Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 557
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
Момичета нямам близнаци , но когато бях бременна и търсех легло за малката , попаднах на няколко интересни близнашки легълца.

Едното е twin Halo bassinest ( за близначета е ). Ние имахме същото , но единично. Много ми беше удобно и полезно. Ползвах го 6 месеца , после малката започна да сяда , а от скоро прави опити и да се изправя. http://imperativ.info/wp-content/uploads/2018/06/halo-mattress-h … -discontinued.jpg
Скрит текст:

Това е другото
https://pec967myjn32xclv3mbkizhj-wpengine.netdna-ssl.com/wp-cont … Room2-300x276.jpg
 Не знам как се казва , но е на joovy. Ако напишете joovy twin baby pack n play ще ви излезне

Тези дни понеже пак съм прикована към леглото заради шийката 😥 почнах да си мисля за стаята ни и за легълцето/цата за бебоците Simple Smile
Това второто много ми хареса, но не намирам да го има в Бг Sad Някой запознат ли е от къде може да се вземе Simple Smile
Amazon, buy buy baby или babies are us. Там ги има. Ако имате някой да ви го донесе или да си платите доставка

# 466
Моля, дайте мнение за тези колички:

S-max double kiwi
Mountain buggy urban double
Tako jumper duo
OBaby ZeZu twin Pramette

По принцип знам, че бъгито е предпочитано от повечето майки, но не знам за какво да се оглеждам когато ги сравнявам. За мен е важно да е възможно най-лека, защото не съм много едра, и да влиза/минава навсякъде - асансьори, врати и т.н. Колата ни е голяма, така че всякаква би влязла там. Не държа да е 3 в 1, може просто да има пълно легнало положение (ще са летни бебета).

# 467
  • Бургас
На мен ме дразни само това, че не може да се обърне коша с лице напред. С каката бях с една такава количка/Мутси/, само бели правеше, като и дръпна сенника и нищо не виждам и само се надвесвах.....та още съм в чудене за количката, то не остана. Иначеми харесва . Ама няма пълно щастие, искам хем да е лека, хем да е с непомпащи гуми и здрави амортисьори и да може и летният кош да е с лице към бутащия? За сега само полсаката quick twin харесах, ама тя пък мн тежка......Имам време да ги помисля още малко. И бейби монстърите гледах, ама тея гуми хич не ми вдъхват доверие и пак не може да се завърти кошът. Чудо с тая количка.

# 468
  • Varna
Аз за сега съм се спряла на  Бъгито. Гледах я и в магазин и ми хареса.

Последна редакция: нд, 24 фев 2019, 15:50 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 469
На мен ме дразни само това, че не може да се обърне коша с лице напред. С каката бях с една такава количка/Мутси/, само бели правеше, като и дръпна сенника и нищо не виждам и само се надвесвах.....та още съм в чудене за количката, то не остана. Иначеми харесва . Ама няма пълно щастие, искам хем да е лека, хем да е с непомпащи гуми и здрави амортисьори и да може и летният кош да е с лице към бутащия? За сега само полсаката quick twin харесах, ама тя пък мн тежка......Имам време да ги помисля още малко. И бейби монстърите гледах, ама тея гуми хич не ми вдъхват доверие и пак не може да се завърти кошът. Чудо с тая количка.
Ако цената и 15-те кг не ви притесняват може би ще ви хареса bugaboo donkey🙂

# 470
Оооо Бъгабу е супер количка. Имах щастието да я гледам цяло лято на живо и понякога се е случвало да я бутам. Маневрена и удобна е. Мааалко по-широка е от бъгито. Но има много плюсове. Минуси са цената и че всички аксесоари към нея се купуват допълнително, а са скъпи, има и други неща, които на мен не ми харесваха - например легналото положение. Ако ви попадне втора ръка си струва.

# 471
Оооо Бъгабу е супер количка. Имах щастието да я гледам цяло лято на живо и понякога се е случвало да я бутам. Маневрена и удобна е. Мааалко по-широка е от бъгито. Но има много плюсове. Минуси са цената и че всички аксесоари към нея се купуват допълнително, а са скъпи, има и други неща, които на мен не ми харесваха - например легналото положение. Ако ви попадне втора ръка си струва.
В olx видях една с всички аксесоари (за момиче и момче, но може да се купи и само нова седалка или тапицерия за такава) . Струваше 1000лв

# 472
Бейби монстърс Easy Twin  е с непомпащи гуми, нашите не са мръднали, какво ви притеснява в тях? Аз имах Бугабу единична наследство от сестра ми, супер е.

# 473
  • Бургас
Гумите ми изглеждат супер тънки така да се изразя имам чувството че ще друса съпер много. На фона на Мутсито, което съм бутала и е абсолютен офроуд....ми се струва паянтова тази, поне това ми е усещането.

3s-ката гледам сега ама тея кошове напред ме дразнят много.Какво им костваше да ги направят да се въртят

# 474
Не мога да преценя дали друса, нямам база за сравнение 😀 то и тежестта на близнашките колички е по-голяма. По принцип децата обичат да са подрусвани.
Какво е 3s?

# 475
  • Бургас
Последният модел на монстъра...не знам дали вбг го има ама може да се домъкне и от испания.....рамата и гумите определено изглеждат мн по добре....тъпите кошове само

https://www.baby-monsters.com/product/easy-twin/

# 476
  • Бургас
Всъщноосттт, трябва да запитам производителя дали не може с адаптори да ги завъртя, гледам комбинациите отдолу и май се вижда завъртян летен кош в комбинация със зимен хмм...

# 477
  • Варна
Мнооого ги хатесвам тези Монстърчета 😃 За мен са единия от вариантите.
Там, където гледаш завъртяно според мен е кошче за кола или портбебе ✌️

# 478
Що не погледнеш опцията на Бъгито с керикот плюс? Аз съм супер доволна от избора си. Ползвах допълнителните седалки, които са към мен до 7-8 месеца. После сложих основните да клюкарят какво става по пътя пред тях. Ползвах и опцията едно кошче и една седалка и ги въртях ( ама тогава ме побъркваха като се разминаваха в спането тотално. Та това ми беше решението и по цял ден навън с тази конфигурация. После ги вкарах в еднакъв режим на спане и сложих двете седалки към мен. Понеже беше лято не съм ги мислила колко е топло или студено. Позаспивали са в седалките, не е чак такава драма.

# 479
Привет момичета Simple Smile С радост се пресъединявам към вас. Бременна съм с близнаци в 13 г.с. Това е трета бременност за мен. Имам момче на 11г. и момиче на 8г.  На 35 години съм и се надявам всичко да е наред и да се гушнем през Август. Изчетох само последната тема, но ще наваксам и с предишните Wink

Общи условия

Активация на акаунт