Азиатска козметика и грим 5

• 45 537
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ужасно ще е ако пощаджиите разнасят пратките без тракинг. По принцип всички пратки до 2 кг трябва да бъдат доставяни до адреса, но това не се прави, оставят известия.
На мен ми звънят от пощата когато имам пратка, а до сега никой не ммюи се е обадил за поръчките ми от 9.10. до сега...нищо корейско не е дошло, а чакам между 25 и 30 пакета  Mr. Green
Не съм в София, но утре се прибирам и смятам да отида на място! Не е възможно чак пък нищо да не е пристигнало.

# 136
Цитат
чакам между 25 и 30 пакета
това го показвам на мъжа ми, за да спре да мрънка че няма друга като мен /дори и не чакам 25-30 пакета, а само около 5-6/ Laughing

# 137
  • София
Звънят, питат дали сте на адрес, ако не сте правят уговорка да ги оставят в клона и за всеки случай могат са пуснат и известие в пощенската кутия. До квартал е,  но в моя са машини! Мили Wink (като пощенско дете, не мога да ги хейтя, а и те май без думи си ме познават)  

# 138
Казаха, че трябвало да си подсигурим място при пощенските кутии където да се оставят пакетите (ние сме в заключен вход и просто не виждам как ще стане). Днес при тях имаше цели кашони с неразнесени пратки, защото цитирам "пощаджиите отказват да ги носят и ги оставят при нас"! А те сега като не са описани в тетрадката с номер дори не могат да ги намират в купчината. И това бяха доставки само от днес, след 3 дни, една седмица какво ще стане не ми се мисли. В моя пощенски клон са  много читави служителките плюс това ме познават и винаги са супер отзивчиви, и много се надявам да не ми оставят пакетите на произвола на съдбата...

# 139
  • София
Аааа, ама аз нямам корейски продукти никакви Simple Smile Дано са пристигнали повечето, наистина нямам търпение вече  Laughing

# 140
Имам един въпрос - на cosDNA в табличката какво означават цифрите под акне и раздразнителност, че колкото по-високи толкова по-неподходящи ли са? И още нещо, някой ползвал ли е oil to foam продуктите в jolse? Гледах ги днес като избирах за щерката неща, били първите две стъпки от грижата в едно, демек опростявали цялата процедура...Thinking
Да добавя и още един въпрос, адресът ми е 80, най-близкия пощенски клон на същата улица е 72. Там ли се оставя, смисъл, на принципа най-близък клон ли работят? Ох, млъквам вече.

# 141
Ужасно ще е ако пощаджиите разнасят пратките без тракинг. По принцип всички пратки до 2 кг трябва да бъдат доставяни до адреса, но това не се прави, оставят известия.
На мен ми звънят от пощата когато имам пратка, а до сега никой не ммюи се е обадил за поръчките ми от 9.10. до сега...нищо корейско не е дошло, а чакам между 25 и 30 пакета  Mr. Green
Не съм в София, но утре се прибирам и смятам да отида на място! Не е възможно чак пък нищо да не е пристигнало.

Да, при майка ми в провинцията винаги ни ги носи лично пощальонът леките пратки до 2 кг. В София имах късмет, ако получехме бележка, имало е пъти, когато не сме получавали, но сме проверявали периодично в пощата дали е пристигнала пратката. Веднъж звъняха и по телефона да кажат да си взема пратката. Сега също сме в провинцията, носят само разписката.

# 142
https://
Тази мания с корейската козметика е просто ужасна, и колкото по-добре ми изглежда кожата,толкова повече искам да купувам нови неща.Сега едни ампули на sidmool
 проучвам и все повече се убеждавам, че имам нужда от тях!😓
В RoseRoseShop ли ги глдеаш или в йбей? Скоро  срещнах за тях ревю в youtube https://www.youtube.com/watch?v=R00TlB0d9Yk
Ebay.Съставите ми се видяха интересни.

