Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 253
  • 769
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Мои приятели често сменят държавите и от тях знам, че има специализирани вериги училища в стил за деца на дипломати. Особеното е, че програмата им е срвн константа в различните държави и детето просто си се мести в училището от тази "верига" в новата си държава и си продължава. Разбира се не е за цял свят, но покривало доста примерно от европейските държави. Намерили хората ниша - запълнили я.

# 241
Не само за дипломати, разбира се. IB училищата(само пример за популярна система) следва да са почти еднакви навсякъде и край нас има много семейства, които сменят държавата на 2-3 години, съответно децата ги местят в училище от веригата. Като цяло на децата не им пука след второто местене.

Аз съм с един 13годишен скорпион, който ако не го дразнят околните, той ги дразни.

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 06:59 от тити

# 242
Аз съм с един 13годишен скорпион, който ако не го дразнят околните, той ги дразни.

Приятно ми е да се запознаем. Аз съм със същия, но 12 годишен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 243
  • София/Севлиево
Моето си го родих рaк -дa е кaто мен, не кaто бaщa си (той е близнaк ) обaче хич не съобрaзих, че мъж рaк е кофти работа, все повече зaприличвa нa мен и ако тaкa продължи кaто възрaстен ще му е достa трудно. Виж скорпионите сa другa работа, лично aз много ги хaресвaм (имaм две племеннички скорпион,и две рaк )...

# 244
  • Бургас
и моето момче е рак, какво им е  на мъжете-раци

# 245
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Всичко наопаки се върши, големия ми син е рак.

# 246
Всичко наопаки се върши, големия ми син е рак.

А те пък скорпионите понеже са едни праволинейни и послушни  Grinning

# 247
  • В полите на Пирин планина
Мъжът ми е зодия рак - лесен е за управление. Smiling Imp

Големият е Водолей - няма такова спокойствие и самодоволство, докато не му припари силно под опашката.

Малкият пък е Козирог и при него трябва само "со кротце, со благо", че иначе е опасно...

Да са живи и здрави, пък всеки с характера и зодията си!

# 248
  • Пловдив
Мъжът ми е зодия рак - лесен е за управление. Smiling Imp

Малкият пък е Козирог и при него трябва само "со кротце, со благо", че иначе е опасно...

Да са живи и здрави, пък всеки с характера и зодията си!
Моят големият е рак...много е добър и чувствителен 13 годишен пубер...,но която го вземе ще го върти наистина:frowning1:  Малкият Козирог...инато, амбициозно човече, не знам дали ще си намери майстора Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 249
Моето момче е рак, юлче. За мен , това е много хубава зодия за мъж. Кардинален знак. Дядо ми, Бог да го прости, беше рак. Изключително стабилен, добър и силен духом човек. Той ми е дал много - като светоглед, подкрепа и старт в живота.

# 250
Не,че много вярвам на зодии..Но напоследък има доста верни неща написани, относно астралните знаци.. Наблюденията ми са, че има много верни определения относно поведение, характер, качества..и съм склонна по тази линия да попроменя мнението си.
Тийна е везни. Но пък е на 21 число, та май е на някаква граница. Както казах, съвсем повърхностен ми е интереса напоследък и не се задълбочавам много за тази граница...Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже не знам преди неговата зодия коя е, нужно ми е да погледна някой хороскоп. Дразнии ме факта обаче, че трудно взима някакво решение, което било абсолютен хит за неговата зодия Simple Smile Влияе се много от странични мнения, а това за бъдещ мъж хич не ми е ок. Но се надявам, че по голямата част от това ми дразнение се дължи повече на възрастта му, отколкото на звездния му знак.

# 251
И моят пубер е скорпион. Както не веднъж съм казвала, той се роди в пубертета и не знам дали някога ще излезе от него. Едната ми племеничка е също скорпион - проклетия отвсякъде Simple Smile "Успокоявам" родителите ѝ, че скоро оправия няма да видят Simple Smile

# 252
Дами Simple Smile

То проблемите са от пубертета , не от зодията ...Wink
Имам приятелка психолог която казва че пубертета е диагноза, не много нормално състояния та какво друго можем да си кажем. Децата трябва да израстат тази "болест"...

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 13:09 от _re_ge

# 253
  • София/Севлиево
Твърде е чувствителен и докачлив,не е от най-инициативните, все чака някой да го побутне...
и моето момче е рак, какво им е  на мъжете-раци

# 254
  • Перник
Мойто е близнаци...Като малък се оправдаваше за дивотиите си със зодията Grinning

Общи условия

Активация на акаунт