Азиатска козметика и грим 5

• 45 549
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Толкова съм бърза, че не успях да разбера, кога го поръчах.
Имам въпрос за шийт маските, обикновено  по колко бройки са в кутия ? 

# 92
Simple Smile Бързи пръсти, увличащи са много тези корейски сайтове.
Ще чакаме мнения, често повтарят  hot deals

Маските са различен брой - 5, 8, 10 най -често, винаги пише за колко броя е цената.

# 93
Здравейте, мами, реших да се цопна при вас, че съм се нагърбила с една нелека задача и се надявам да ми помогнете.
Щерката иска да следва корейската 10-степенна система за грижа за лицето с корейски марки (това било ужасно важно Grinning) и аз мислих, мислих и си викам "Няма лошо, това е идея за подарък, пък и аз може нещо да намажа." Изчетох това, което е в началото, четох мнения за сайтове, ориентирах се за цените и на първо време се регистрирах в jolse.
Най-голямата ми питанка е за международната доставка - в полето за адрес какъв адрес се пише? Всичко от квартал до апартамент, някакъв клон на поща, фирма за доставки? Ако е до врата, кой я доставя? Въобще като литне със самолета пратката, какво става с нея? Thinking
Вторият въпрос - като за тепърва изполващ корейска козметика, има ли такова значение марката или мога просто да следвам ония картинки и да слагам в кошницата подред серуми, тоници и пр. според бюджета? Mega deal, дето го изпуснах вчера, заслужава ли си да го изчакам да се повтори или мога и сега да поръчвам?
Извинявам се още веднъж за абсурдните въпроси ама предпочитам да питам, че да не сгафя нещо...Grinning

# 94
Последни покупки за тази година.

# 95
  • в голямото село
След 3 седмично чакане при мен вече е AHA BHA MIRACLE SERUM на Some by mi. Сега съм в чуденка къде да го вмъкна след тоника преди другите серуми и ампули или направо след измиване на лицето без други продукти.  Моля ви помагайте Blush

# 96
В такива случаи следвам съвета на fiddysnails и нанасям в зависимост от консистенцията,от най-водна към по-плътна.

# 97
  • в голямото село
Ани, това ясно, но си мисля дали това че има киселини в този серум има значение за другите продукти.

# 98
  • Germany
Sambo09, аз само бих ви посъветвала да си проверявате съставките на всичко, което купувате. Корейската козметика, като всяка друга е пълна с продукти с кофти съставки. Това, че е корейска не я прави автоматично супер добра. Имат  и много добри продукти разбира се 😉 А тия 10 стъпки ли са ... не знам, това сигурно е за хора със супер суха или дехидратирана кожа, а и доста свободно време вечер. A-niii, а какво е това в бялата кутийка с йероглифите? Честити ти придобивки 👍

# 99
A-niii коя е слънцезащитата? И това в шишето на Блайт ли е?

Най-голямата ми питанка е за международната доставка - в полето за адрес какъв адрес се пише? Всичко от квартал до апартамент, някакъв клон на поща, фирма за доставки? Ако е до врата, кой я доставя? Въобще като литне със самолета пратката, какво става с нея? Thinking
Вторият въпрос - като за тепърва изполващ корейска козметика, има ли такова значение марката или мога просто да следвам ония картинки и да слагам в кошницата подред серуми, тоници и пр. според бюджета? Mega deal, дето го изпуснах вчера, заслужава ли си да го изчакам да се повтори или мога и сега да поръчвам?

Пишеш си адрес с всичко от град до квартал,улица,блок,апартамент и пощенски код.!
Пристигат в пощенския клон според дадения квартал/град.Ще ти се обадят или ти проверяваш след 2-3 седмици.

