Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 292
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
  • На топло в неговото сърце.
Благодаря Лейди!

# 76
Да се включа и аз - Варварин № 2, на 12г., Висок е 148см., и е сред най-ниските в класа, от което очевидно страда. С  двама израстни родители, и брат 187см., все се надявам, че ще дръпне докъм 180 см. някой ден, та да спре да се тормози на тази тема. Има и пъпки, и точки, и чернеещ се вече мустак (като цяло е русоляв и светъл). Май приема мустака като компенсация за ниския за сега ръст. Номерът на обувките е 37. Брат му е с 46, та не страдам... още помня как в периода на бурния растеж купувахме маратонки всеки месец. Simple Smile

Още няма сериозни пуберски драми. В очакване съм. Насърчаваме го да споделя с нас за проблемите. Определено с баща си споделя повечко за чисто физиологичните промени, които се случват.

# 77

elia_gg, добре дошла! Flowers Bouquet
Сега, в периода на пубертета има шанс сина ти да дръпне в ръста. Дано!

При моя син в последните седмици става неузнаваема промяна в гласа. Много особени тонове се вият.В началото мислех, че се е простудил, но явно не.
Мъх на горната устна също се появи. (Крака, подмишници и интимни зони - отдавна).

# 78
  • Бургас
При момчетата пикът на растежа  е във възрастта между 12 и 16 г.,  окончателно завършва около 19г.
моят младеж е на 16г. и около 182-183см., но само мрънка, че искал да е 190см.

# 79

elia_gg, добре дошла! Flowers Bouquet
Сега, в периода на пубертета има шанс сина ти да дръпне в ръста. Дано!

Дано и моят да дръпне.Май бях писала- 150, преди месец навърши 13.

# 80
  • Варна

При моя син в последните седмици става неузнаваема промяна в гласа. Много особени тонове се вият.В началото мислех, че се е простудил, но явно не.

И моя отнесе няколко пъти хапчета за гърло докато се светна, че не е настинал  Joy

# 81
  • София
Ние пък нещо имаме пререкания с младежа тези дни пак.
Много е трудно да се намери балансът между това да му дадеш свободата да има мнение и да го отстоява, да взема решения и да си носи отговорността и да не се държи неуважително все пак Rolling Eyes.

# 82
Ние пък нещо имаме пререкания с младежа тези дни пак.
Много е трудно да се намери балансът между това да му дадеш свободата да има мнение и да го отстоява, да взема решения и да си носи отговорността и да не се държи неуважително все пак Rolling Eyes.
И ние сме така, само че аз говоря, а той повтаря "Уф, мамоооо"

# 83
И у дома едно пуфтене,мърморене,чак на обида ми прилича(или аз така го възприемам).На моменти е адски нервен,след 15-25мин.е гузен,готов да ревне,че е подвиквал.И на дечковците не им е лесно,камо ли на нас.

# 84
Момичета, имам едно питане, че вкъщи се заформи сериозен спор. Кажете ми, вашите пубери имат ли домашни задължение и ако да какви са те, и колко често ги вършат.

# 85
  • София
Да изпразва миялната, да си оправя стаята и чат-пат да изхвърля боклука. И с тези се справя с постоянно напомняне.
Но като цяло е доста уплътнено времето му с школи и допълнителни занимания.

# 86
  • Пловдив
Моят почти нищо не върши...Е,леглото си оправя Simple Smile Карам го да разтреби масата или да сервира. Лятото 3 пъти беше мил чиниите,ма само да се подмаже за повече време на компа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 87
Задълженията му са да си оправя стаята(често с многократно повтаряне),сгъване на дрехи,хвърляне на боклук,пазаруване на дребни продукти,полива цветя,когато кажа,че може и на драго сърце помага в готвенето.

# 88
Уж да оправя стаята, уж да изхвърля боклука и чат-пат да измива по някоя чиния...но това става след като види мълниите в очите ми. А те се виждат след като съм търпяла достатъчно бездействието му.. И ефекта е краткотраен.
А доскоро повтарях за пустия капак на тоалетната чиния да се вдига. Устата ми хвана мазоли. Сега уж се вдига,но пък започнах да повтарям и да се сваля...абе...нерви да имаш. За чорапите няма да пиша,сещате се...

# 89
Оххх, във вас ми беше надеждата. Мислех, че ще ме засипете с постове, в които хвалите вашите момчета колко много ви помагат в домакинската работа, за да мога силно да "развея" лаптопа пред синковеца с думите "Виж другите момчета на твоята възраст какво правят!". А вие направо ме разбихте. Излъжете ме бе момичета, излъжете ме.......

Общи условия

Активация на акаунт