Азиатска козметика и грим 5

• 45 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Кои маски искаш да пробваш?
Medipeel, jayjun и едни с глина-сега не се сещам името.И ако си харесам нещо друго,че те имат 100 стр.с маски.

Мерси.Значи ще поръчам кутията на Pyunkang Yul.Друго от тях май не искам-чудя се на овлажняващия лосион и на балансиращия гел,но пък чакам ампулата-а тя е със същата функция като балансиращия гел,макар и с различен състав.Ще го мисля до уикенда.

# 76
Имам и аз въпрос. Поръчах от Stylekorean някои неща. С повечето съм наясно, но има три, които не съм сигурна кога се ползват.
Phyto niacin whitening essence на Nacific, и Fermentation essence на Benton, като последният имам спомен, че се ползва първо, а не като есенция.. или греша?

# 77
...чудя се на овлажняващия лосион и на балансиращия гел,но пък чакам ампулата-а тя е със същата функция като балансиращия гел,макар и с различен състав.Ще го мисля до уикенда.
Няма смисъл и от балансиращия гел, и от ампулата. Moisture Serum е хубав , пилинг гела (не е с частици, а се сваля на кир Simple Smile ), трифазната маска, ато серията, олиото за лице... Имат и нов крем Intensive Repair Cream 50ml, както и серия за акне.

IceIce, Fermentation essence на Benton е First Treatment Essence (FTE) и я ползваш веднага след измиването.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 19:51 от Viola Tarakanova

# 78
...чудя се на овлажняващия лосион
Moisture Serum е хубав
Точно него имах предвид,ама как само съм си го прекръстила на лосион, а той си е по-скоро емулсия.
Аз искам да си взема от тампончетата им и крем за ръце-още ме е яд че не го поръчах от йесстайл-като беше на 7 долара преди 2-3 седмици.
И маските на Huxley са на хубава цена в момента,едвам се удържам.

# 79
В yesstyle мисля, че има до - 60% на Huxley

# 80
Аз пак с въпрос /последен за сега/ - от yesstyle и style korean изписват ли цената върху пакета?
Някой знае ли? Специално Stylekorean ме интересува мен. Реалната сума ли пишат?
Изпратих ЛС. В темата не коментираме неща свързани с декларирани суми, пратки и митници. Само на лични Simple Smile
Може ли и на мен ?

Аз си позволих да направя една група в ФБ и сега очаквам някой да и стане админ Simple Smile и да се присъедини.

Поръчах си от намалението Серум на Бентън ( моята първа поръчка на корейска козметика от сайт, който е различен от Iherb).
Преди две седмици бях на изложението в Експо, където имаше K-beauty и си взех тестер на някакво кремче на skin watchers - whitening water drop, много ми хареса и бих искала да си го намеря на разумна цена. Аз съм на 35 и кожата ми вече е са по-сериозна козметика, ще се радвам на препоръки.

# 81
  • Бургас
Хубавици, с една поръчка получих тестер на този крем https://beautynetkorea.com/product/eyenlip-collagen-power-liftin … weight-195g/6214/, много ми харесва като усещане на кожата, не омазнява, хидратира добре, но не мога да намеря съставките на английски. Моля, ако някой е попадал на сайт в който ги има да помогне. Много ми се иска да го взема, но не смея, без да съм сигурна какво съдържа.
От Melano СС се излющих на третия ден от ползването му. Вечер мажа третиноин, от година вече и изобщо не очаквах каквато и да било реакция, но явно серумът е доста силен. Отлагам ползването му за времето когато ще си получа овлажняващите кремове. Иначе се държи отлично през деня, добра основа е за грима, но много изсушава кожата и без адекватна хидратация не става.
Обмислям поръчката на PURITO Galacto Niacin 97 Power Essence, но май ще трябва да ги ползвам в различни дни, заради ниацинамида.

# 82
Елария, тази марка била собствена марка на сайта beautynetkorea, затова не я намираш другаде.

# 83
  • Бургас
И на мен ми бяха пратили такъв тестер с една поръчка. Наистина е много  приятно усещането при нанасяне. Тъй като нямам опит обаче с други корейски кремове, не мога да направя сравнение.

# 84
  • София
Някоя може ли да ми сравни действието на АНА/ВНА падовете с гомаж със същите киселини, който се измива? Взаимозаменими ли са като действие или падовете правят нещо повече?

# 85
Някоя може ли да ми сравни действието на АНА/ВНА падовете с гомаж със същите киселини, който се измива? Взаимозаменими ли са като действие или падовете правят нещо повече?
Според мен гомажът е по-лек, но всичко зависи и от самата формула.Гомажът работи веднага, а за някои падове трябва известно време за да си покажат действието защото действат и в дълбочина,не само на повърхността като пилинг геловете.

# 86
  • Prismatica Aerie
Елария, от сайта ми бяха писали, че под всеки продукт има състав на английски, но май не е точно така. Eyenlip e собствената им марка, пиши им да ти пратят състава.
Аз го имам, като част от този сет, но съм хвърлила опаковката.

п.п. намерих това, дано се вижда

# 87
  • Бургас
Това е опаковката на крема нали? Вижда се много добре, благодаря ти много. Изпратих запитване за този крем и за есенцията с жен шен. Написах и препоръка да сложат съставките на английски Simple Smile на всички подукти с марката, имат много интересни ампули по 13 мл. Ще ги разгледам по-подробно и ще пратя запитване и за тях.

# 88
Момичета, чудех се в коя тема да питам за козметиката Dermiss на Farmona, тъй като е полска, но със стъпките на корейската козметика. Едва ли якой ще ги е ползвал, но все пак нищо не пречи да попитам. Видях ги в Ремедиум и Лили. Загледах се по хидрофилното олио.
https://www.beauty.store.bg/c/p-pc/id-15464/kozmetika-ot-seriata … ona-dermiss-.html

# 89
  • Prismatica Aerie
Това е опаковката на крема нали?
Надявам се е той Simple Smile

Ампулите и аз ги гледах. Те поне имат състави, ето примерно на пептидната:

Естествено пептидите са накрая, но това май е обичайно за корейската козметика.

Общи условия

Активация на акаунт