Звездни компромати- 385 част

• 80 816
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Тая статия с всички снимки... Малко показно ми идва . Да се види всичкото имане. Имаме бижута, имаме дрехи, имаме обувки... Малко не ми се вярва да е ударът на годината..

# 61
Мисля, че всички сме единодушни, че става "нещо". За 1 месец арестуваха, вкл и чрез Интерпол, милионерите от последните 20 години... да бе, да. В последните 20 дни разбраха, че бизнесите им не са баш чисти. На всичките...
Притеснено-любопитно ми е какво се готви...

# 62
За ареста на Баневи се знаеше от лятото. Даже много ги забавиха. Жал ми е само за работниците им, които пак ще си чакат заплатите.

# 63
  • София
Мадлен пак изглежда по-нормално от Ани Владимирова.

# 64
  • София
За ареста на Баневи се знаеше от лятото. Даже много ги забавиха. Жал ми е само за работниците им, които пак ще си чакат заплатите.

Около 100 човека работят в техните фирми, от които 90 са в Русалка и Лемекон - мисля, че веднага ще си намерят работа тези хора. Фирмите им имат големи загуби и задължения. Какъв е бизнес-интереса да имаш такива фирми и да претендираш с богатство, имоти, накити и коли? Друг е въпросът защо вече нямат чадър.

# 65
Специално в Русалка работниците са хора от близките села, в пенсионна възраст, припечелващи по нещо лятото от работата си там. И си чакат заплатите за месеци, че и за година назад.

# 66
  • София
Мадлен пак изглежда по-нормално от Ани Владимирова.

Много харесвам Ани Владимирова и мисля, че интервенциите й са успешни. Съдейки по кожата на шията и ръцете тя има добър ген и много младее ( 1967 е). Ето едно скорошно интервю:

https://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/ani-vladimirov … vse-po-kasna.html

# 67
Може ли Баневи толкова пари да имат и госпожата да си ходи с тези вежди от години.

# 68
Баневи винаги да ми изглеждали като карикатури.
Стрина с малката Кейт Мос
https://www.instagram.com/p/Bpeup7mjvXX/?hl=bg&taken-by=irina_tencheva

# 69
  • София
Около 100 човека работят в техните фирми...
само? че то в средно големите фирми работят повече хора.

# 70
Само на мен ли ми се струва нещо не съвсем нормално така да снимат и пускат къщите на хората, дрехи, обувки, коша с мръсните бикини на Банева и слиповете на Банев са пропуснали...

# 71
  • София
Около 100 човека работят в техните фирми...
само? че то в средно големите фирми работят повече хора.

Специално напрвих справка в Сиела.

# 72
  • София
Само на мен ли ми се струва нещо не съвсем нормално така да снимат и пускат къщите на хората, дрехи, обувки, коша с мръсните бикини на Банева и слиповете на Банев са пропуснали...

ненормално, но уви законно.

# 73
  • София
изключително нечистоплътно.
да не говорим, че присвояване за въшливи 1.5 милиона е просто смехотворно.

# 74
Покъртително е как са направили клипа с ефекти като от абитуриентски бал от 1997 година... Чудя се на "запад' така ли правят?

Общи условия

Активация на акаунт