Абонаментни кутии в България - 9

• 69 265
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Tези кремове не са ли за студено време? Ако е първа кутия, не ми изглежда да имат успех за втора.

# 511
  • Варна
Tези кремове не са ли за студено време? Ако е първа кутия, не ми изглежда да имат успех за втора.
Именно, ако бяха малко по-умни, поне първата кутия щяха да я направят хубава, за да привлекат вниманието, поне така разсъждавах аз.. ама..

# 512
  • София
Гледайки снимката си мисля, че някой е решил да си направи малко парички за месеца. Кутиите в момента са доста популярни, защото за добра сума получаваме неща, който не бихме се сетили да пробваме или сме скептични, за да вземем пълноразмерен продукт, а не се намира в по-малки опаковки, в същото време тръпката от изненадата, какво ще има този месец си е готина.  "Извора" е наистина извор на "промоция по магазините", аз лично не виждам 29 лв вътре, дори и 20 не виждам. Едва ли някой ще се подлъже да им даде втори шанс.Травълбокс са ми същия тип, но те поне слагат някакъв тематичен сувенир от страната, който  ще събира прах, а Пинпад отскачат до левчето за джунджурии.
Аз лично купувам само Myfullbox и Goodbox, но този месец реших да пропусна и двете тъй като насъбрах доста неща, който трябва да изразходя Simple Smile

# 513
  • Варна
И аз вече се отказвам от всякакви кутии, дори и английските са ми безинтересни.. няма къде да ги събирам дори натрупаните неща, камо ли да ги изразходвам, а и мъжО много мрънка.. не си струва главоболията, по-добре да инвестирам повече пари в нещо, което наистина искам и си струва..

# 514
  • София
Проблема е, че редовно повтарят продуктите, а ние искаме да опитваме нови.

# 515
Проблема е, че редовно повтарят продуктите, а ние искаме да опитваме нови.

Мда, и мен това най ме дразни в кутиите. Говоря за добрите кутии, не разни като Извора. Като че ли затова книжните кутии са ми любими.

# 516
  • Варна
Цитат
Мда, и мен това най ме дразни в кутиите. Говоря за добрите кутии, не разни като Извора. Като че ли затова книжните кутии са ми любими.

Това е добра идея - ще пробвам книжна кутия! Поне в нея ще има нещо, което ще ми остане за дълго време. Simple Smile

# 517
  • София
Днес видях, че Travel Box са сподели следният линк, в който е описано какво има в кутията: https://foodartbg.blogspot.com/2019/05/travel-box.html?m=1

# 518
Днес видях, че Travel Box са сподели следният линк, в който е описано какво има в кутията: https://foodartbg.blogspot.com/2019/05/travel-box.html?m=1

Мда, не съжалявам, че спрях да я поръчвам.

# 519
здравейте,
някой да си е взел кутията на myfullbox за май?

Поздрави

# 520
Днес всички кутии ли ще са по офисите на куриерите? Нямам СМС, та да знам дали да ходя да проверявам.

# 521

1. Подхранващ крем за чувствителна кожа 50 мл.
2. Корейска шийт маска 1 бр
3. Спрей за тяло 50 мл.
4. Гланц за устни
5. Парфюм 15 мл
6. Мултифункционални капки с озаряващ ефект 10 мл
7. Крем да ръце и нокти 6 мл

Като цяло съм впечатлена от кутията и този месец.

# 522
  • На изток от Рая
И аз съм доволна от кутията, само че в моята има лак за нокти.

# 523
  • Седмото небе

1. Подхранващ крем за чувствителна кожа 50 мл.
2. Корейска шийт маска 1 бр
3. Спрей за тяло 50 мл.
4. Гланц за устни
5. Парфюм 15 мл
6. Мултифункционални капки с озаряващ ефект 10 мл
7. Крем да ръце и нокти 6 мл

Като цяло съм впечатлена от кутията и този месец.
Коя е тази кутия и каква и е цената? Крема ме заинтригува... Благодаря предварително!

# 524
My full box e кутията предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт