Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 638
  • 987
  •   1
Отговори
# 810
  • Далече, далече
Може да се окаже, че извънземните са я отвлекли и са я забременили по изкуствен начин с дете - чудо - хибрид.

# 811
Може да се окаже, че детето е всъщност непорочно заченато. А войничетата на двамата претенденти са водили война напразно помежду си.

# 812
Ако направя генетичния тест за род е най - добре
Никой няма да разбере - не трябва проба от бащата.  И е по - евтино
Приятеля ми и родителите му са българи. . Така че,  ако излезне,  че има пра баба от Мароко,  значи е от колегата. . Лесен вариант за разбиране.  Приятеля ми няма рода в Мароко

# 813
Тя вече не иска обикновен тест за бащинство, а ето това:
https://www.amgenlab.com/bg/dnk-testove-za-poteklo/dokazvane-na- … -ancestry-by-dna/

Е, то това не е тест за бащинство и не доказва бащинство, а струва 500 лева с пощенските разноски. Тя не може да намери парите за теста за бащинство, ама глезотии за потекло ще плаща.

# 814
Алоу! Тва е генетичен тест, не google maps.

# 815
Ако направя генетичния тест за род е най - добре
Никой няма да разбере - не трябва проба от бащата.  И е по - евтино
Приятеля ми и родителите му са българи. . Така че,  ако излезне,  че има пра баба от Мароко,  значи е от колегата. . Лесен вариант за разбиране.  Приятеля ми няма рода в Мароко
Няма. Може и те да са пробутали чужда семка. Или някой да е разменен в болницата.

# 816
  • София
То щото ти пък много знаеш прабаба му на приятелят ти какви ги е вършила и с кой се е онождала за да отмъсти на мъжа си, който е хванала на калъп на седенката

# 817
  • Далече, далече
Ето ви нагледен материал:
Скрит текст:

# 818
Ех, колежки не четете. Майката е полуарабка. Майката!!

# 819
  • Далече, далече
То не пречи на прабабата да е попаднала на някоя маймуна в Мароко. В тъмното изглеждат почти еднакво.

# 820
Е тук по дифолт се знае1 че таткото на  проектосвекито е арабин.

# 821
  • Paris, France
Е тук по дифолт се знае1 че таткото на  проектосвекито е арабин.

Откъде се знае?

# 822
Е не питайте мен............не аз ги измислям. Може бабет да е една идея по мургавка. Зависи колко е черен мароканеца.

# 823
Майката на колегата е полу арабка. . ( нейната майка е от Мароко ) . т.е бабата на колегата е от Мароко. .

# 824
  • Далече, далече
Не е арабин. . Неговата майка е полу арабка. . Баща му българин
Значи колегата е 75 % българин 25 % арабин

Общи условия

Активация на акаунт