Азиатска козметика и грим 5

• 45 714
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Виола, тази база може ли да се ползва вместо слънцезащита? Имам предвид дали продуктът позволява да се нанесе нужното количество, за да пази наистина или ще светна като коледна елха?

Ох, аз се замотах първия ден от намалението в Джолсе, изпуснах два от желаните продукти и естествено днес не са ги рестокнали. Пак ще си ги взема, но се вкиснах на себе си.

Никакъв шанс за самостоятелно ползване, защото лъщиш и блестиш Simple Smile За под грим е супер, защото дава разкошно озаряване без хайлайтъри и е доста добра база. Кои продукти изпусна?

Какво си заслужава според мен от намалението в Jolse:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 14:05 от Viola Tarakanova

# 541
  • София
Момичета, кой от двата вида пачове ще препоръчате ...

https://www.roseroseshop.com/snp-gold-collagen-eye-patch-1pack-60pcs.html
или
https://www.roseroseshop.com/jmsolution-honey-luminous-royal-pro … -1pack-60pcs.html

Виола, благодаря за препоръките, лутам се като муха без глава между сайтове и продукти ....

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:28 от emy_emy

# 542
  • София
Никакъв шанс за самостоятелно ползване, защото лъщиш и блестиш Simple Smile За под грим е супер, защото дава разкошно озаряване без хайлайтъри и е доста добра база. Кои продукти изпусна?
Много ти благодаря!  Hug Значи ще я пропусна, и без това не обичам да ползвам бази. Исках да пробвам ампулата със серамиди на Scinic и противобръчковия крем на TSW.  Laughing

# 543
Healing Serum-ът изглежда добре, но не зная какъв е очакваният ефект. Бих добавила и падовете на Неоген.
Иначе Jolse тенденциозно си държат по-високи цени. Обикновено същият продукт го има с между 2-4 долара по-евтино в ибей.

Интересно...

# 544
Аз си поръчах http://jolse.com/product/md-beauty-of-joseon-dynasty-cream-50ml/ … 7105/?cate_no=588    Embarassed само заради рекламата им като хай клас козметика. В момента е на мегадийлс в джолсе.

В момента точно този крем ползвам...не мога да дам големи отзиви понеже го използвам едва от седмица, но за сега съм доволна. Добре подхранва кожата, без да я омазнява, а и е доста мека след него. Консистенцията му е много интересна обаче...леко се тегли като конци Grinning

# 545
Аз си поръчах http://jolse.com/product/md-beauty-of-joseon-dynasty-cream-50ml/ … 7105/?cate_no=588    Embarassed само заради рекламата им като хай клас козметика. В момента е на мегадийлс в джолсе.

В момента точно този крем ползвам...не мога да дам големи отзиви понеже го използвам едва от седмица, но за сега съм доволна. Добре подхранва кожата, без да я омазнява, а и е доста мека след него. Консистенцията му е много интересна обаче...леко се тегли като конци Grinning
Мирише ли силно? Защото и аз си го бях поръчала доста отдавна и искам да го дам на майка ми да пробва, а тя е много чувствителна към миризми.

# 546
Момичета, кои от двата вида пачове ще препоръчате ...
JM Solution Hands Plus1
Но ако ще взимаш само тях не си заслужава с тази доставка.

Reinа, интересна е ампулата на Scinic. Освен ако не е спрян продукт (защото не мога да го намеря в сайта) пак ще се появи, така че дебни я следващия месец на Mega deal.

bambinnah, ефектът на ампулата е успокояващ, премахва зачервяване, подпомага зарастване на ранички и раздразнения. Цялата марка е с хубави състави и е подходяща за чувствителна кожа.
Jolse винаги са с по-високи цени, но на намаленията падат под тези в ebay и то с по1-2 долара Grinning. Почти всички продукти листнати в секцията Mega deal (отбелясани са с MD) ги има и на редовна цена в сайта. Явно намаляват само определени бройки от дадените продукти.

# 547
  • София
Това мисля да поръчвам ...

Благодаря, Виола Flowers Hibiscus
Поръчах и това, пак по ваша препоръка:
Beauty of Joseon Revitalize Sleeping Mask 80ml

и от Jolse от миналата седмица чакам тези неща:
PURITO Fermented Complex 94 Boosting Essence 150ml
PURITO Centella Green Level Calming Toner 200ml

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 16:35 от emy_emy

# 548
Момичета, какво мислите за Innisfree no sebum blur primer? Имате ли някакви отзиви? Прехвален продукт е, поне от това, което четох снощи. Има го в ebay за 8 долара и нещо, а пък искам да си взема някаква база, че на Missha BB крема покривността му ми е малко не така...

# 549
Мирише ли силно? Защото и аз си го бях поръчала доста отдавна и искам да го дам на майка ми да пробва, а тя е много чувствителна към миризми.

Силно не, но е една леко специфична миризма

# 550
Момичета, какво мислите за Innisfree no sebum blur primer? Имате ли някакви отзиви? Прехвален продукт е, поне от това, което четох снощи. Има го в ebay за 8 долара и нещо, а пък искам да си взема някаква база, че на Missha BB крема покривността му ми е малко не така...

Май не е подходяща за мазна кожа. Аз използвам на Aritaum pore master и наистина скрива разширените пори.

# 551
  • София
Reinа, интересна е ампулата на Scinic. Освен ако не е спрян продукт (защото не мога да го намеря в сайта) пак ще се появи, така че дебни я следващия месец на Mega deal.
А, няма да изтрае сърце юнашко до следващия месец, ще поръчам кремчето от другаде.  Laughing Обаче ампулата наистина я няма нито на сайта, нито в Ибей, явно са изчиствали количества в Джолсе, а ми беше любопитно да я пробвам.

# 552

Май не е подходяща за мазна кожа. Аз използвам на Aritaum pore master и наистина скрива разширените пори.
Хм, моята кожа е смесена, клони към суха зимата. Нямам разширени пори. Искам да скрия едни съвсем леки бръчици по челото, това ми е основният дерт в момента...Thinking

# 553
Много ти благодаря!  Hug Значи ще я пропусна, и без това не обичам да ползвам бази. Исках да пробвам ампулата със серамиди на Scinic и противобръчковия крем на TSW.  Laughing
Рейна, аз успях да поръчам ампулата, като дойде ще пиша. Иначе наистина я няма никъде, и аз я търсих в ebay, тъй да не взема да се мина случайно с долар-два. Sweat Smile Навсякъде ми излизат едни огромни буркани, дето като ги видя ми става лошо...

# 554
Обаче ампулата наистина я няма нито на сайта, нито в Ибей, явно са изчиствали количества в Джолсе, а ми беше любопитно да я пробвам.
От разни такива супер намаления имам няколко уникални продукта, които в последствие се оказаха чистене на последни бройки и спряни от производство Weary. Последно стана така с избелващ крем за чувствителна кожа и околочен на Forest-N. Ако предполагах, че ще са толкова добри щях да поръчам поне 5-6 бройки , а бяха и на някаква смешна цена, ама....Така че, ако намериш ампулата и смяташ, че ще ти хареса поръчвай повече

Общи условия

Активация на акаунт