Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 189
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
Моят чете.Сега,когато има повече уроци набляга на тях и съответно книгите са малко в страни,но не пропуска.Сам си избира четивото и ме моли да му ги взема от библиотеката.През ваканциите винаги има прочетена книга,поръчвал си е за празници,като подаръци и се радва на подарени от приятелите.Не съм сигурна,дали личният пример е от значение,аз обичам и чета много,а баща му хич.Не съм го натискала никога или убеждавала,но съм обяснявала,че списъците за лятното четене е хубаво да са поне преполовени и на самото дете му беше интересно.От там тръгнаха нещата и като цяло съм доволна,най-вече ,че нещата се случват доброволно.Може би е до дете.Брат ми също,като ученик не признаваше книгата,а сега на дърти години я преоткри.Така,че може просто в по-късен етап да станат четящи люде.

# 466

Моят син има разрешени само един час на ден таблет телефон или компютър. Ако играе не гледа филм, ако гледа  филм-не играе.С останалото свободно време за деня какво да прави? Преди играеше лего, сега чете.

# 467
Аз стигнах до извода, че примерът няма значение. Аз чета доста, но никой друг у дома не чете и няма начин да бъде спечелен за тази кауза. За мое огромно съжаление...

# 468
  • Русе
У нас е същото като при Мара. Чета много а децата хич Sad И даже мразят да четат Sad

# 469
И в нас като при Мара.
Важното е да сме живи и здрави!

# 470
Днес на олимпиадата по бел се е паднал откъс от Хобит. Ми ако я беше чел, щеше да му е по-лесно. Но той е гледал филма, стига му толкова. Може цял ден да лежи и да гледа в тавана, но няма да чете.

# 471
Е как ще четат, те са затрупани с тонове техника. Вниманието им е окупирано от друг вид информация. И аз чета много, но от моя пример никой не взема. И не само за четене, ами за всичко. Това дето децата вземали пример от родителите само по книгите е за мен. Нашето прави всичко обратно на нас.

# 472
А бе взимали пример - какъв пример взимат? Колкото и добре да ги възпитаваме, на каквито и обноски и добро поведение да ги учим, колкото и книги да им показваме, че четем все тая. Докато са малки е ОК, после като тръгнат на училище и всичко заминава по дяволите. Затова много го мразя въпроса "Ама теб майка ти вкъщи така ли те учи да правиш?" Ами не, не го уча да прави така. Но какво трябва да направя - да ходя с него на училище, за да му нашепвам на ухото какво е правилно да прави и какво не ли?

Извинявам се - имах нужда да си поизлея малко яда, че в последните 2 седмици ми дойде малко повечко моето диване

# 473
Аа не се извинявай аз съм на 100% на твоето мнение, включително вря и кипя за всичко. Уж ми е добро детето, обаче детайлите в поведението му ми идват в повече.

# 474

Lady Cassiopeia Duval, абсолютно съгласна съм с теб. Шашнах се, когато го видях да псува най-безцеремонно на спирката. Имало много хора... Е стават ли по-малко хората като псуваш? Ужас!!!! Умрях от срам и кипнах вътрешно.

# 475
  • Пловдив
Днес на олимпиадата по бел се е паднал откъс от Хобит. Ми ако я беше чел, щеше да му е по-лесно. Но той е гледал филма, стига му толкова. Може цял ден да лежи и да гледа в тавана, но няма да чете.
баш тъй!
Всичко друго,но не и книга.

Във вторник имат парти в дискотека Stuck Out Tongue Winking Eye, а петък ще си разменят подаръци. Дайте идея кво да купя за момче,до 15лв.

# 476
Книга Joy
Вземи едни слушалки. Или течен шоколад и ръкавици с тъч скрийн функция. Хубаво Рубик кубче.

# 477
  • Пловдив
Книга Joy
Вземи едни слушалки. Или течен шоколад и ръкавици с тъч скрийн функция. Хубаво Рубик кубче.
Wink
Тоя течен шоколад е отделно от ръкавиците,нали? Или е промо някво..?

# 478
Като идеи Simple Smile не е някаква специална промоция

# 479
  • Пловдив
Като идеи Simple Smile не е някаква специална промоция
мерси!

Общи условия

Активация на акаунт