Срамежлив и самотен

• 15 145
  • 365
  •   1
Отговори
# 195
Много е обърках! Аз като съм слаб защо съм ерген? Дали е възмножно да има и друга причина различна от фигурата?
А искаш ли да се ожениш?
По принцип да. След някоя друга година може би.

Бг-татко, намират се някакви мускули и пари. Не е това. До характер е 😊

# 196
Ето ти отговора, защо си ерген в момента.

# 197
The Siren of Titan, това в скрития текст е разковничето и едно от най-милите неща, които сте писали Wink Радвам се, че сте щастливи заедно, наистина!

R-dna, наистина ли питате защо сте ерген при положение, че не искате все още да се жените? Grinning Или под "ерген" се има предвид свободен в момента (без връзка)? Simple Smile

# 198
Ето ти отговора, защо си ерген в момента.
На мен този отговор ми е ясен 😊
Но не за всички е така. За да св случи нещо трябва да има желание подплатено с действия. Мускули, пари и т.н. - това са вторични неща.

# 199
  • Sofia
Много е обърках! Аз като съм слаб защо съм ерген? Дали е възмножно да има и друга причина различна от фигурата?

Моля да представите: снимки в цял ръст (поне 2 – в профил и анфас), банково извлечение с днешна дата, копие от нотариален акт, диплома за завършено висше образование, дубликат на здравен картон, валиден психотест, свидетелство за съдимост и нотариално заверена декларация за неналичието на деца от предишни връзки, за да преценим обективно. Joy

# 200
Нищо няма да можете да прецените по тези неща, поне не и същественото.

Както е казал мечо Пух, най-същественото е невидимо за очите 😉

# 201
  • Sofia
Кое е същественото, според теб?

# 202
Моята поезия 😉

На 80% е до поведение.

# 203
  • Sofia
Едното голо "поведение", без атрактивен background, не ми е особено секси. Особено за мъж над 19-20 г. Peace

Но ти, всъщност, какво казваш? Че не ти върви с жените, защото не се държиш, както трябва, ли?

# 204
Каквото и да е background-a, ако съм мега ръб, все тая.

# 205
Моля да представите: снимки в цял ръст (поне 2 – в профил и анфас), банково извлечение с днешна дата, копие от нотариален акт, диплома за завършено висше образование, дубликат на здравен картон, валиден психотест, свидетелство за съдимост и нотариално заверена декларация за неналичието на деца от предишни връзки, за да преценим обективно. Joy
И кратко есе (до 10 000 думи) на тема "Как се държа с жена извън общите неангажиращи разговори"

И касови бележки от Помпеа, Зара, Валентин и различни заведения (или подробна справка от движение по кредитната карта), с които да докаже, че не е стиснат. И клетвена декларация, че не е кросдресър и не е пазарувал за себе си* от изброените. 

(пс. * или за майка си!!!)

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 13:29 от Анонимен

# 206
  • Sofia

Добре, де, продължавам да не разбирам. Ти "мега ръб" ли си? Пишеш, че нямаш успех с жените. После твърдиш, че поведението на мъжа е определящо за дамите. Т.е. по пътя на логиката, излиза, че нямаш правилно поведение към нежния пол, така ли? Нещо не ми се връзва...

Няма проблем да си пишем тук. Не обичам да комуникирам на лични. Wink

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 13:41 от Blаck Cat

# 207
Нищо няма да можете да прецените по тези неща, поне не и същественото.

Както е казал мечо Пух, най-същественото е невидимо за очите 😉
Но ти и не искаш да те "вземаме". Wink
Мхм, а мега ръб се става най-често, когато в периода на натрупване на опит(16 - 26 годишна възраст грубо казано) индивидът се е скатавал или чакал наготово.

# 208
Няма проблем да си пишем тук. Не обичам да комуникирам на лични. Wink

Ех, че го отряза... Satisfied

# 209
  • Sofia
И касови бележки от Помпеа, Зара, Валентин и различни заведения
Еее, много еФтинко ще мине. Коя жена се лъже с полиестерни пуловерчета от Zara?! Simple Smile

(пс. * или за майка си!!!)
Или за сестра си / племенницата си – също често срещана патология.
Честно, много по-лесно бих преглътнала кросдресърските наклонности, отколкото подозрително близки отношения между потенциалния ми ухажор и други членове на семейството му от женски пол, които несъмнено биха предизвикали интереса на чича ти Фройд. tooth

Не, бе, сериозно, наистина не обичам да комуникирам на лични. Simple Smile Ако ме питат конкретен въпрос от информативен характер, разбира се, отговарям, ама да нищим неща, дето можем да си ги пишем и тук, в темата, няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт