Кралски работи и клюки - 19

• 48 303
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Хари и Мегън в Уелингтън

Палто - Club Monaco Ellayne trench
Блуза - JAC + JACK Trani Sweater
Дънки - Outland Denim
Обувки - Stuart Weitzman Veruka

Скрит текст:

Пътуване до национален парк Абел Тасман

При пристигането им ще се насладят на традиционен поздрав, преди да започнат разходка с един от рейнджърите на парка, за да научат повече за историята на гората и екологичните предизвикателства за опазване на местообитанието на парка.

В скрит текст слагам тоалетите на Мегън от предишните събития
Скрит текст:

Блуза - Theodore Scanlan Crepe Knit Jacket
 Обувки - Sarah Flint ‘Jay’ Heels
 Обеци - Shaun Leane ‘Talon’ Earrings
 Панталон - Believed to be Outland ‘Harriet’ Black Jeans

Рокля - BOSS by Hugo Boss Slim-Fit Soft Jersey /Hugo Boss Dark Pink 'Eodora' Dress/ в случай че не откриете роклята пробвайте втория вариант
 Обувки - Aquazzura Casablanca Peach Suede Pumps
 Обеци - Paspaley Lavalier Rose Gold, Opal, and Pearl Earrings
 Брошка - Poppy Appeal remembrance poppy
 Чанта - Cuyana Mini Chain Saddle Bag

Рокля - ASOS Maternity Wiggle
 Обеци - Birks Muse Citrine & Diamond Drop
 Обувки - Sarah Flint Jay Pump
 Палто - Karen Walker Banks Trench
 Гривна - Zofia Day Co Open Diamond Cuff

Рокля - Gabriela Hearst Custom Herve Dress
 Обувки - Stuart Weitzman Nudist Sandal
 Чанта - Bespoke Christian Dior Navy Clutch
 Обеци - Birks Snowflake Jacket Earrings
 Колие - Simon James Design Maori Necklace

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 01:51 от ۵ Gray. ۵

# 346
# 347

..брошката Heartbeat

# 348
Почвам да си мисля, че Мегън не може да ходи на тия кокили, дето слага. То бива да се държиш за ръка, ама тя направо се е подпряла да я носят. Не харесвам такива демонстрации на любов и в простолюдието, за кралски особи пък съвсем. Инфантилна работа - гонещи 40-така, овършали де що могли, сега го играят невинни влюбени гълъбчета. Абе яяя.... take a room.

# 349
  • Някъде там
Аз пък точно обратното.Става ми толкова мило и приятно да видя хора на средна възраст да се държат под ръка, да си говорят мило и да се гледат в очите с любов уважение и признателност.
И мисля че колкото повече такива хора има,толкова по-хубав и добър ще е света.
Уви,наивна съм и винаги търсеща доброто у хората,любовта им към себе си,към половинката и към света.Трудно се намират вече и за това такива жестове на привързаност и любов ми доставя удоволствие да гледам и много харесвам.

# 350
На снимката по-горе с маратонките също се държи за Хари. Иначе не е типично толкова често да се държат за ръце, но явно са си прилепчиви натури.

# 351
daviz, това за което говориш е съвсем друго нещо. То и на мен ми харесва.

# 352
Gray, благодаря за прекрасните снимки!Целият аутфит на Меган много ми харесва!

# 353
Прилепчива е много точно казано. Simple Smile
Добре е с кафевия шлифер. Само да спре да си криви навътре краката и да се понаучи да си прави косата, че е все едно аз съм я вързала / а уж хванала баба за шлифера/. Wink

# 354
И аз съм на мнението на Давиз, много ме радват как се държат за ръце и се гледат влюбено. в крайна сметка са отскоро заедно а това е едно от най-хубавото време заедно. Когато всичко е розово и се чувстваш все едно летиш.
То пък ако не се държаха за ръце приказките за двуличната пресметлива Мегън щяха да са още повече.

# 355
  • Някъде там
Да,забравих че тук става въпрос само за сметки и това все пак е треторазрядната актриса Мегън Маркъл,къде съм тръгнала аз да сравнявам поведението и с това на обикновените обичащи се хора и на жените висящи по мъжете си.
То и аз съм от тях,добре че моя не в принц.😊

# 356
Да,забравих че тук става въпрос само за сметки и това все пак е треторазрядната актриса Мегън Маркъл,къде съм тръгнала аз да сравнявам поведението и с това на обикновените обичащи се хора и на жените висящи по мъжете си.
То и аз съм от тях,добре че моя не в принц.😊

За треторазрядната си абсолютно права.

# 357
  • София
И аз въртя очи при твърде лигави послания и като видя във фейсбук статуси с "Любов моя, когато те срещнах ...бла бла бла" и тагнат мъжа Smile  Но в крайна сметка Хари си е неин, женени са и щом такъв им е маниерът един към друг, не виждам защо трябва да слагаме етикети и, че било прекалено. Ми влюбени са хората, оженили са се в период от връзката, когато още ги тресе хормонът. Това, че масово наоколо хората се женят ако жената е бременна или вече не знаят какво да правят с връзката си, е друг въпрос.
И мъжът ми едно време ми държеше непрекъснато ръката, без значение къде се намираме. Гледаше ме с пребозал поглед и въздишаше. Сега, след 9 години, се бъзикаме и повръщаме с хилеж, като видим излиянията с мигащи сърца на някой познат във фейсбук. След някоя и друга година няма да се почесват толкова и да висят един на друг, особено, като ръцете им са заети с 1-2 деца.
Нека ги оставим сега да се полигавят.

# 358
И според мен не отива на жена на 37 години да се държи така инфантилно. Все се виси по ръцете на мъжа си.... тя, заклетата феминистка (поне така се опитваха да я преставят), с прословутата реклама на веро.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 09:59 от Dara77

# 359
Да, я да се прибира, да врътне един боб с наденици! А тоя Хари и той! Не може ли да й врътне един шамар да си знае мястото!? Ще ми се държат за ръце, дърти хора! Уж'с!
Къде са татко, батко и кака Маркъл да кажат как трябва да се държи едно семейство в обществото? 😆

Общи условия

Активация на акаунт