Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 856
  • 987
  •   1
Отговори
# 135
Преди малко проверих в сайта на Амгенлаб.  Теста е 1000 лева.  Писах им на емайла дали може да направя теста без да знае бащата.  Ще чакам да ми отговорят

Браво. От 3-4 години го мислиш теста и до вчера не можеше да си го позволите подобен разход, а днес вече се задейства, и само да ти отговорят, че може да оскубеш някой косъм от бащата и да го тестваш без негово знание, си готова да извадиш хилядарката от джоба.

# 136
  • София
Овулацията настъпва винаги 14 дни преди новия цикъл. И точно, защото никой неможе да каже кога ще дойде на следващия месец, няма как да се определи. Тоест, овулацията е определящото, ако не е оплодена яйцеклетката след 14 дни настъпва менструацията, ако е оплодена ще има бебеееее

Олелеее, това с пишкането съм го пропуснала. Хихихихихихихи!

Това не е така, лутеалната фаза може да варира, а има и ановулаторни цикли.

# 137
Момичета,  тази сутрин се консултирах с една гинекологжка. 
Та тя ми обясни,  че на тази млада възраст се забременява много лесно и е много вероятно да съм била с ранна овулация,  а не в късна.  Каза,  че късната овулация е срещана при по - големи жени или жени с проблеми.  Имала е много пациентки под 30,  които именно така забременели веднага след цикъл
И щом детето е момиче значи спермотозоидите са били там преди овулацията и са чакали яйцеклетката. .. т.е. женските спермотозоиди са бавни и издържливи 5 дни , докато мъжките са бързи но не издържат повече от 20 часа. 
Ако съм била в овулация на 13 ноември,  по вероятно е бременност с момче. 
И също така според нея щом презерватива така лесно е излезнал едва ли е бил навътре,  а най - вероятно колегата не си го е изкарал веднага като е свършил,  и вече му е бил спаднал,  и за това е останал вътре в мен презерватива.   И ми каза,  че вероятността така да съм забременяла е минимална
Пита ме дали помня лубрикант дали съм ползвала с колегата,  според нея това допълнително намалява риска от забременяване

# 138
Цитат
т.е. женските спермотозоиди са бавни и издържливи 5 дни , докато мъжките са бързи но не издържат повече от 20 часа. 
Е, ти изби рибата от простотия, честно. Simple Smile Тази гинеколожка да не е медицинска сестра. Пълни простотии, ако беше така, хората нямаше да правят генетични тестове. Всеки щеше да си гласи овулации, дни за зачеване, както му е удобно. Момче, момиче, женски сперматозоиди. Зави ми се свят. От смях.Smile

# 139
  • София
Престани да се занимаваш с глупости, ами върви да направиш теста!
Уж не искаш да се знае какви си ги надробила, а половин България разбра.

# 140
Хахах каква била работата за момче и момиче. Хората раждат по две три от един пол, а искат от другия пол. Къде е била тая гинеколожка да им каже колко било лесно да си направиш момче или момиче. Ако е истина че го е казала гинеколожка, спокойно може да си скъса дипломата. Вземи кажи коя е да знаем да не ходим при нея.

# 141
  • София
Е защо пък се смеете. Отдавна се знае, че полът се определя от сперматозоида.
Но и аз не бях я чувала тази приказка за бавните и бързите.

# 142
Момичета,  тази сутрин се консултирах с една гинекологжка.  
Та тя ми обясни,  че на тази млада възраст се забременява много лесно и е много вероятно да съм била с ранна овулация,  а не в късна.  Каза,  че късната овулация е срещана при по - големи жени или жени с проблеми.  Имала е много пациентки под 30,  които именно така забременели веднага след цикъл
И щом детето е момиче значи спермотозоидите са били там преди овулацията и са чакали яйцеклетката. .. т.е. женските спермотозоиди са бавни и издържливи 5 дни , докато мъжките са бързи но не издържат повече от 20 часа.  
Ако съм била в овулация на 13 ноември,  по вероятно е бременност с момче.  
И също така според нея щом презерватива така лесно е излезнал едва ли е бил навътре,  а най - вероятно колегата не си го е изкарал веднага като е свършил,  и вече му е бил спаднал,  и за това е останал вътре в мен презерватива.   И ми каза,  че вероятността така да съм забременяла е минимална
Пита ме дали помня лубрикант дали съм ползвала с колегата,  според нея това допълнително намалява риска от забременяване

Чисто те е пратила за зелен хайвер и да и се махаш от главата. От твоя случай пари няма да изкара.

