Звездни компромати- 385 част

• 80 805
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Какъв е този Добромир?
Стилистът на Галена и Цветелина Янева.

# 661
Златка каза, че се разделяли само докато ходела да си боядисвала косата... ами той неговата вкъщи ли я вапца? 🤪😂

# 662
  • Пловдив
Златка каза, че се разделяли само докато ходела да си боядисвала косата... ами той неговата вкъщи ли я вапца? 🤪😂
hahaha
сигур тя му я маже...

# 663
  • София
Значи сигурно не съм много в ред, щом ми се струва, че Благой е просто отврат. И няма как такъв човек да ми е магнетичен. Особено с тези пластмасови зъби.

# 664
Това, че Блажко прилича на Луна е факт, но колкото повече го плюете, толкова по симпатичен ми става.

# 665
  • София
За случая, в който писах, че съм го засичала в заведение, Благой още не беше с пластмасови зъби нито с толкова тъмен тен, че спокойно да се конкурира с Василка. Може би е било малко преди историята с Лияна. Съвсем нормален мъж, с абсолютно контрастиращо поведение на това, което афишира сега. Какви са му били личните отношенията, няма как да зная, а и никога не съм купувала жълти вестници. Тогава нямаше инстаграм, а фейсбук току що прохождаше в България.

# 666
Нещо друго ми направи впечатление във видеото му, абсолютно съм далеч от футбола и не ги разбирам нещата там, но това ме учуди - каза, че вместо да гради кариера в европейски гранд, той е предпочел парите, защото след време децата му няма да го питат къде е играл, а щели да търсят да ядат.
Не знам в какъв отбор играе там, но възможно ли е да му плащат повече отколкото в голям известен отбор от Европа?

# 667
  • София
Той игра в чеченски отбор. Демонстрираше приятелство с президента на Чечения. Явно дават повече пари от европейските отбори. А и едва ли щеше да играе в Реал или Барселона.

# 668
А и едва ли щеше да играе в Реал или Барселона.

Точно това имах предвид, без да съм запозната с кариерата му, та може и да бъркам. Обяснението му ми прозвуча като оправдание, че едва ли не нарочно не е избрал Реал или Барселона, а по-високо заплащане в Русия и се зачудих повече ли печели там.

# 669
И на мен ми направи впечатление това. И то щели да търсят мляко децата му в хладилника. Joy Ще каже човек, че футболистите от европейските отбори са пълни скъсаняци.

# 670

Когато Моника си вземе почивка от соц.мрежи..
и малко по-късно е онлайн отново
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 17:25 от Обичах

# 671
  • София
И на мен ми направи впечатление това. И то щели да търсят мляко децата му в хладилника. Joy Ще каже човек, че футболистите от европейските отбори са пълни скъсаняци.
Блажко и той като Божинката - Враца е като Ню Йорк 😁 какво да каже, горкия - не ставам за Реал или Манчестър. В бившите руски републики дават добри пари, направил си е сметката да изкара повечко в някой второразяден отбор, вместо да се тупа в гърдите, че е петнайста резерва в по - именит тим.

# 672
Благой никога не е бил дори близо до силни европейски отбори.
Славия, Депортиво Алавеш, после под наем в Белград и Дуисбург и след това започна серията от чеченски и руски отбори -  Терек, Амкар, Рубин, Оренбург. К'ва Барселона, к'ъв Реал?!?

# 673
.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 17:24 от Обичах

# 674
Мариана Векилска без грим. Харесва ми новата форма на веждите. Изглежда и доста отслабнала в лице.
https://static.dir.bg/uploads/images/2018/11/06/1591140/768x.jpg?_=1541512962
Преди
https://static.dir.bg/uploads/images/2018/11/06/1591149/768x.jpg?_=1541513197

Общи условия

Активация на акаунт