Лятото звучи по-добре с Xiaomi - открий своя любим продукт и спечели страхотни награди!

• 1 416
  • 190
  •   7
Отговори
# 105
Бих искала да спечеля слушалките Xiaomi Buds 6, качеството на звука за мен е най-важно.

# 106
харесва ми Xiaomi Watch S5 46 mm - важно е за мен издръжливата батерия, дисплея да се чете и вижда добре на открито, мога да следя спортното бягане, активности, мониторинг на съня, здравните показатели

# 107
  • София
Xiaomi Buds 6, за мен и моят начин на живот е чудесен избор. Харесва ми,че са леки, красиви и обичам музика.

# 108
Бих искала да спечеля Xiaomi Sound Play, защото обичам да слушам музика навсякъде – у дома, сред природата и по време на пътувания. Впечатляват ме мощният 18 W звук, дългият живот на батерията до 14 часа и водо- и прахоустойчивостта IP68, които го правят идеален спътник за всяко приключение. А стилното LED осветление и компактният дизайн са чудесен бонус за още по-приятна атмосфера.

# 109
  • София
Много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm.

За мен един добър смарт часовник е много повече от аксесоар – той е ежедневен помощник. Спортувам редовно и за мен е важно да следя тренировките си, пулса, изгорените калории и качеството на съня. Харесва ми, че Watch S5 съчетава елегантен дизайн с много полезни функции, така че може да се носи както по време на спорт, така и в ежедневието или на работа.

Особено ценя възможността да получавам известия директно на часовника, без постоянно да държа телефона в ръка. Това ми помага да бъда по-организирана и същевременно да не пропускам важни обаждания или съобщения.

За мен това би бил идеалният спътник както през лятото, така и през всеки активен ден. Успех на всички участници! 🍀

# 110
  • София
Напишете в коментар кой от представените в темата продукти на Xiaomi бихте искали да спечелите и защо? Разкажете ни кои функции на продукта са най-важни за вас и с какво биха улеснили ежедневието ви.

Слушалките, точно в момента имам нужда от този просукт. Харесвам техниката на ,марката и съм сигурна,че ще ми харсесат.

# 111
Много бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm за мъжа ми. Батерията издържа 21 дни, което много ще му хареса. Ще си го използва за тренировките и в ежедневието. Сега започна да спортува активно и ще му е от огромна полза за резултатите. 🍀🍀🍀

# 112
Имам нужда от нов смарт часовник. Мисля, че Xiaomi Watch S5 46 ще ми свърши чудесна работа. Ползвам го за следене на активността и качеството на съня.

# 113
  • Вестерос
Xiaomi Watch S5 46 mm избирам. Нямам смарт часовник. Марката я ползвам от около 10 години, всички телефони са ми това и си я харесвам.

# 114
  • София
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46,защото телефона ми е същата марка и на цялото семейство телефоните са ни на Xiaomi. Най- много ми харесва функцията за измерване на крачки, пулс и дишане, защото правя много километри в ходене по време на работа и винаги когато ме заболят крачетата се чудя колко разстояние съм изминала...

# 115
Бих искала да спечеля слушалки Xiaomi Buds 6.

В момента ползвам друг, по-базов модел на същата марка (Redmi Buds 6 Active) и съм изключително впечатлена от съотношението цена-качество! Това са единствените слушалки, които наистина прилягат към формата на ухото без да създават дискомфорт. Батерията също така е много издръжлива, а това е много важно за мен.

# 116
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5.

За мен най-важни са проследяването на здравните показатели и обажданията директно от китката. Тези функции ми позволяват да следя физическата си форма и да остана свързана в движение, без да вадя телефона си. Това значително улеснява ежедневието ми.

# 117
Допадна ми Xiaomi Watch S5 46  красив дизаин и функции

# 118
Бих искала да спечеля Xiaomi Buds 6. Нсе не попадам на добре слушалки - или трудно се връзват към телефона, или не ме чуват хубаво при разговор. Смятам,че това биха били качествени слушалки

# 119
  • София
Бих искала да спечеля Xiaomi Watch S5 46 mm, за да следя здравните си показатели и активността ми. Изглежда удобен и елегантен.

Общи условия

Активация на акаунт