Кралски работи и клюки - 19

• 48 375
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Smile Докато Мегън и Хари пристигнат отново в Австралия
нещо интересно за Баба Бети като младоженка..Revolving Hearts

Списание Vanity Fair* припомня поредицата от неразбории и проблеми
 споходили 21-годишната Елизабет*
 часове преди сватбата и с принц Филип в далечната 1947 година..Heartbeat

Защо кралица Елизабет не е суеверна*Flowers Four Leaf Clover

# 151
  • в сърцето на един мъж...
Тереза Мей е диабетичка и черните дантели крият сензора на ръката й...
Не съм забелязала да се "притеснява" от него. Има много снимки, на които сензора се вижда. Може и малко PR да е било.

Една херцогиня...
Скрит текст:

А, аз не съм казала, че се притеснява, по-скоро заради характера на събитието има дантели.

Малкия сладкиш с очилата как прегръща Хари! Направо ми разтопи сърцето! А Хари ще е много много добър баща, личи му, че обича деца!
Бялата рокля на райета ми харесва как й стои на Мегън. Май за пръв път я харесвам Simple Smile

# 152
  • София
В момента такива рокли са модерни-с колани, тънки феерични материи, флорални мотиви, копчета, рокли-престилки. Магазините на масовите марки са пълни с такива. Аз ги харесвам, но стоят добре на жени с малки гърди или по-скоро малка гръдна обиколка. Аз сега, като кърмя, съм като тетка с такава рокля и много страдам Grinning  Дано след някоя година, като се "посъбера" пак да са на мода.
Синята ми харесва, смятам че Мегън е тип"Зима"...ако се сещате за цветовото разделяне на типажите коса/кожа/цвят очи. Отиват и студени цветове. Ако сложи  някое топло оранжево(има и студен нюанс) или охра, ще заприлича на циганка.
Роклята на раета не ми допада особено.
А онази на кръщенето на Луи беше потресна, най-вече самият модел/кройка 

Аз не виждам проблем да си държи корема и в 4-тата седмица...знае, че е бременна, радва се жената и си се пипа.
Не мисля, че не тренира, просто си има специфична структура. А сега изглежда особено набита, заради бременността.
И се пъчи, заради походката. Вижте я как ходи, като художествена гимнастичка на състезание.

# 153
Nature Boom  Принцеса Южени точно взехме да я обсъждаме както трябва около сватбата
 и  дойде *благата вест* за Мегън та пак остана в сянка, като истинска принцеса ,която пък  може да я наричат 
 вече и госпожа Smiley
аз специално и обърнах внимание заради тоалета и на сватбата на Уилям и Кейт..
майка и винаги е била повече забелязвана и обсъждана Smile

..сега била на меден месец в Никарагуа

# 154
Хари и Мегън на приема
Рокля - Oscar de la Renta / Pre-Fall 2018

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 13:20 от ۵ Gray. ۵

# 155
По-назад бяхте пуснали една снимка на Сейт с бяла рокля. Страшно красива и стилна. Обеци и косата й е страхотна.
Анкетите пък на мен са ми интересни,закото отразяват предпочатиния и мнения по даден върпос,а на мен това ми е интересно. Не ми пречат. И от имена се интересувам. Даже си признавам,че главно в момента около тази двойка Меган-Хари това ми е интересно какво име ще изберат. Но то е заради интереса ми към имената по плинцип, който при мен е от години.
Така,че няма лошо. Летисия ми е неприятна в лице и не ми допада,но какво от това. Децата й са сладки.
Всеки може да коментира каквото си иска. Голямо чудо,че Радика е дала имената за анкета(все пак и това е труд,да се ровиш,да четеш, нека го уважим).
Тъкма си мислех точната дума за роклите с които кипрят Мегито. И ми беше на устата,но вече ме изпревариха. Пеньоари същински.

# 156
  • Някъде там
Страхотна е роклята от приема.💗
Да се допълня,по често да я обличат в Оскар де ла Рента. Много красива рокля.
Вкарали са и от Кейтините букли.Учудващо добре изглежда косата и. Само това на бузите руж ли е хайлайтър ли не знам но не ми допадна,много напльоскано ми стои.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 13:31 от daviz

# 157
И на мен ми харесва-интересна,оригинална,Мегън е красива и свежа.

# 158
Защо така са я гримирали?! Сякаш дете е ршсувало върху бузите й. Хич не е ок.

# 159
  • На топло
Роклята е страхотна !!!
Гримът е направен като отмъщението на гримьора, много грозно. Не я обичат сигурно от екипа.
Елф ?! 😂 от Исенгард 😊

# 160

Бих живяла в малък замък който да не е отворен за посетители,не мога да си представя аз да си стоя и пия чай а в съседния коридор да обясняват на група японци живота на родителите ми.😊

В замъка в Belvoir (област Рутланд) например,където аз съм ходила семейството аристократи ползват някаква малка част от първия етаж на целия замък,а цялата останала част е отворена за посетители от април до октомври.Намира се на един връх ,а наоколо са земите и къщите на хората,които ги стопанисват.Хората,които идват да разгледат не са никак малко.Имат и градина,за която си има отделна такса ако искаш да я посетиш-цветя,красота.Атмосферата и чувството да се докоснеш до това време е наистина завлядяващо-красота,романтизъм.....Аз с удоволствие бих живяла там,но не съм срещнала някой, който да ме покани Simple Smile

Освен това отдават банкетната зала за сватби и други събития.
ето повече,на който му е интересно:
https://www.belvoircastle.com/ 

# 161
  • Някъде там
Роклята е страхотна !!!
Гримът е направен като отмъщението на гримьора, много грозно. Не я обичат сигурно от екипа.
Елф ?! 😂 от Исенгард 😊
Определено има саботьори в екипа и от стилисти и коафьори но аз се питам тя не се ли гледа в огледалото преди да е готова.Аз не бих позволила това.Като не ми харесва грима,ще го премахнат и ще ме гримират отново.
По добре без грим да излезе отколкото като на тези снимки.Развалили са цялостната визия.

# 162
Роклята На Оскар Де ла Рента е невероятна, Мегън в нея също.
Гримира се/гримират я ужасно и изглежда стара и повяхнала. Кейт също. Много са зле с грима и поддръжката на кожата тези жени.
На кръщенето на Луи беше просто грозно облечена и самата тя грозна, а аз я харесвам по принцип.
Роклята на райетата е горе-долу ок и и стои добре.
Анкети, имена и залагания не ме вълнуват и предпочитам да ги няма. Упражнения през пост как ще се казва някой ми се струват глупави и безсмислени.

# 163
  • София
Вижте колко са различно осветени снимките, гримът изглежда много тъмен само на една, две отснимките. Кой знае какви настройки са.
Първите снимки в залата с Хари са си ОК.

# 164
Nature Boom Много е хубава Мегън с  роклята на  Oscar de la Renta*

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 14:06 от EvaKrusteva

Общи условия

Активация на акаунт