# 143
Момичета,  тази сутрин се консултирах с една гинекологжка. 
Та тя ми обясни,  че на тази млада възраст се забременява много лесно и е много вероятно да съм била с ранна овулация,  а не в късна.  Каза,  че късната овулация е срещана при по - големи жени или жени с проблеми.  Имала е много пациентки под 30,  които именно така забременели веднага след цикъл
Ако съм била в овулация на 13 ноември,  по вероятно е бременност с момче. 
И също така според нея щом презерватива така лесно е излезнал едва ли е бил навътре,  а най - вероятно колегата не си го е изкарал веднага като е свършил,  и вече му е бил спаднал,  и за това е останал вътре в мен презерватива.   И ми каза,  че вероятността така да съм забременяла е минимална
Пита ме дали помня лубрикант дали съм ползвала с колегата,  според нея това допълнително намалява риска от забременяване

Нв, честно, ти съвсем за мезе ни взе. Няма гинеколог, който ще каже, че при попаднал във влагалището презерватив, вероятността за забременяване била много малка, защото не бил много навътре, нито пък останалите глупости. Отивай на училище и внимавай поврче в часовете по биология.

# 144
  • Paris, France
биби, за две от овулациите си зная, че първата е била около 22 ден а втората около 12. Овулацията на 22 ден беше като бях млада и здрава като бик (изследвала съм хормони и тренирах). Другата, ранната беше 2 години по-късно, при еднаква дължина на цикъл. Тогава не тренирах и това е единствената разлика.

Има значение и организмът на майката. При повече магнезий - момиче, повече калий - момче.

http://www.ingender.com/forum/thread.aspx?ID=3585

Жените с женски професии като манекенки и козметички и/или ниски доходи раждат по-често момичета. Тези с мъжки професии като адвокатки, инжинерки и подобни раждат доста повече момчета.

Младите майки раждат много по-често момичета ако живеят в безпаричие, стрес и конфликтна връзка

http://m.nautil.us/issue/13/symmetry/stress-gives-you-daughters- … -make-you-liberal

Мога да продължа. Доста са факторите, които обуславят кой сперматозоид да оплоди яйцеклетката и кога и дали да се стигне до бременност и да се роди жив плод.

Не се занимавай с глупости!

# 145
  • София
Авторке, и грам съжаление не будиш у мен. Отвращават ме подобни ситуации - спала с един, спала с друг, забременяла и натресла детето на бившия си приятел, нищо че не е сигурна дали той е таткото. Като не си сигурна чие е бебето, не го стоварваш на мъж, който да е изкупителна жертва. Да си го беше родила, без някой да го припознава, така щеше да е почтено, но ти със сигурност не знаеш значението на тази дума. Поне веднага да беше направила ДНК тест, ако ги нямаше парите, заем да беше изтеглила. Как живееш и заспиваш спокойно не ми е ясно.

Какво ги нищите овулациите? Аз съм с редовен цикъл на 28 дни. Забременях на следващия ден след менструацията. Не съм си блъскала главата с въпроси защо баш тогава съм забременяла, защото детето беше планирано и не съм спала с друг, освен с мъжа ми.

# 146
  • София
Ако е реална историята, по-скоро е девойка на 17-18г, която сега е бременна и се чуди кой е бащата.

# 147
  • в кукувиче гнездо
 Shocked Кви неща научих в тая тема за забременяването не е истина..

# 148
  • София
Забременяването е пълна мистерия.
Така че само тест ще покаже истината.

# 149
Тонка , не съм натресла детето на приятеля си
Като разбрах,  че съм бременна му го казах,  като той знаеше за изневерявата ми .. казах му,  че мисля,  че съм бременна от него,  а не от колегата. 
Приятеля ми призна детето по собствено желание. . Не съм го карала насила. . Той не изяви желание за днк тест. 
Така че , решението си беше негово .. не беше длъжен да признава детето. . Можеше да откаже , но не го направи

Общи условия

Активация на акаунт