Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 197
  • 769
  •   1
Отговори
# 450
Тъкмо се чудех каква книга да му взема за Коледа. Че е наказан и ще получи книга този път. Да запомни Коледата

# 451
Тъкмо се чудех каква книга да му взема за Коледа. Че е наказан и ще получи книга този път. Да запомни Коледата
Но това не бива да е наказание 😀

# 452
  • България
И аз я взех за Коледа да видим дали ще прочете " първата" си книга

# 453

То, че не бива, не бива, ама за тя си е живо наказание Joy

Все едно ММ да ми купи тиган хахаха

# 454
+1

# 455

Наказана ли си 😅
Време е да изпържиш първите си яйца 😅

# 456

Наказана ли си 😅
Време е да изпържиш първите си яйца 😅

Ти се смей, обаче за 19-я ми РД баща ми ми подари комплект тенджери - били на промоция в Метро Joy
Идваше ми да го сготвя в тях

# 457
Моят син чете много. Отиваме някъде, лепва се на книгите и гледа с невиждащи поглед...но вкъщи аз и кака му много четем... Постоянно купувам книги, последните години втора ръка. Дори чете и читанка и други интернет библиотеки. Не знам хубаво ли е или лошо.

# 458
  • София

_re_ge, супер е това. Какво не бих дала да чете, дори каквото и да е. Вчера успях да мина през панаира на книгата и му взех няколко комиксоподобни книги, дано нещо го впечатли.

Не бих купила книга "за наказание", напротив. Подарявам с повод и без повод, гледам да не отказвам, ако случайно поиска, дори скъпа и безинтересна според мен.

# 459
Моят син също не обича да  чете  . Аз четях много като дете , сега просто вече нямам време, защото отделно , че работя и уча ,не ми остава време , съответно  му липсва явно примера ( макар че вечер винаги съм с учебник в ръка) . Това, че не чете при него обаче много личи, според мен речника му е беден , дано с годините се компенсира по някакъв начин , но ме съмнява Pensive

# 460
  • 1st floor
Тази книга, която коментирате става ли за 14 годишен младеж? За каква възраст е горе-долу? newsm78

# 461
Моят син също не обича да  чете  . Аз четях много като дете , сега просто вече нямам време, защото отделно , че работя и уча ,не ми остава време , съответно  му липсва явно примера ( макар че вечер винаги съм с учебник в ръка) . Това, че не чете при него обаче много личи, според мен речника му е беден , дано с годините се компенсира по някакъв начин , но ме съмнява Pensive
Не е до пример.
Аз чета страшно много книги.
За тази година до момента съм изчела 40 книги.
Ако вземаха пример от мен , нямаше да висят от таблет на компютър ,от там на телефона.
Таблета си го купих точно за четене на книги и влизане в интернет.
Нито малкия чете ,нито големия. Confused
Аз като папагал повтарям как книгите развиват мисленето , въображението и пренасянето в друг свят.
Няма кой да ме чуе.

# 462
Синът ми не заспиваше без книжка като беше малък. После, като се научи да чете, пак му четях, за да обсъждаме прочетеното. Ама сам да вземе нещо доброволно, не и не! Само енциклопедии и Дръндьо.И едни списания за самолети.

Тази год след началото на уч година за жалост влезе в болница за 5 дена. Като мина кризата, си четеше "Рицарят Роже" по моя инициатива. В болницата имаше библиотека, ту аз, ту той четяхме книжки, повече приказки, макар да е голям.
Но ситуацията беше такава, дано не ни се налагат подобни условия за четене

# 463
  • Пловдив
И моят не е от четящите.. доста ставаме...

# 464
Моят чете, но на периоди. Като е в режим "четене", сън не спи. Това 200-300 страници на ден ги няма за нищо. После 2-3 месеца не пипва книга. Не може всеки ден да си чете по малко.
Та не знам и неговото дали е добре.

Общи условия

Активация на акаунт