# 143
Имам един въпрос - на cosDNA в табличката какво означават цифрите под акне и раздразнителност, че колкото по-високи толкова по-неподходящи ли са? И още нещо, някой ползвал ли е oil to foam продуктите в jolse? Гледах ги днес като избирах за щерката неща, били първите две стъпки от грижата в едно, демек опростявали цялата процедура...Thinking
Да добавя и още един въпрос, адресът ми е 80, най-близкия пощенски клон на същата улица е 72. Там ли се оставя, смисъл, на принципа най-близък клон ли работят? Ох, млъквам вече.
Колкото по-червено и по-висока цифра, толкова е по-опасен или дразнещ, акнеитичен, алергенен дадения компонент.
Oil to foam има няколко прилични подукти, но  има и пълен отврат.
Препоръчвам ти да не търсиш за първата стъпка комбиниран продукт, защото двустепенното измиване е основно, за да има ефект от корейските продукти. Вземи като за начало Heimish All clean balm и гел Cosrx good morning gel cleanser или Purito Defence Barrier ph cleanser и ще останете доволни и ти, и дъщеря ти.

# 144
Колкото по-червено и по-висока цифра, толкова е по-опасен или дразнещ, акнеитичен, алергенен дадения компонент.
Oil to foam има няколко прилични подукти, но  има и пълен отврат.
Препоръчвам ти да не търсиш за първата стъпка комбиниран продукт, защото двустепенното измиване е основно, за да има ефект от корейските продукти. Вземи като за начало Heimish All clean balm и гел Cosrx good morning gel cleanser или Purito Defence Barrier ph cleanser и ще останете доволни и ти, и дъщеря ти.

Благодаря за препоръките, точно от това имам нужда сега. Relaxed

# 145
  • Милано
Аз пак с въпрос /последен за сега/ - от yesstyle и style korean изписват ли цената върху пакета?
Някой знае ли? Специално Stylekorean ме интересува мен. Реалната сума ли пишат?
Изпратих ЛС. В темата не коментираме неща свързани с декларирани суми, пратки и митници. Само на лични Simple Smile
Може ли и на мен ?

Аз си позволих да направя една група в ФБ и сега очаквам някой да и стане админ Simple Smile и да се присъедини.

Поръчах си от намалението Серум на Бентън ( моята първа поръчка на корейска козметика от сайт, който е различен от Iherb).
Преди две седмици бях на изложението в Експо, където имаше K-beauty и си взех тестер на някакво кремче на skin watchers - whitening water drop, много ми хареса и бих искала да си го намеря на разумна цена. Аз съм на 35 и кожата ми вече е са по-сериозна козметика, ще се радвам на препоръки.
Може ли линк към групата във Фейсбук?

# 146
  • София
Имам проблем с плащането в StyleKorean.
Не ме допуска да финализирам плащане с карта. Задължава ме да си направя PayPal акаунт и ако не попълня полетата за регистрация не ме пуска да платя.
Преди два дни като пусках поръчка имаше опция за плащане EXIMBAY, а сега виждам само Пейпал и в скоби изброени различни видиве карти (които може би могат да бъдат регистрирани).
Вие имате ли проблем?

# 147
Имам проблем с плащането в StyleKorean.
Не ме допуска да финализирам плащане с карта. Задължава ме да си направя PayPal акаунт и ако не попълня полетата за регистрация не ме пуска да платя.
Преди два дни като пусках поръчка имаше опция за плащане EXIMBAY, а сега виждам само Пейпал и в скоби изброени различни видиве карти (които може би могат да бъдат регистрирани).
Вие имате ли проблем?
В yesstyle ми прави същото, ако нямаш пейпал като мен, просто виж надолу в прозорчето на пейпал дали има опция избери без да правиш рег- в пейпал.Pay with Debit or Credit Card

# 148
Някой ползвал ли го е? Боря бръчки.

# 149
  • София / Перник
Здравейте дами,

Напълно подкрепям мнението, че етикетите трябва да се четат и не всичко корейско е супер качествено. По този повид искам да помоля да напишете кои съставки трябва да се избягват или да дадете линка на сайта, в който можеше да се провери даден продукт какви съставки съдържа (онзи сайт със зелените и червени кръгчета, дано ме разбрахте Flushed ).

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт