Кралски работи и клюки - 19

• 48 321
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Едва ли някой ще ги оплюе, че танцуват около хора с инвалидни колички. По белия свят приемат тези хора за нормални и не търсят сензации. Да танцуваш С и около човек с количка е странно само при нас. Simple Smile

# 331
  • София
Милата Меган, "инструктираха" я и спря да си пипа коремчето Cry

# 332
Ми като цяло само в тая тема съм чела толкова оплюване. Повечето статии за тях, на които съм попадала, са повече от ласкави.
Да, например за роклята с “гарги” harpers bazaar казва че е като Дисни принцеса. Ма кво ти разбират тия там в харпърс..
А пък няколко сайта на дизайнери са се сринали поради голям интервс, след като се е появила с техните модели..

# 333
  • Пловдив
Коя е роклята с гарги?

# 334

Тази, която показва твърде много крака...

# 335
Аз също се записах в темата с критика за роклята и. Но ми направо голямо впечатление как е допуснала така да я очертава. Иначе нямам други критики към тоалетите и, все я харесвам, дори и с мантичките. Може би с прилепналите панталони не я одобрявам толкова, мисля че широките модели повече и отиват. Чудя се дали да не си купя биографията и.

# 336
  • Някъде там
Коя е роклята с гарги?

# 337
  • София
Не само тук предизвиква недоволство. Из чужди форуми също я недолюбват.

# 338
Не мога да отрека обаче, че носи роклята по-добре от модела (птичата рокля)

# 339
  • До морето
На мен пък много, много ми харесва и роклята, и това как й стои.

# 340
Вярно е като Динси принцеса.
Дреме и на ...,че я оплюват. Жената грабна Хари и той е влюбен до полуда в нея. Британската кралица и е баба, а децата и ще са благородници и осигурени за цял живот. Няма да се притеснява какво образование ще им даде и дали няма да станат овчари, ако нямат работа и прехрана или ги мързи да гледат.

# 341
  • Някъде там
И на мен.Още тогава казах че и роклята е уау и на нея добре и стои.

# 342
Smile

Тази, която показва твърде много крака...

Smile..Като е гарга да е рошава*...то па едни крака..къси,кльощави,походката и никаква..к,во  ни ги показва..
да обуе анцуг..да ги скрие като талията..и с тази тънка,рядка коса къде е тръгнала..един грим не може да си сложи като хората..лъщи като пехливанин..: и да се стегне малко..какво я води нейния все за ръка..
нЕма да се изгуби ..да не е вчерашна ..знае  кой е царския път..аман от двуличници.. smiles:
Smile..SmileSmile

# 343
На мен също ми харесва как изглежда с тази рокля.

# 344
  • София
Много красива и семпла рокля, разкошен цвят. Дори обувките, стоят добре, но само заради тънките крачета. На много малко жени би стоял добре подобен модел https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/amp24354542/megha … -aquazzura-pumps/
И обеците...отивам да търся близък план...

Общи условия

Активация на акаунт