Звездни компромати- 385 част

• 80 846
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Коцето според мен търпеше Райна заради певческата си кариера. Реално като се хвана с нея се премести от изпадналата компания, в която беше /май беше Ара/, в Пайнер. Горката Райна, всички я използват.

# 616
  • в 1001-та нощ
Да не пропусна култовото - не цитирам дословно: "Голямата ми гордост е, че съм ръководител на търговска марка!" ... Прозвуча ми, като "директор съм на водопад" ...

# 617
  • Rock & Roll feeling ...
Телевизорът беше фон и не слушах много внимателно, но до колкото разбрах посланието на Златка - тя вече се вижда бременна и омъжена. Нещо ги омагьосва фатално този индивид.
За Благой разправят,че правел страхотен секс. Просто докарвал жените до много силни оргазми.

Все пак си зависи от жената. При мен и маточен оргазъм да може да ми докара, няма да ми повлияе на критериите за качествен човек.

# 618
  • София
Тъй, тъй. Тя Златка се беше годила преди няколко месеца, а сега годеника е сменен със зъбаткото..
Между другото Благо и бившия бяха дружки, качваха снимки доста често заедно по време на капките.Тренираха заедно всеки ден почти.

Райна си заключила профила в инстаграм, до преди 2 часа го виждах  Grinning

# 619
Е, ама те му се връзват още преди да знаят за сексуалните му качества на Блажко, това другото е просто последствие, ако е вярно.  Важният момент е, че има жени, които са навити да си легнат с този изгорял заек. Преди е изглеждал прилично човекът, но като започне да говори, т.е. да се мъчи да говори това за нормална жена би трябвало да е достатъчно страстоубиващ фактор.

# 620
  • София
Има нещо в този, наистина. Гледах го в Черешката и при положение, че не го понасях от преди това, там чак симпатичен ми стана. Омайва ги някак хората.
Засичала съм Благой в заведение на Витошка преди доста години. Може би беше около историите с Лияна и с ръка на сърцето казвам, че много ме впечатли. Определено е мъж, който се забелязва и е като магнит. Направи ми впечатление, че на живо е много харизматичен и сякаш видях друг човек, нямащ нищо общо с медийния си образ. Беше усмихнат и се държеше много земно. Много добре знае как действа на жените и го използва.

# 621
Има нещо в този, наистина. Гледах го в Черешката и при положение, че не го понасях от преди това, там чак симпатичен ми стана. Омайва ги някак хората.
Засичала съм Благой в заведение на Витошка преди доста години. Може би беше около историите с Лияна и с ръка на сърцето казвам, че много ме впечатли. Определено е мъж, който се забелязва и е като магнит. Направи ми впечатление, че на живо е много харизматичен и сякаш видях друг човек, нямащ нищо общо с медийния си образ. Беше усмихнат и се държеше много земно. Много добре знае как действа на жените и го използва.
smile3544

# 622
Инстаграм направо ми набълва разни звездно неща , които да споделя преди сън.
Онова златно цигане на снимката е Венци Венц... Съвсем добива вид на клошар. Супер смешник ми е. Бременната на снимката е дамата , с която проектират да имат бебе. Не са потвърждавали , че са гаджета за това говоря така.
Скрит текст:

Райна тук си е чиста Корайма Торес..
Дето се казва: това не е нейната снимка.. кофти е излязла.
Скрит текст:

А това, уважаеми, е Мария Илиева.. натурална, неподправена.

https://www.instagram.com/p/Bp0Bja9gjaa/?utm_source=ig_share_she … shid=b5b76974ltls

# 623

А това, уважаеми, е Мария Илиева.. натурална, неподправена.

https://www.instagram.com/p/Bp0Bja9gjaa/?utm_source=ig_share_she … shid=b5b76974ltls
И един от коментарите:" Нереалнаааа..."  hahaha

# 624
За пореден път се хващам, че не съм подготвена за старостта, не мога да спра да се учудвам на променените с годините звезди, става ми мъчно всеки път. Особено жените, може от 30 до 55 да стоят с един вид черти и изведнъж бам, шок, неузнаваеми и състарени. Не мога да свикна и това е, явно трудно ще посрещам промените и при мен самата.

Да, с тези филъри, силикони, мезоконци и т.н. се получава един вид феноменът ‘‘Дориан Гей‘‘ в съвременен вариант.
Тези, които не използуват толкова тежка артилерия в борбата със старостта остаряват постепенно и не толкова отведнъж. Има за съжаление и внезапно остаряване в резултат на тежка болест или лична трагедия.

# 625
  • До морето
Значи никой тук не харесва Константин като поведение и го намира за мазньоч и друсалка. Но стане ли дума за Райна, тя е онази змия от Вип Брадър дето тровеше готиния Коце. Интересното при Райна е,  че тя после пак участва в един ВИП БРАДЪР Ол Старс и се държа много прилично там, но никой не помни това участие. Всички я свързват с двата скандала, които спретна на Константин преди амнайсет години и имаше едно монтирано клипче, в което тя до безкрай повтаря "Пиле, пиле, пиле, пиле.....".  А като се замислиш за цял месец това не е много в отношенията между една двойка. Отделно, че тогава бяха напълно изолирани, тя беше видимо нервна и притеснена, още тогава казаха, че е влязла само заради него. И в един момент вместо подкрепа от най-близкият ти човек вътре получаваш само хихикане и иронизиране. Защото той това правеше, иронизираше я пред другите и уж така лежерно я пускаше по пързалката "Не, бе пиле, няма бе пиле, спокойно!" А зад гърба и се смее с другите.
Сега , сигурно й е по- лют нрава, ето и Жаки е била свидетел, но не мисля, че е чак такава усойница. Пък и много е изтърпяла горката, що унижения и изневери е трябвало да прости и да преглътне, ай мерси съм аз с тоз веселяк Коцето.

# 626
# 627
Имаше някакво предаване, в което Коцето и жена му дружно се подиграваха на Райна.

# 628
Това семейство Джаферович какво работят, освен да се натрапват и да обикалят по няколко пъти всички възможни телевизии седмично?

# 629
Това семейство Джаферович какво работят, освен да се натрапват и да обикалят по няколко пъти всички възможни телевизии седмично?
Работят досадници. Скоро попаднах и на жената, която станала и тя влогър. Боже, боже, само кучето ми не е влогър.

Общи условия

Активация на акаунт