Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 185
  • 769
  •   1
Отговори
# 495
Още в пети клас, моя син си го обръсна / баща му показа първия път/. Хем е светъл и русоляв, а мустака му беше тъмен . Сега е в девети клас, бъсне го веднъж седмично.

# 496
  • Русе
Моето русо "говедо" е с една вежда. Направо хайдушки Simple Smile. Имаме тример и с него ги оформям леко. Но наистина леко. Не искам детето да е с по-хубави вежди от моите  Mr. Green Той мъж ли ще става или .......
Мустакът и другите руси лицеви перушини се махат при нужда. Още няма фиксиран ден (неделя примерно)

# 497
  • София
Синът ми след 10 дни става на 11 години. Дребничък е, слабичък, малък номер на обувките (хич не обича да яде). Но от около 1-2 месеца стана рязко емоционален. Всяка вечер се тръшка за нещо и реве, все едно е две годишен. Непрекъснато си отстоява някакви права, а като му направя забележка (съвсем деликатна и умесна) веднага почва да реве, че никой не го обичал, но и той ни мразел... Направо все едно ми подмениха детето. Чудя се възможно ли е да е някаква наченка на хормонално действие като няма други физически белези за навлизане в пубертет или се случва нещо в училище.

# 498
Айде "Коледна честитка" и от нас - синковеца си изгуби телефона. Тъпото е, че някой го е намерил и постоянно ни затваря, което значи, че няма да го върнат. Е, подарихме Коледен подарък на някого явно

# 499
  • Пловдив
Уф...лошо...

# 500
  • София
Щом ви затваря, вероятно е някое дете. Злонамерен възрастен, до сега да е извадил картата освен ако не иска да говори от нея. Вие си знаете тарифата, на която сте - дали е добре да се изключи. Но пък ако размисли и реши да го върне...

# 501
Възрастен мъж е, защото при едно от позвъняванията телефона сам се вдигна /явно му е в джоба/ и го чухме да говори с някакъв служител в ключарски магазин. Разпитваше за някакви ключове и брави. А сега вече телефона е изключен. Ще отидем да подадем жалба в полицията - до колкото знам може, ако занесем данните на телефона. Друг вече е въпроса дали ще свършат работа

# 502
Лейди,кофти преживяване. Дано все пак се намери телефона.

# 503
  • Пловдив
Възрастен мъж е, защото при едно от позвъняванията телефона сам се вдигна /явно му е в джоба/ и го чухме да говори с някакъв служител в ключарски магазин. Разпитваше за някакви ключове и брави. А сега вече телефона е изключен. Ще отидем да подадем жалба в полицията - до колкото знам може, ако занесем данните на телефона. Друг вече е въпроса дали ще свършат работа
Вижте при охраната в у-ще...нали има камери из коридорите.Могат да помогнат.

# 504
Телефона е изгубен навън - по време на голямото междучасие е ходил да си вземе пица от пицария до училището и там е изпаднал някъде. А бе работата е ясна - телефон няма да има. Сега една Нокиа с копчета и така до 8-ми клас поне. Да си научи урока. Че вече ми писна. И поредната зимна шапка е изгубил вчера. Направо вдигам ръце вече.
Само да добавя, че това е третото губене на този телефон. Първия път някой го беше намерил и оставил при охраната, втория път чистачката го беше намерила и му го върна. Е, сега няма вече късмет - ама то няма как постоянно да го огрява, а той никога, нищо да не пази. Направо си скъсах нервите днес. Няма и 1 година, от както го има - миналата Коледа го получи.

# 505
  • Пловдив
Лейди,разсеяни са...факт.Но и хората са "лоши"...можеше да го върне тоя който го е намерил.

# 506
Знам колко си ядосана, нашият последно в един трамвай попътува, но ватмана ни го върна. Преди това един татко от двора, преди това чистачката, а веднъж секретарката от училище...на мои приятелки децата къде ли не ръсят телефони...хем се ядосвам, хем се радвам че има хора, които помагат и връщат. Повечето хора помагат и връщат. Има и обратното де, вие не сте случили. Ужасно гадно усещане. Що за човек, да вижда че телефона е на дете и да не го върне...
Подайте жалба, не се знае какво ще се случи.

# 507
За това сте напълно прави - усещането е гадно. Все едно са го откраднали, защото за мен това си е кражба. Това не е някакъв обикновен предмет, който е намерен на улицата. Цял ден звъним с ММ един след друг. На дисплея постоянно пише, че звънят "Мама" и "Тате". Не мога да разбера как може голям човек да вижда кой звъни на телефона, което показва, че телефона е на дете и да не го върне. Ако беше намерен от дете бих била по-склонна да се примиря, но голям човек е това егати..... Много грозно, много.....

# 508
Лейди, в телефона няма ли някаква програма за проследяване? Така поне ще можете да локализирате къде се намира и това да помогне в откриването.

# 509
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Преди време в един парк чувам да звъни телефон, намирам го паднал до едно дърво, на дисплея пише "мама". Вдигам, и докато успокоявам една паникьосана жена и обяснявам къде точно се намирам, пристига един запъхтян пубер. Беше много смешно, но само за мен.

Общи условия

Активация на акаунт