана с много разговори и задължително съм със слушалки.  Тренирам всеки ден и часовника ми е неизменно с мен. Дори спя с него,  защото ми следи качеството на съня. Ще се радвам да спечеля и ще Ви давам обратна връзка регулярно.

# 181
Привет в това топло лятно време!
Аз лично бих избрала Смарт часовник Xiaomi - Watch S5 !
Никога не съм имала часовник,овен един в 7клас-да не зякъснявам и без числа.Simple Smile
Има супер дизайн,модерна технология.Ще ми осигури стилна визия,ще.ми е полезен в ежедневието с децата Simple Smile

# 182
Бих искала Xiomi buds 6, за да си слушам дискретно музика, докато върша домашните си задължения, да са ми удобни и да изолират страничния шум!

# 183
Xiaomi Watch S5 46 mm -  елегантен  часовник  и незаменим помощник в проследяването на здравните показатели през деня и по време на тренировка.

# 184
Мечтая си за Xiaomi buds 6, като за мен силата и чистотата на звука са най-важни. Често не мога да спя през нощта и слушам филми или музика и точно такива слушалки ми трябват.

# 185
  • София
Xiaomi Watch S5 46 mm - това е часовник мечта за мен,за да подобря здравето си ,тонуса и да тренирам по-сериозно,следейки важните здравни показатели.
Включвам се с удоволствие 🍀🫶

# 186
Ако трябва да избера само един продукт, това определено е Xiaomi Watch S5 46 mm. ⌚

Всеки ден е като малко приключение – работа, задачи, движение, срещи, нови идеи... Понякога дори забравям да погледна към себе си. Именно затова бих искала часовник, който не просто показва часа, а ми напомня да се грижа за здравето си, да следя активността си, съня и да ме мотивира да бъда по-добрата версия на себе си.

За мен технологиите са най-ценни, когато улесняват ежедневието и оставят повече време за важните моменти. Xiaomi Watch S5 би бил точно такъв помощник. А и кой знае... може би именно той ще отброява минутите до следващото ми голямо приключение. 🍀⌚

# 187
Xiaomi Watch S5 46 mm, надявам се да ми помогне и стимулира да подобря здравето и физическата активност.

# 188
Xiaomi Watch S5, за да ъпгрейдна фитнес гривната, която нося от години, с нещо далеч по-функционално.

# 189
Xiaomi Watch S5 46 mm е моя избор. Красив и елегантен часовник, функционален за забързаното ежедневие, за проследяване на здравословния статус и активността на движението.

# 190
Xiaomi Watch S5 46 mm ще ми е незменим помощник в ежедневието. Допадат ми смарт функциите му. Имам нужда от такъв.

# 191
Добре, че си имам предишния модел слушалки. че да мога да си пожелая Xiaomi Watch S5 46 mm. В момента часовника ми е на 6 години и вече има нужда да излезе в пенсия.
Необходим ми е най-вече за проследяване на здравните показатели. Напоследък имам проблеми с учестен пулс и ми е изключително полезно с часовника да си водя статистика и да докладвам на проследяващия ме лекар.

# 192
Xiaomi Watch S5 46 mm е прекрасен подарък за моят мъж,който има скоро празник и с удоволствие избирам него.
Има :
 Отлична батерия – реално 10–14 дни.
Ярък AMOLED дисплей (2500 нита), който се вижда добре на слънце.
 Премиум дизайн и качествена изработка.
Бърз и точен GPS.

# 193
  • София
Бих избрала Xiaomi Buds 6. Имам няколко по-стари модела слушалки Xiaomi и от години не сменям марката - супер комфортни, не те болят ушите след продължително използване, батерията е много издръжлива, красив и компактен дизайн и супер звук.

# 194
Много бих се радвала да спечеля Xiaomi Watch S5 , изглежда прекрасен. Много е красив.
Използвах Xiaomi Watch 2 и бях страшно доволна от него. Имаше изключително много функции,които ми помагаха да си следя ежедневните навици.
А Xiaomi Watch S5 46mm изглежда с много подобрения. Виждам,че батерията му е много издръжлива, дизайнът е още по-красив и здравословните показатели, които могат да се проследяват са повече, което за мен е огромен плюс. Свикнах изключително много да имам нещо на ръката си, което да ми помага в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт