Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 287
  • 769
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • София
Ами честно казано като е излязъл в 7 и се прибере в 19.30 от английски и докато хапнем става 20.00 и има домашни за следващия ден, какво да го карам да прави. А държа да ляга в 21-21.30. Лятото го карах повече неща да прави.
А пропуснах, че храни котката Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 92
Дъщеря ми днес беше сготвила пълнени чушки и мъфини и по принцип  се грижи за котката, цветята, миялната и помага с прането. Брат й...има по малко задължения от котката... налага се даже да го моля да яде и да се къпе. Дано е някакъв период, защото едва го понасям... пълен потрес.

# 93
Е то как да лъжем, като аз от тая сутрин съм се разбесняла. Изпрани дрехи една купчина му оставих в неделя да си ги сгъне и подреди. Обеща, после, след малко, добре, ок, и т.н. В понеделник сутринта тая купчина се сурнала на земята през ноща. Обеща, като се върне от училище ще оправя. Съответно нищо не оправи. Днес четвъртък. Същата купчина се сурва за втори път. Вече моя мъж се намеси, ще видим дали ще я намеря пак на леглото му. Абе ужас. Включва се в домаша помощ само ако ще му се купува нещо иначе забрави.

# 94
  • Пловдив
И аз вечно повтарям,напомням кво да прави и най се дразня като почне да ми ибяснява нещо,а е по халат,напр...т.е вместо да се облече и тогава да говори Simple Smile
Инак със зор влиза в банята и източва целия бойлер Stuck Out Tongue Winking Eye

Каси,сори,ама незнам как да лъжа Wink

# 95
И ние с къпането сме доста проблемни,зор да влезе в банята,а после вече има източен бойлер и все е случайно и никога няма вина.Дразня се,че не домислия ситуациите,но характер.
Каси,няма лъжи,всичко е точно,пубертет ги тресе!

# 96
Уфффф - във вас ми беше надеждата

С моя синковец имахме страхотна разправия в събота. Бях му направила сандвичи да хапне. Тръгна към кухнята, помолих го отивайки натам да си занесе чинията, а той ми отвърна "Да бе, аз да не съм ти слуга"; Направо щях да го удуша. Казах му, че ще го оправя аз и на следващия ден бърса прах, ми огледалото в коридора, пуска прахосмукачка и нарочно го върнах 4 пъти да изчисти хубаво килимчето в спалнята /то по принцип е трудно за почистване/. Малееее, 4 часа отне това почистване, като през цялото време слушах само как го тормозя, как другите деца не правели така, как го превръщам в слуга и го използвам, за да ми работи, а аз да си почивам. А аз през това време вършех другата домакинска работа, ама ей на. Та направо откачих. Даже ми изрови някаква статия в нета, в която пише какви били задълженията на майката

Иначе неговите задължения са да ходи до магазина от време на време, да разхожда кучето два пъти на ден само в почивните му дни и ваканциите и да изхвърля боклука. Спазва ги с подсещане разбира се, но като цяло не мрънка

п.п. Към майките на по-големите момчета - кога приключва това повтаряне по 10000 пъти на едно и също нещо?

# 97
Колко големи момчета? Моя на 15 става другия месец, по 15 пъти повтарям всичко. Ей на 4 дена обещава дрехите си ще прибере. Иначе като иска нещо, трябва на секундата да стане.

# 98
Банята е все по-малък проблем при синковеца. Вече му е навик. Всеки ден на тренировка и няма как. Малко се поовърта, но все повече се наслаждава на банята. С парно сме,та топлата вода няма край.
Важно ми е сега да му създам навик като се прибере да се преоблича с домашни дрехи,както научих кака му. Което се случва след банята, но ако не е бил  на тренировка по някакъв повод,както се прибере ,така се пльосва по дивани и легла и ме вбесява.
И да си слага мръсните боксерки и чорапи в пералнята, та бъдещата снаха Joy да не ме псува в свекървинската тема.

# 99
Да ви попитам, нормално ли е на тази възраст -почти 12 да са дългокраки. Ако купувам анцунг или приятелки ми дават след като са омаляли на синовете им - винаги крачолите са му къси , като на Майкъл Джексън а горницата или точно или леко голяма. Много е смешен с тези щъркелски крака. Че и има големи стъпала 41 размер. Ще се оразмери ли или ще все така ще бъде дългокрак завинаги

# 100
И моя е като щъркел. Оня ден го накарах да се облегне с гръб към моя гръб. Усетих му дупето доста над кръста ми Simple Smile. А аз съм 1,60 висока.

# 101
  • Пловдив
И моят расте висок,а ние сме по 170 Simple Smile Той сега е на 12 и е 164.От Лидл вчера взех едно долнище последен размер...точно му е,даже възкъсо.Вече и от там не мога да купувам.

Днес поиска да напиша бележка,за да си тръгне от занималнята по-рано...искали да "излизат" няколко деца...т.е безцелно да се мотат.

# 102
  • Варна
Да ви попитам, нормално ли е на тази възраст -почти 12 да са дългокраки. Ако купувам анцунг или приятелки ми дават след като са омаляли на синовете им - винаги крачолите са му къси , като на Майкъл Джексън а горницата или точно или леко голяма. Много е смешен с тези щъркелски крака. Че и има големи стъпала 41 размер. Ще се оразмери ли или ще все така ще бъде дългокрак завинаги

Това си е до структурата на детето. Моя син също е с дълги крака.

За чистенето успявам само в събота да го накарам да си почисти праха в неговата стая и да си пусне прахосмукачка. Всичко през пръсти се прави, разбира се. Чинии сам си отсервира, но това не го отчитам като работа. Не ще обаче да ги слага в съдомиалната, все след 3-4 напомняния и след леко повишаване на тон. Оправянето на леглото, оле няма такава мъка- оправи си леглото, оправи си леглото, оправи си леглото......поне 20 пъти.

# 103
Дъщеря ми днес беше сготвила пълнени чушки и мъфини и по принцип  се грижи за котката, цветята, миялната и помага с прането.
Shocked

На колко е дъщеря ти ?

# 104
  • Русе
На моят 15 год. Убавец му е зачислена сушилнята, контейнера на прахосмукачката робот и собствената му кочина. Отделно да прибяга до магазина (2-3 пъти в годината) и да разходи кучето (2-3 пъти в месеца). В неделното почистване на къщата всеки хваща по някакъв парцал и заедно чистим.
Повтарянията ги сведохме до 10-20 пъти за нещо от поне 1000. Е, малкото иде отзад та повтарям разни неща постоянно

Моето не е щъркел Sad При завидният ми ръст от 158 см. и няколко поколения назад миньони няма как да очаквам той да е кой знае колко висок Sad. Добре, че има живот извън форума иначе бедното ще си остане самотно (това по няколкото теми дето мъжете под 180 см не ставали).

Но всичко това са едни бели кахъри. И запореден път се убеждавам в това. На същият този хубавец му "поникна" някакво топче в главата. Сега го влача (буквално) по доктори и уж е нещо безобидно, но на такива твърдения без доказателства (изследвания) хич не вярвам  Naughty Дано този път са познали  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт