Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 279
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Ели,дано Peace Напълно възможно е да е мастно образование.

# 106
Оххххх, и аз вече съм се изприщила от постоянно повтаряне на едно и също. Винаги има оправдание защо не е станало нещото както би трябвало. Относно домашните задължения съм му вменила да изхвърля боклука, да си оправя стаята, да си сгъва изпраните дрехи, ама всичко става с постоянно напомняне, никаква самонициатива. Иначе ходи до магазина за разни неща, включително и баба му като го изпрати.  Баща му го кара да палят заедно парното, чат пат слиза до котелното сам да приръчка огъня, та да се научи как става. На 10 г. е момъка, хем уж порастнал, хем още си е дечко.

# 107
Миналата седмица дойде майстора ни до нас, за да ни монтира новия шкаф. По едно време следобед му звънна сина му /12 г./, за да му каже, че му е сменил гумите на колата и сега отива да запали парното. Това се случва петък следобед след училище. А моя синковец, се прибра, метна си раницата в средата на хола, кльофна се на плейстейшъна и викна "Мамооо, направи ми сандвичи, че съм гладен!" Петък било - трябвало да си почива Rolling Eyes

# 108
  • Пловдив
Еми...ясно е,че всички деца са различни  Wink
Чудно ми е как ще смени гумите 12г. дете,ама знам ли  Thinking

# 109
  • Перник

Мхм, тя една гума тежи колкото него Thinking

Моят син през седмицата става и си оправя леглото. Обаче събота и неделя се налага да му напомням да го направи по 100 пъти. От време на време изхвърля боклука, помага при сервиране/отсервиране, но винаги ми напомня, че "не съм ти слуга" и пита "колко ще ми платиш", на което отговарям, че и аз не съм слуга и ако ми плащаха за цялата домакинска работа, която върша, отдавна да съм милионер Grinning

# 110
Дъщеря ми е на 17, но от години готви и ми помага с много неща. Съвсем различен тийнейджър беше и е. Малкият скатава мнооого. Ак случайно свърши нещо, следва" Сега доволна ли си"  . Иде ми да го размажа Joy
Ели, дано всичко е наред. Като са живи и здрави, ще ги побийваме, повикваме и лесна работа. Joy

# 111
Като съдя по моето, и аз се изненадвам
Още се борим да си мята дрехите на закачалката, щото като се съблича всичко е на топка в средата на стаята
Доскоро повтарях и за ученето, но тук специално виждам голям напредък
Всичко става с много повтаряне, но вече взех да свиквам
Почти нищо не прави в къщи, инцидентно коси тревата или друга "мъжка " работа

# 112
Така хубаво се посмях момичета.....то не ,че ми е много забавно.
В къщи съм с двата тинейджъра ,плюс на свекървата детето Joy
Стават трима мъжа.
Та аз живея в къщата на трите прасенца ,офффф...
Малкия има задължението да купува хляб.
А големия да хвърля боклука и да си шетат кочинката.
Ама с толкова зор става всичко....
А как разхвърлят в къщи и тримата.....
А детската на какво прилича....
Ако има конкурс за най-разхвърляна детска ,дори апартамент ,ще грабнем първото място! Stuck Out Tongue Winking Eye Cry Joy

# 113
  • София
Младежът с прибирането пльосва всичко в коридора на средата - яке, обувки, раница на пода. После отива и си съблича дрехите в неговата стая - и те на пода. Да не си помислите, че от няколко години не повтарям едно и също всеки ден.
Роботът прахосмукачка като тръгне да чисти и стигне до неговата стая ... би избягал с викове, ако имаше такава функция.

# 114
Пропуснах да отбележа, че и при нас отвереме навреме се подмята "да не съм ти слуга", ама като го насмета, гузен идва да ми се умилква колко много ме обичал.

# 115

The Invisible
, точно на топка са и при нас дрехите. Joy
Пльосва ги пред огледалото, на тоалетката. И смята, че те сами ще си се окачат на закачалката в дрешника.

С помагането- правихме домашен "готварски курс". Много добре му се отрази, научи да готви някои неща и когато го помоля, помага.
Също, ходи с удоволствие да пазарува. Връща се доволен, изпълнил всичко по списъка. С подредбата на стаята му- напомняме му, помагаме...

# 116
  • Варна
Здравейте пак от мен Simple Smile МНого ми е интересно като ви чета, обаче с ужас откривам, че нещата с времето хич май не стават по-добре! Убихте ми надеждата най-безцеремонно! Четейки за вашите младежи, не стига че припознах моя 5 годишен разбойник ами и мъжа си.
Това с повтарянето направо до развод ще ме доведе, а то какво ме чакало.... Astonished  Flushed Scream

# 117
Тъй сега влизам тукачи с размазана физиономия от кеф,щото ми звънна учителката му по физическо / па няма да е по БЕЛ,я Joy /, да изкажела възхищението си от спортния хъс,дух и добро възпитание на синковеца. Имаха спортен ден нашите, тези които са във футболния отбор на училището,де. Победили с 13:1 Joy..учителката на пицария ги завела. Звънна жената да ми каже тези мили думи,ама ако му влезе в бърлогата,ще припадне. Два пъти.
А негово височество килеша,хвърли училищния футболен екип,облече клубния и ..познайте къде е..на стадиона Disappointed Relieved на тренировка.
Успях да го зърна за две минути само,докато се преоблече. Но и затова време му вметнах строга нота да разбере за взетите уроци и домашни от днес. Щото беше освободен. И репликата беше-ама умееш да разваляш настроения... Представяте ли си Hushed Значии само да ми се върне, ще види той. Не е познал, че ще му се размине днешния учебен ден. Хитрец Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
  • Варна
Моя си сменя сам гумите на колелото и му прави дребни ремонти, но на кола да смени гуми много ме съмнява. Освен ако няма гайковерт под ръка Rolling Eyes

# 119
  • В полите на Пирин планина
Големият и малкият пращам за дребни неща в магазина. На 14 и 10 са. До мазето ходят за картофи / вземаме повече от производител / и разни сокове, компоти, доматено пюре ...
Изпращам да хвърлят боклук. Изрично трябва да извадя пликчето от коша и да го подам - иначе няма да се получи. Карам ги да си подреждат стаята, но без особен ефект. Много се дразня от разхвърлени мръсни дрехи. Чистите, все още, аз прибирам. Често намирам и гардероба, все едно бомба е паднала - всички дрехи са размотани и смачкани на топка.
Големият се къпе и преоблича постоянно - ето само вчера е сменил 5 тениски и два екипа + екипа за тренировка. Какво е това преобличане, не знам. казва, че се поти. По-добре, че се преоблича в този случай. Малкият, ако не го подканя няма и да се изкъпе. Все е : "след малко" и така до безкрай.

Другото, което ме дразни са неотсервирани мръсни чинии.

У нас аз повтарям, че не съм прислуга и готвачка, ама реално - съм!

Simple Smile Wink

Общи условия

Активация на акаунт