Пубертет при момчетата - Тема 3

• 49 183
  • 769
  •   2
Отговори
# 510
  • София
Ето ви случка от днес,само че с мен.След пазаруване,си вадя отстрани в количката телефона.Подредих си нещата и си тръгнах.Обаче забравям телефона в количката.На половината път се сетих и се върнах.Някой беше оставил телефона на касиерката.Толкова се зарадвах и се почуствах супер.Има все още добри хора-благодарна съм,да е жив и здрав този човек.Но да не върнеш на дете,наистина е грозно.Все пак не губете надежда,може и да го върне

# 511
  • София
Ми дори да не е на дете, на голям човек да е. В телефоните ни днес има толкова информация. Телефонни номера, записки и бележки, лични снимки. Пък следва блокиране на картата. Разправии. Колко толкова ще се забогатее да продадеш един телефон на старо?
Аз не знам нито кога съм на зъболекар, нито кога децата са на олимпиада, нито кога е РД на шефа ако не е телефона. Имам и платени приложения за учене на език. Много ще съм затруднена ако го изгубя.

# 512
Мъжа ми си загуби така таблета, във влака. Оказа се, че джоба на сака се е скъсал и така таблета неусетно е изпадал. Никой не му го върна. А хем има услуга " изгубени вещи".
На сестра ми й откраднаха мобилния на летището в Бон. За мигове стана. Докато си рови в чантата за салфетка...После звънна на телефона си, от телефона на съпруга й, вдигнаха й със  звучно "JA!".....

# 513
  • Бургас
два пъти съм си забравяла телефони в такси, скъпи телефони, с цени над 1000 лева за времето си, първият път не си го получих, беше вече изключен и като звъннах в таксиметровата компания, ми отговориха, че питали шофьора и той казал, че не го е намирал, дали той или някой клиент го е присвоил не знам...молих ги да ми върнат само картата, да задържат телефона, че имах много номера, а беше денят преди сватбата ми, но уви ....вторият път телефона беше включен, когато се усетих, звъннах и шофьорът отговори, че клиентката след мен го е намерила на задната седалка и се върна да ми го донесе на мястото, където бях, чак не повярвах....така че всичко е късмет на какъв човек ще попаднете...

# 514
  • 1st floor
Моят е осми клас и чак тази година му купихме по-така телефон (с тъч скрийн и от ниския ценови клас  Joy). За периода от втори до седми клас е изгубил сума телефони с копчета. В повечето случаи на забравяне/изгубване ги връщаха, но често и изчезваха. Бях му обещала в по-ниските класове, че ако изкара година и половина с един апарат без да го губи, ще му купя хубав. Но такова нещо не се случи. Рекордът е три пъти загубен и Слава Богу върнат телефон в рамките на един месец.  Grinning Тази година реших, че вече е голям и в нов клас и му взехме с тъч скрийн. Купих протектор и гръбче, щото знам колко се пази. Протекторът беше пукнат на две места още първата седмица. На втория месец му конфискувах телефона, защото беше пълен с игри и сутрин в пет го намирах все още буден, играещ в леглото!!! Shocked Shocked Shocked И сега пак си е със стария с копчета. Crossing Arms

# 515
  • София
Нашият младеж си загуби портмонето. Много ми беше тъпо, защото му го бях донесла като подарък от Барселона и инвестирах към 50 лв. в него. Беше много качествено. За 2 години ползване не мръдна.
Връщахме се да го търсим по пътя и къде ли не. Но така и не се появи. Звънях в Център за градска мобилност, никой не беше го намирал.
В крайна сметка му преиздадоха картата за плуване и тази за градски транспорт срещу 2 лв. със същия срок на старата и щетите се сведоха до самото портмоне.

# 516
Нашият синковец направо прекали снощи. Попита дали за Коледа щял да получи нов телефон, защото сега нямал - нали го е изгубил. И вика "Ето този си харесах" - Самсунг за 1600 лв. Казах му, че ще го заведа до магазина, ще му дам да го подържи и ще го снимам с него - това ще му е подаръка за Коледа. Ако много настоява може и да му принтирам една снимка на телефона, за да си го показва.
Сега си му извадихме стария, който пак е смартфон на Самсунг и довечера ще му го връча с новата карта. До 8-ми клас няма да види нов и ще получи хубав телефон, само ако се представи добре на НВО. Иначе ще си ползва този до завършване на гимназия.

# 517
Lady, ама и твоят синковец си го бива Simple Smile
Моят шестокласник си е губил само веднъж телефона, тази есен и дори не беше само негова вината. С още едно момче са били, имаме едно пиано в центъра, свирили на него и телефонът останал върху пианото, защото всеки от двамата си мислел, че е в другия. Върнаха ни го, който го е намерил.
Малкият оък си го беше забравил в таксито, с което е пътувал за тренировки. Беше доста разстроен, но бързо го намерихме, а за него това беше урок докато пътува, телефонът да си стои в чантата.
Неговият телефон имаше друго приключение. Дребният отдавна врънка за нов, защото неговият доста остаря и игрите трудно вървят. Бях му казала, че ще му купим нов като се повреди старият. И нашият хубостник беше направил геройски опити, с помощ от приятели, да го счупи. Хвърляли го на земята, метнали го през прозореца, обаче много здраво се оказал пущината. И час след това го изпуснал, вече случайно наистина, и стъклото станало на сол. Само че приятелите му бързо го издадоха и сега си кара с натрошения телефон. Обещах му, че за следващия рожден ден ще му позволя да си купи нов телефон. Има си спестявания, да си ги харчи.

# 518
Бре, а сякаш вчера се роди и беше такава невинна душица
Ужас просто, какви са диванета

# 519
Момичета, каква козметика против изпотяване предлагате? Снощи моят момък поръча задължително да му взема нещо такова, за да го ползва преди тренировка. Поразтършувах се в нета, ама не откривам нищо специално за юноши.

# 520
  • Варна
Моичкият два пъти си е губил телефона и два пъти го намираха деца и ни го връщаха. Иначе пази, всичко на всичко два телефона съм купила, но наистина нисък ценови клас.
Относно мераците за скъп телефон от кога ми говорят за айфон ехееее. Като си изкарва парите да ги харчи за каквото иска, аз хиляди за телефон не давам.

# 521
  • Пловдив
Момичета, каква козметика против изпотяване предлагате? Снощи моят момък поръча задължително да му взема нещо такова, за да го ползва преди тренировка. Поразтършувах се в нета, ама не откривам нищо специално за юноши.
според мен всички спрейове и рол он става стига да са Без алуминий!  Peace

# 522
И моят хубостник говори все за разни айфони и прочие. Само че аз повече от 200лв за телефон не давам. Аз за 15 години съм с пети телефон в момента, той за 5 години смени 5. Е, първите бяха с копчета, ама те и моите са били такива. Пуберът сега ще си купува нов, защото нещо вече не е доволен от този, който му купихме преди година. Казах, че ще му позволя, но да си избира внимателно, защото каквото си купи, това ще му е за следващите три години. Може и да се откаже, няма кой знае колко събрани пари, надява се на празничните приходи.

# 523
  • София
Аз съм купила рол-он на Юсерин. Къде го ползва, къде не Stuck Out Tongue Winking Eye .
Иначе му подариха и някакъв дезодорант, с който се окъпва периодично за мой ужас или с на баща си дезодорантите на Рексона.

# 524
Моят ме е подписал на едно домашно със забележка, че домашното е непълно. Разбрах вчера. Рано ми се струва още за такива неща-4 клас е.
Телефони не е губил, но беше изтървала един в училищната тоалетна. 😂

Общи условия

Активация на акаунт