Звездни компромати- 385 част

• 81 336
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Жаситу доста често пристъства в този акаунт, но това е върха, много тъпо парче.
Скрит текст:
Тази жена ми е един от най-нереалните образи от бг висшето общество. Тази снимка е от друго измерение, което аз, от нисшето общество, не мога да проумея.

# 196
  • софия
Вергов и малкият Шопов
Скрит текст:

# 197
Вергов и малкият Шопов
Скрит текст:
Безценна физиономия на шопов!Това ще му е изражението през цялата "кариера" на "лекар"!"Епаа,не знам."
Може би,може би,по-тъп студент по Медицина е единствено наско от ВБ! Simple Smile

# 198
Жаситу доста често пристъства в този акаунт, но това е върха, много тъпо парче.
Скрит текст:

Верно, че е тъпа..... а жениците отзад са неподозиращи, че някой ги снима полуголи  Joy

# 199
  • където ми харесва
Е защо така сипахте на Шопов джуниър? На мен не ми изглежда глупав.

# 200
Вергов и малкият Шопов
Скрит текст:
Безценна физиономия на шопов!Това ще му е изражението през цялата "кариера" на "лекар"!"Епаа,не знам."
Може би,може би,по-тъп студент по Медицина е единствено наско от ВБ! Simple Smile

А сигурно ли е, че е ТЪП студент?
 Че не разбира от професията, за която учи?

# 201
Виктория Джумпарова е родила в СВ. Лазар онзи ден.

# 202

Била си с тях на лекции и упражнения, може би и на изпити, затова толкова компетентно коментираш кой е по-по-най-тъп ?
Момент, чакай да позная, ти си от фенките на Кулагин? Личи, по нивото.

# 203
  • Бургас
В тази болница свети Лазар какви светила в гинекологията работят, че целия "вип" ражда там? Или просто е много луксозна обстановката и до там се изчерпва всичко?

# 204
Лукс е, ама и не нещо уау. Новото отделение на Токуда е по-хубаво, като 5 звезден хотел.
Според мен ходят там, защото е малка болница,  могат да им угаждат на прищевките .

# 205
Гледах в ГугалЯ и не разбрах коя е тая дама..

# 206
  • Rock & Roll feeling ...
Вергов и малкият Шопов
Скрит текст:

Как може да заключиш какви са като лекари ? За Наско от ВБ - отначало ми направи неприятно впечатление със визитката му и тъпия му диалект, но в предаването видях доскта адекватна позиция по доста отношения и мисля,че би бил добър лекар. Шопов не го познавам като човек от от играта му в сериала или от снимка не мога да направя каквото и да е заключение за човешките му,а след това и лекарските му качества.
Иначе "шопа" ми е неприятен на визия,колкото и да го намират за секси в темата Grinning

Жаси, много куха жената. Ако аз бях на заден фон,въпреки че се харесвам по сутиен и гащи, бих я съдила, ей така - да й дойде акъла в главата и да се съобразява малко повече.

# 207
Скачам в темата директно с тъп въпрос. СорЕ, ама много ме развълнува туй нещо. Откачалника Андрей Едрев защо бръсне главата на дъщеря си? Ок, с профила във Фейса се примирявам някак си, ама две годишно с обръсната глава ми ме малко фрийк. 🤔

# 208
Жаки, първия ти линк е за кокосови блокчета, прияде ми се 😋😄

Мани, ами съфорумката, дето искаше рецепта за кокоски получи Андреа, представяш ли си какъв ужас😂😂🤪🤪🤪🤪

Оправих линка с истинската Андреа, а не надутата🤪😂

# 209
Ххахахах 🤣

сигурна съм, че няма да ги пробва...

Сега й погледнах инстраграма... добре, всички видяхме как изглежда и всички знаем, че си обработва снимките.
Защо пише такива глупости и се излага още повече?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт