Азиатска козметика и грим 5

• 45 509
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Колебая се между тези две слънцезащити http://jolse.com/product/innisfree-perfect-uv-protection-cream-t … p;display_group=2 и пуритото.
Вие, коя бихте избрали.

И ще се радвам ако има мнения за този бб крем
http://jolse.com/product/purito-snail-clearing-bb-cream-30ml/168 … p;display_group=1
Дали е подходящ за младо момиче.

Innisfree Perfect UV Protection Cream

# 301
  • София
Дами, нали в Джолсето шипингът беше безплатен, независимо от стойността на поръчката? Опитвам се да поръчам за първи път, но ми изписва това - "Based on total amount(including store credit), we offer free Standard Mail for over USD 40 and free EXPEDITED shipping for over USD 150". Някаква скорошна промяна в условията ли има?  Thinking

# 302
Да,вече няма безплатна доставка,само над определената сума.

# 303
  • София
A-niii, благодаря!  bouquet Помислих, че откачам.  Laughing

# 304
Да,вече няма безплатна доставка,само над определената сума.
Хм, това е доста странно.Аз пусках сутринта за около 11 д.и си беше безплатна.
Даже рекламират на сайта че до 18 ноември всяка поръчка е с безплатен тракинг независимо от сумата.

# 305
Мдаа, явно вече няма безплатна доставка. Доколкото разбирам опцията е с тракинг срещу $2.50, което не е зле за по-големи поръчки, но няма да мога да си ги пускам едно по едно като до сега Sad  А този free k-packet event не означава ли, че до 18ти е безплатна доставката? Или тези 2.50 са някаква такса и в последствие ще се дигне сумата?

Редактирам, защото разбрах как стоят нещата. В момента е безплатна доставката, след 18ти ще е $2.50 най-евтината с тракинг.

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 21:13 от Viola Tarakanova

# 306
        Да сега го видях и аз, променили са условията, вече няма корея пост, а стандартна доставка с 2.50 за тракинг.
Най-накрая ми дойде поръчката от бютинеткорея. Голямо чакане падна.
Пачовете със сьомга са в някаква огромна кутия. Или защитното фолио не е добре сложено или нещо друго, но като отвъртях капачката имаше следи като от засъхнал гел, а фолиото не изглежда да е подало отнякъде.Скоро ще ги пробвам, да си приключа  кутията, която ползвам в момента.
Сега с тези толкова много пептиди, направо ще ми се скрият бръчките, които ми образуваха от дългото чакане.Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 ное 2018, 21:28 от zari65

# 307
  • София

ТеАDoRa, и двете ли си ги пробвала? Може ли да ги сравниш малко по-подробно?  Мерси!

# 308
  • София
Порових и аз, установих, че грешката е вярна и пуснах накрая поръчка. Laughing Безплатна е доставката, както сте казали вече. Проблемът е бил, че не съм посочила стационарен телефон, просто сайтът не дава индикация къде има пропуск в данните и затова се получи така при мен.  Blush

# 309
Много странно,при мен няма опция за безплатна доставка,а съм влязла в профила си.

# 310
Много странно,при мен няма опция за безплатна доставка,а съм влязла в профила си.

# 311

ТеАDoRa, и двете ли си ги пробвала? Може ли да ги сравниш малко по-подробно?  Мерси!
Защитния фактор му е по-нисък 38СПФ, някак оцветяваше в сиво кожата ми, имах усещане, че нося нещо като гипс.
Подарих опаковката на моя приятелка и тя не успя да се сработи с крема.

# 312

Защитния фактор му е по-нисък 38СПФ, някак оцветяваше в сиво кожата ми, имах усещане, че нося нещо като гипс.
Подарих опаковката на моя приятелка и тя не успя да се сработи с крема.
Това за PURITO ли  ?
На Innisfree  подходящ ли е за комбинирана кожа ?

# 313
# 314
Мацки, масово обсъждаме козметиката за лице, преди няколко страници се застъпиха и няколко продукта за коса.

А какво ще кажете за корейската козметика за тяло?
Има ли някой, който е ползвал някой вълшебен продукт и да ни го похвали?

Общи условия

Активация на акаунт