Азиатска козметика и грим 5

• 45 454
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

iliana__ , хвърлила съм око и аз на измивните на the face shop с ориза, но май ще пропусна щом казваш че пресушават.
За коса ми трябва хубава хидратираща маска против заплитане и шампоан за честа употреба.
На мен не ми пресушават, но съм с мазна кожа. ПОнякога обаче олиото ми влиза в устата някакси докато го измивам и на вкус е доста парфюмирано. Crazy

# 241
Reina, може и да  е подходяща за суха кожа,  - с нормална кожа съм, така че незнам доколко мога да преценя, ползвала съм я четири-пет пъти, един път седмично или на 10 дена, нещо такова.За овлажняване не толкова според мен, колкото за подхранване. Та при суха кожа през 2-3 дена може би ще е добре, ако искаш ще ти отсипя и ще ти пратя за проба.

# 242
  • София
О, не, в никакъв случай, Зари, то сто пъти по-лесно е да я поръчам и да пробвам, какво й плащаш за 9 долара. Но ти благодаря от сърце, много си мила!  Hug
Проблемът е, че тепърва прохождам в азиатската козметика /въпреки че от 7-8 години поне ползвам ВВ кремовете им/, а и във форума сме много малко тези със суха кожа и по тази причина по-трудно успявам да се ориентирам в продуктите. Но аз си знам, че в крайна сметка най-сигурният принцип е този на пробата и грешката.  Laughing
Благодаря ти още веднъж за предложението и за отзива!  bouquet

П.П.: Така или иначе маската вече не е налична, докато се накумя.  Laughing

# 243
На mega deal, маската е 15 долара, ако се разровиш по сайтовете сигурно може да я намериш за тази цена.
Азиатците поне са щедри откъм мостри, така харесах някои неща, а други които бях набелязала тотално зачеркнах.
Виж в някои сайтове има много травъл опаковки - идеални са за проби

# 244
  • София
Не ми се занимава с мостри, честно казано. Може би си заслужава за скъпи продукти, но аз и със скъпата козметика стрелям на сляпо, защото най-често пазарувам онлайн от чужбина, а тук много трудно дават мостри и мразя да прося. Преди няколко години си бях взела голям сет мостри на кремове на O'Hui - дневен, нощен и околоочен, но използването не ми достави удоволствие. Предпочитам пълноразмерни продукти, особено като не са кой знае колко скъпи. Ако нещо не ми допада, ще го дам на девойката или на някоя приятелка.

# 245
Да, при скъпите продукти мострите излизат чувствително по-евтино. На мен не ми е неприятно да използвам мостри, даже си купувам специално, за да си имам, когато пътувам, или ако иначе продуктът е много скъп.

# 246
  • Ловеч
Здравейте!
От скоро и аз се заглеждам по Корейската козметика. Бях си харесала 2 продукта на Benton в сайта kocos.bg, но преди да ги поръчам намерих и тази тема.
Гледам, че в сайта yesstyle.com има намаление. Не мога много добре да се ориентирам за доставката и ви моля за помощ.
До колкото разбирам над 35$ доставката е безплатна и отнема до 30 дни. Над каква сума поръчките отиват на митница?

# 247
Здравейте!
От скоро и аз се заглеждам по Корейската козметика. Бях си харесала 2 продукта на Benton в сайта kocos.bg, но преди да ги поръчам намерих и тази тема.
Гледам, че в сайта yesstyle.com има намаление. Не мога много добре да се ориентирам за доставката и ви моля за помощ.
До колкото разбирам над 35$ доставката е безплатна и отнема до 30 дни. Над каква сума поръчките отиват на митница?
По въпроси относно митница на ЛС! Доставката е както си я избереш, има 1-2 избора, но често аз лично в yesstyle избирам най-евтината доставка.
Кокос е скъп сайт, както си написала има намаления в yesstyle, скоро и в друг сайт имаше, така че не виждам смисъл да се дават повече пари.
Бентон са много хубави продукти /тези с охльов/, ползвала съм цялата серия.

