Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 154
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
И при моя е тръпка кубчето. Има три стандартни, едно такова:
Скрит текст:

И за Коледа получи това:
Скрит текст:

Последното го нареди за един ден без да гледа клипчета. Заинати се и каза, че искал да се справи сам.

За мързела нищо няма да кажа... Ще си замълча съпричастно... Close

Има надежда де, решил е да преговаря по всичко последните дни от ваканцията - отпуснаха им още два и е доволен.

# 601
Кубчета на Рубик имаме една торба от 4х4 до някакви дето нямат подредба, като пъзел. Всичко се реди за минути и съответно вече няма интерес. Отвреме на време придърпва торбата и каквото грабне отвътре почва да върти.

И Неокуб имаме. Даже 6-7. Наложи се да ги купувам от Алиекспреса, че щеше да ме разори по едно време. Такива чудеса прави с тях, направо онемявам. Аз не мога да ги наредя на съвсем проста картинка. Много сложно това нещо. Обаче те от бездействие и лентяйстване са хванали цаката на всичко.

# 602
Какъв е неокуба?
Вкъщи имаме две стандартни кубчета, една пирамида и още едно, което също наподобява пирамида, но се върти по много особен начин и все още не сме го разгадали, а и змията имаме.

# 603
  • Перник
Ох, момичета, да споделя в какъв филм съм Rolling Eyes Миналата седмица, както си играеше футбол из къщи, 11-годишният дойде и се гушна в мен. Сърцето му биеше, все едно ще изхвръкне. Аз казах "ау, как ти бие сърцето", той отговори, че винаги си биело така. И почна час по час да идва да ми показва как му бие сърцето. Снощи направи тази демонстрация в присъствието на майка ми. Според нея му е много учестен пулсът, чела била, че деца между 10 и 12 години задължително трябва да се прегледат при кардиолог, сутринта ми звъни да ме пита къде ще го водим...лудница. Най-вероятно нищо му няма, ама докато не го заведа на лекар няма да ме оставят на мира и тя, и мъжът ми Rolling Eyes

В тази връзка, приемам препоръки за детски кардиолог.

# 604
др.Кратунков - уникален лекар- болница Света Екатерина !

# 605
  • Варна
Е то при игра на футбол със сигурност ще му бие учестено сърцето Simple Smile

# 606
  • Перник
Е то при игра на футбол със сигурност ще му бие учестено сърцето Simple Smile

Да, обаче имам чувството, че и в спокойно състояние пак е учестено. Довечера ще му меря пулс и кръвно.
Както и да е, мисля първо да се отбием до личната лекарка.

# 607
  • София
Заведи си го на кардиолог да ти е мирна главата! По-добре да утрепеш половин ден и да каже, че всичко е наред, отколкото да се неглижира проблем.

# 608
Д-р Маринов - преглежда в НКБ и МБАЛ Надежда.
Моят син го водих профилактично на кардиолог миналата година, казаха след 2-3 г отново на преглед.

# 609
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Личния лекар при рутинен преглед е щял да забележи, ако има нещо нередно в ритъма на сърцето, но за да не го мислиш - на кардиолог.

# 610
  • София
И на моя ми е направило впечатление, че много му лупа сърцето понякога...
Препоръчвам д-р Величков в НКБ (3-та градска).

# 611
др.Кратунков - уникален лекар- болница Света Екатерина !

Препоръчвам го с 5 ръце. На мен, като дете ми правиха две сърдечни операции - втората беше през 1996 г. в Св. Екатерина. Той беше част от екипа на Чирков още тогава. Беше блестящ. Сега с втората ми бременност ходих при него на консултация - все още е перфектен професионалист.

Но, като цяло на децата сърцето им бие по-бързо от това на възрастен човек, така че и аз мисля, че няма проблеми. Но все пак е добре да проверите, за ваше спокойствие

# 612
И ние сме ходили в 3 градска. Има си детско отделение, мисля единствено в страната. Силно препоръчвам. Няма страшно

# 613
Момичета, моля, кажете къде бихте празнували рожден ден на 16 г. младеж? За София става въпрос.

# 614
Аз само като предпочитание ще споделя. Моя имаше РД преди месец (на 15 стана). Каза че се разбрал с приятели 6 деца бяха, на пицария да се черпели (той плати там), после на кино ходиха и после сядали някъде за по десерт само. Но това не е в БГ. На децата казал, че не иска подаръци и ако някой реши да не му носи повече от 10-15$. Та пицата за 6 човека ми излезе към 50$, киното всеки сам си плащал и десерта. Но в БГ може и да не им е удобно така. В нас верно донесе 6 картички с по 10-15$, едно българче му дало 30$. Ние обикновено даваме по 50$, ако той трябва да ходи на чужд РД, защото така сме преценили и можем да му дадем. Но повечето хора нямат възможности и нищо да не му дадат, съм му казала пак да им благодари че са го уважили.

Общи условия

Активация на акаунт