Кралски работи и клюки - 19

• 48 314
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Почвам да си мисля, че Мегън не може да ходи на тия кокили, дето слага. То бива да се държиш за ръка, ама тя направо се е подпряла да я носят. Не харесвам такива демонстрации на любов и в простолюдието, за кралски особи пък съвсем. Инфантилна работа - гонещи 40-така, овършали де що могли, сега го играят невинни влюбени гълъбчета. Абе яяя.... take a room.

Aз и моят съпруг сме от това "простолюдие". След 16 години брак, и двамата на 40 плюс, все още се държим за ръка и без притеснение демонстрираме любовта си. Понякога му вися на ръката, понякога се целуваме като ученици на спирката, понякога спонтанно се прегръщаме ей така посред улицата. Явно и ние го "играем" на невинни гълъбчета. Емоционални сме си, да. Възрастта не е пречка да  изразяваш свободно любвта си. И аз се радвам когато по улиците срещам много възрастни хора, които се държат за ръка и очите им светят!

В един по-преден постинг бях обяснила какво всъщност означава жеста на Мегън към Хари и желанието й да го хваща за ръка. Няма нищо общо с подпиране или демонстрация "вижте той е мой".  Но има много общо с вътрешната сърдечност, емоцията към другия, дори с желанието за подкрепа в момент на несигурност. Но това няма как да се разбере от хора, които са емоционално студени.

# 361
Според мен не става дума, че са дърти хора, а че са кралски особи и никои други две такива не са се лепнали един за друг, вкопчени и ухилени. Нямаше да се коментира, ако бяха обикновени хора, но те представляват консервативна институция, а аз лично не виждам царственост. Нека са щастливи и да се обичат, прото държанието им не отговаря на положението им.

# 362
Welt, взе ми думите от устата. Мегън и Хари се държат като известна двойка на меден месец, която си прави каквото си ще, игнорирайки досадните папараци. Само че Маркъл вече не е актриса, а мъжът и е принц и не са там на семейна почивка, ами на обиколка да представляват баба си и е добре да се държат малко по-професионално. Това им е работата, за това им се плаща.

# 363
Сто пъти предпочитам хората да са естествени и спонтанни  и да изразяват емоцийте си, отколкото да са позьорски двървени по протокола. Представям си колко изкуствено щеше да изглежда така.

# 364
Според мен Хари страда от остър дефицит на женско внимание. Не става въпрос че жените не го харесват, а че не го подкрепят. Майка му чисто формално го "изостави" за да търси себе си. Даяна не можа да намери сили да живее сама заради децата си, скачаше от една неподходяща връзка в следващата докато намери преждевремонно края си. След това всичките му сериозни приятелки се отказват една по една от него след дългите връзки, защото не искат да носят тежестта на публичното внимание. Меган е първата и независимо каква актриса е, поне е дресирана  да понася общественото внимание с усмивка.
Замислете се - последните хубави дни на Хари са били като малък, преди да почине майка му. Тогава тя често на публични места прегръщаше, закачаше и се смееше с децата си. Така че в неговото съзнание физическия допир на обществено място е останал като символ на обич. За това сега когато е в романтичната фаза на връзката си той използва познатия стереотип, за да каже на себе си и света - вижте щастлив съм. Маркъл може и да е треторазредна актриса, но явно е добър психолог. Издигала се е сама по кариерната стълба като е използвала околните. Може и да е схванала къде му е слабото място на Хари и очевидно е съгласна с демонстрациите. Това не е задължително да е само с користна цел, може да се приеме като оказване на подкрепа във вида в който Хари го иска. След това се превръща и в запазена марка на двойката. В крайна сметка бракът е не само любов но и партньорство за постигате на общи цели.
Ако щете вярвайте, но на всяко ново събитие където се появяват първото което гледам е дали продължават да се държат за ръка, ако не се държат - какви са им физиономиите.
По-добре да висят един върху друг, отколкото да гледат на различни страни като Даяна и Чарлз.
Освен това те са далеч назад във веригата за наследяване, така че защо да не живеят както си искат доколкото е възможно. Кейт и Уйлям да спазват протокола. И последен аргумент -  нали и Протокола на Баба следи изявите. Щяха да намерят начин да ги накарат да се държат другояче. Короната има нужда от такова "по-народно" поведение за да покаже човешко лице. От тях е най-безопасно да го получи.

# 365
Не знам какво са им казали, но забелязвате ли, че спря да се държи за корема и спря да и личи, че е бременна.

# 366
  • Истински се вижда само със сърцето.
В интерес на истината, каквото и да направи Меган ще бъде оплюта. Сега защо не си държала ръката, после ще им а защо не държи Хари и извода ще е че ще се развеждат например Simple Smile
Я дайте нещо друго, че се изтърка тая плоча вече.

# 367
Кейт била бременна с 4 то дете. Сега попаднах на тази новина от списание стар(таблоид мисля е) съобщават. И съответно снимка с "наедрялото й коремче", което е в действителност снимка с изцяло плосък корем,в отлична форма 😁Постоянно ми излизат новини за Меган и Кейт. Дали е истина,кой знае.

# 368
  • Бургас
Не знам какво са им казали, но забелязвате ли, че спря да се държи за корема и спря да и личи, че е бременна.

Според мен чете, тук, в темата и си е взела бележка

# 369
  • София
https://www.google.com/amp/s/amp.extratv.com/2018/10/27/rumor-bu … gnant-with-baby-4 Кейт не е бременна, успокоих се, вече щях да я съжаля.

# 370

Според мен чете, тук, в темата и си е взела бележка

Сто на сто Laughing Laughing

# 371
https://www.google.com/amp/s/amp.extratv.com/2018/10/27/rumor-bu … gnant-with-baby-4 Кейт не е бременна, успокоих се, вече щях да я съжаля.

Но пък тази жълта рокля е страхотна !

# 372
  • София
Не мисля, че Кейт и Уилям ще имат 4-то дете. Може и да ме изненадат де... Но те го раздават все пак модерна двойка, 4-то дете някак клони към "ретро", по-патриархално изглеждащо семейство. Не знам и аз как да го обясня Grinning А и не се знае какви коментари ще има от "народа".  Не, че пред тях стоят дилемите на обикновените хора, за осигуряване на поредното дете, но и те си имат съображения. 3 деца е културна бройка Grinning

# 373
  • До морето
Да бе, смее ли да забременее и да отнеме вниманието от Мегън 😂

# 374
Готино ще е да имат още деца, поне според мен.

Общи условия

Активация на акаунт