# 248
  • Prismatica Aerie
Не ми се занимава с мостри, честно казано. Може би си заслужава за скъпи продукти, но аз и със скъпата козметика стрелям на сляпо, защото най-често пазарувам онлайн от чужбина, а тук много трудно дават мостри и мразя да прося. Преди няколко години си бях взела голям сет мостри на кремове на O'Hui - дневен, нощен и околоочен, но използването не ми достави удоволствие. Предпочитам пълноразмерни продукти, особено като не са кой знае колко скъпи. Ако нещо не ми допада, ще го дам на девойката или на някоя приятелка.
+1
Абсолютно не ми допада да ползвам мостри и не е да не съм пробвала.
И шийт маски не мога да си сложа на лицето и с бледа завист ви чета, как им се радвате Simple Smile

Също търся някаква нощна маска, силно подхранваща и с изчистен състав.

# 249
  • Ловеч
Аз гледах ферментиралата серия. Тя дали е хубава? Ще пиша на лични, за да ми разясните за митниците.

# 250
Аз гледах ферментиралата серия. Тя дали е хубава? Ще пиша на лични, за да ми разясните за митниците.
Аз си поръчах от серията есенцията и съм впечатлена. Купих я от https://www.stylekorean.com/ една от дамите, беше постнала, че има  намаление всичко тяхно на 9,90 и си платих 7$ доставка, феноменално бързо пристигна всичко.
Съжалявам, че не си купих повече неща от серията.

# 251
  • Germany
 Измиващото на  Тhe Face Shop  с ориз и на мен ми е доста изсушаващо, въпреки че преди това мия с олио. След него мацвам тонера на SoonJung  и всичко е точно. За суха кожа обаче не съм сигурна, че ще е много подходящо. Аз обичам мостри или по-скоро травел сайзове на нещата. Кожата ми е чувствителна, лесно пъпчасвам, а и мразя да трупам излишна козметика, така че идеално ми е да пробвам преди това. Поръчах си ензимен пилинг на AmorePacific. Отдавна исках да си купя такъв пилинг и както се бях запътила към Сефора да търся, си викам, я да пробвам нещо корейско.

# 252
  • Ловеч
Аз си поръчах от серията есенцията и съм впечатлена. Купих я от https://www.stylekorean.com/ една от дамите, беше постнала, че има  намаление всичко тяхно на 9,90 и си платих 7$ доставка, феноменално бързо пристигна всичко.

Аз тъкмо поръчах околоочния от yesstile.com. Толковя много неща си харесах. Цените са много добри, но не ми се занимава с митници и това ме спира.

# 253

Аз тъкмо поръчах околоочния от yesstile.com. Толковя много неща си харесах. Цените са много добри, но не ми се занимава с митници и това ме спира.
На митница минава всичко след сумата от 30 лв, като доставката не се включва, за това нищо до сега не е минавало митница. Дори и поръчките ми от Iherb. Но аз си ги следя, не си позволявам да купувам по-скъпи неща, не че не плакна очи Simple Smile

# 254
дали маската ще е подходяща за много суха кожа? Чудя се между нея и крема на същата марка. Кожата ми обаче е страшно суха, не дехидратирана, а бедна на липиди и ми се иска последната стъпка да е с богата и мазна консистенция.

Не е лоша маската на Beauty of Joseon и е много подходяща за суха кожа (аз съм с такава Simple Smile ). Еденствената ми критика към нея е, за състава - има няколко по-проблемни съставки (но повечето нощни маски ги имат) и, въпреки че се води Hanbang козметика ферментите и билковите екстракти са доста назад в списъка. От крема не съм особено впечатлена. В ибей съм виждала маската за по 14-15 долара. Ако не си алергична към мед I’m From Honey Mask е много добър продукт за суха кожа Simple Smile

Имах на Тhe Face Shop тестери с измивните продукти -не ми харесаха. Олиото и двата вида не ми почиства добре, а пяната ми пресушава кожата.

radina_k86, хубави са продуктите на Benton и са много добро съотношени цена-качество плюс са с хубав и чист състав. Ползвала съм почти всичко от серията с ферментите и охлюв/пчелна отрова и нямам забележки. В Yesstyle голяма част (поне по-скъпите като есенциите ) са на много добра цена, а предполагам, че до края на месеца ще има още интересни намаления по сайтовете.

Също търся някаква нощна маска, силно подхранваща и с изчистен състав.

Виж на Cosrx нощните маски - хубаво подхранват и са с чист състав. Любимата ми нощна маска обаче е Sulwhasoo overnight vitalizing mask EX...разкошен продукт.

Общи условия

Активация на акаунт