Азиатска козметика и грим 5

• 45 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 60

И двата крема са хубави (и на Мизон колагеновия), разликата в цената идва най-вече от грамажа (30гр Benton 15мл Mizon). При Бентън резултатът е по-постепенен, защото е с по-чист състав и няма моментални филъри.

Есенцията Benton в черната опаковка е с ферменти, в кафявата -с охлюв и пчелна отрова. И двете са добри просто имат различно предназначение. За твоя случай кафявата е препоръчителна заради пигментацията.  Околоочният крем е само един - черна тубичка и е с ферменти.

# 61
А някой поръчвал ли е от този сайт?
https://en.koreadepart.com/cosmetics/Pack+and+mask.0006054/13.ht … ?ev_id=&sort=
Предлагат доста маски които искам да пробвам на бройка.

Не съм поръчвала, но преди време го разглеждах.Не са лоши цените, но доставката е много висока.

Знам че е скъпа доставката,но както писах има маски на бройка,които иначе намирам само кутии.Искаше ми се да ги пробвам преди да взема цяла кутия.
Интересуваше ме дали някой е поръчвал оттам,да не стане като с онзи корейски сайт за който писах назад-че още се разправяме да ми върне парите.

Виола , сега съм чуденка.
Бях си наумила да взема на innisfree околоочния с орхидея /в лилаво/.
Обаче сега се чудя и на Бентън който хвалите и на PYUNKANG YUL заради намалението.
Помагай кое да взема?
Трябва да реша скоро,че до месец ще ми свърши кремчето което ползвам.

# 62
  • София
Наскоро поръчвах от beautynet, цените са същите като тези, които по-горе съм дала.Само за един продукт не си заслужава да поръчваш.
Благодаря, Зари!  bouquet Отказах се да поръчвам оттук, нямам време да ходя на митницата, а за един-два продукта наистина не си заслужава.

# 63
  • Бургас
Аз пак с въпрос /последен за сега/ - от yesstyle и style korean изписват ли цената върху пакета? Сложих в кошницата есенция, крем /snail bee/ и околоочен на Бентън и излиза почти еднакво около 40 щ.д. Но пък от yesstyle може да възстановят ДДС-то, ако отиде на митница...

# 64
  • Germany
sunny-n, аз съм ползвала на Mizon охлювния и много ми хареса. Нямам обаче бръчки покрай очите, по-скоро едно такова уморено изглеждаше с леки сенки. Много хубаво така ми освежи кожата. Сега ползвам колагеновият им и също е ок. Обаче са по-леки кремчета ми се струва. А някой ще по обясни ли за ефекта на прополиса върху кожата. Как се усещат такива продукти? Харесах си една прополисова ампула. Но се чудя трябва ли ми въобще...

# 65
Оххх и аз колко неща гледам и се чудя трябват ли ми и кое по напред да си поръчам, кое наистина ми трябва. Слагам, вадя в тея кошници...чудо!!

# 66
  • София
Може би аз да се включа за прополиса. Много полезно природно средство е по принцип. 
Продуктите с прополис, които съм ползвала са най-общо заздравяващи, заглаждащи и озаряващи кожата. Подобряват й състоянието, без да са антиейдж. Мисля, че са подходящи за всякаква кожа. Прополисът влияе и на по-бързото зарастване на разни ранички, твърдят, че се преборва и с бактерии (но предвид количествата прополис не знам колко ефективно е в тази си насока). Не знам корейците как го обработват, със сигурност слагат и други съставки в зависимост от продукта, но не съм задълбавала всеки продукт какво друго съдържа.
Ползвам прополисова ампула на Tosowoong - лек озаряващ и заглаждащ ефект има. Много бързо попива в кожата и не лепне. Благодаря на Виола, че ме насочи към поръчка, защото се колебаех между тази и друга. Цена-количество съотношението също беше плюс. Не съжалявам, че я взех.
За маската с прополис на същата марка споменах в по-преден постинг. Много хубава хидратация дава, а същевременно е нежна и не лепне като други платнени маски.
Имам и прополисовия крем на LeeGeeHаm - заглажда кожата, без да натежава. Има точеща се консистенция, но това не ме скандализира. Сега през по-хладното време преминавам отново на него.