По въпроса за самите продукти-има и добри и лоши.Няма гаранция с кое ще си паснете.Проба-грешка е винаги с козметиката.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 20:19 от michelle_ma_bell

# 100
PeaPink, ох, ами аз да си призная нищо не разбирам от козметика, срам, не срам...купувам каквото ми се види сносно за себе и това е. Дъщеря ми е тази, която се увлича, и на козметик си ходи за лицето. Ама като е рекла корейски стъпки, веднага задна мисъл се завъди и аз да намажа нещо, някаква култура да развия, че то жена може ли така Flushed Четох ви надълго и нашироко, направо IQ-то ми вдигнахте, чудесни сте. Grinning
Иначе и двете имаме идентични кожи на лицето, комбиниран тип, с впечатляващо блестящи бузи, нос и брадичка и впечатляващо белещи се чело и ръбове на лицето. Grinning
Ако някой може за доставката да обясни, така, като за идиоти, много ще му бъда благодарна. Това ми е основния проблем, досега не съм поръчвала международно.

# 101
A-niii коя е слънцезащитата? И това в шишето на Блайт ли е?

Пишеш си адрес с всичко от град до квартал,улица,блок,апартамент и пощенски код.!
Пристигат в пощенския клон според дадения квартал/град.Ще ти се обадят или ти проверяваш след 2-3 седмици.

По въпроса за самите продукти-има и добри и лоши.Няма гаранция с кое ще си паснете.Проба-грешка е винаги с козметиката.

Сега видях отговора, много благодаря! Hug

# 102
Beauty of Joseon cream-на официалният сайт на Джолсе е 20 $, в Ибей магазинът им е 14.83.A'pieu е слънцезащитата,да Блайт-есенцията с корените.Нямах никакво намерение да я купувам,но в ибей магазина на „розата”е на много добра цена.

# 103
A-niii и аз такава викам след всяка поръчка, край това за последно:smiles:

Sambo09, добре е че дъщеря ти ходи на козметик и има навици за грижа на кожата.
За 10 те стъпки и аз не мисля че е задължително, но настоява ли по-добре продуктите да са от една серия, че не е лесно да направиш такава комбинация от продукти, ако не си много навътре в нещата.
Мега сделките излизат през 3-4 седмици, така че ако не си на зор не бързай.
И макар и двете да сте с комбинирани кожи, всяка има нужда от различни неща.

Да се оплача, вчера за първи път като се мих със secret key ми попадна в очите - няма такова лютене, чак ме заболяха и ми се подуха очите. Знам че са ми чувствителни очите, но такова чудо отдавна не помня и днес цял ден ми смъдят очите. Почти съм приключила опаковката, незнам как стана и ми влезе в очите, но някакъв ужас направо.

# 104
A-niii и аз такава викам след всяка поръчка, край това за последно:smiles:

Sambo09, добре е че дъщеря ти ходи на козметик и има навици за грижа на кожата.
За 10 те стъпки и аз не мисля че е задължително, но настоява ли по-добре продуктите да са от една серия, че не е лесно да направиш такава комбинация от продукти, ако не си много навътре в нещата.
Мега сделките излизат през 3-4 седмици, така че ако не си на зор не бързай.
И макар и двете да сте с комбинирани кожи, всяка има нужда от различни неща.

Да се оплача, вчера за първи път като се мих със secret key ми попадна в очите - няма такова лютене, чак ме заболяха и ми се подуха очите. Знам че са ми чувствителни очите, но такова чудо отдавна не помня и днес цял ден ми смъдят очите. Почти съм приключила опаковката, незнам как стана и ми влезе в очите, но някакъв ужас направо.

Zari65, благодаря за съвета, ще чакам mega deal тогава. А от една серия няма ли да е трудно да се направи комплект или те намалят по серии? Например гледах на Missha, тоест намалят на марката всичко от олиа до слънцезащитни кремове? Thinking или не е точно така? Защото ако е така, супер лесно, бам десет продукта в кошницата, една подаръчна торбичка и готово...

Общи условия

Активация на акаунт