# 67
Много благодаря за новата тема! Hug
Лаик съм и чета ли чета. Малко азиатски продукти имам, но то е защото съм зарината и от други, та се опитвам успоредно да ползвам нещата.

# 68

И двата крема са хубави (и на Мизон колагеновия), разликата в цената идва най-вече от грамажа (30гр Benton 15мл Mizon). При Бентън резултатът е по-постепенен, защото е с по-чист състав и няма моментални филъри.

Есенцията Benton в черната опаковка е с ферменти, в кафявата -с охлюв и пчелна отрова. И двете са добри просто имат различно предназначение. За твоя случай кафявата е препоръчителна заради пигментацията.  Околоочният крем е само един - черна тубичка и е с ферменти.

Ползвала съм черната есенция, наистина е страхоооотна! С кафявата май имаше някаква промяна във формулата, в редит бяха писнали колко по-глупава е новата.

# 69
  • Germany

Harpalike, благодаря за разяснението. Ей това с лепненето и попиването най ми е важно. Може би ще опитам. Хубавото на корейската козметика , че имат и по-малки разфасовки на повечето неща.

# 70
има маски на бройка,които иначе намирам само кутии.Искаше ми се да ги пробвам преди да взема цяла кутия.
Интересуваше ме дали някой е поръчвал оттам,да не стане като с онзи корейски сайт за който писах назад-че още се разправяме да ми върне парите.

Виола , сега съм чуденка.
Бях си наумила да взема на innisfree околоочния с орхидея /в лилаво/.
Обаче сега се чудя и на Бентън който хвалите и на PYUNKANG YUL заради намалението.
Помагай кое да взема?
Трябва да реша скоро,че до месец ще ми свърши кремчето което ползвам.

Сайтът много го ползват разни блогъри и сигурно е читав. Кои маски искаш да пробваш?

За инисфри лилавата серия само съм чела коментари (положителни), но съм ползвала само разни тестери на марката и не с всичко се спогаждам.
Околоочен аз бих взела Pyunkang Yul - хубав е за зимата, плюс това на тази цена си е подарък особено ако имаш още какво да поръчваш заради доставката. Но дори и за 17долара е супер (10крем и 7 доставка), защото навсякъде е по 25-30$, в ибей го няма от читав търговец.  Бентън като марка по-често е на намаление по сайтовете, а и този крем върви по 17долара в ибей.

bambinnah, няма проблеми със състава на кафявата есенция. Имаше промяна на избелваща съставка, но тя така или иначе трябва да се ползва със слънцезащита. Ползвах в предишния вариант, ползвам и сегашния- хубав продукт, който заслужава внимание. Нямам търпение да пробвам новия серум, който уж бил още по-добър Smile

sunny-n, винаги има вероятност пратката да отиде на митница. В Yesstyle част от продуктите на Бентън са на много добра цена и ако тотала ти е ок по-добре поръчай от там. По назад съм публикувала един код за поръчки над 35$, който също можеш да използваш Wink

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 16:43 от Viola Tarakanova

# 71
Кореадепарт си е читав сайт - при поръчки на едро и при ВИП клиенти с поръчки над 350 долара месечно, са още по ниски цените. Имат и аутлет, и много намалени неща.

# 72
PeaPink, както прекрасно е обяснила Harpalike, прополисът има общо антибактериално/заздравяващо, регенериращо и подхранващо действие. Много често се използва в съставите на азиатската козметика (наскоро много учудващо го видях в състав, за който въобще не очаквах), защото е част от традиционната им медицина и грижа.
ВАЖНО! В ампулите и серумите прополисът е с висока концентрация (Tosowoong Propolis Sparkle Ampoule e с 80% прополисов екстракт, LGH крема е на първо място, в ампулата също е не е малко) и задължително преди първото ползване на такива продукти се прави проба за алергия.

# 73
  • София
Аз пак с въпрос /последен за сега/ - от yesstyle и style korean изписват ли цената върху пакета?
Някой знае ли? Специално Stylekorean ме интересува мен. Реалната сума ли пишат?

# 74
Аз пак с въпрос /последен за сега/ - от yesstyle и style korean изписват ли цената върху пакета?
Някой знае ли? Специално Stylekorean ме интересува мен. Реалната сума ли пишат?
Изпратих ЛС. В темата не коментираме неща свързани с декларирани суми, пратки и митници. Само на лични Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт