Звездни компромати- 385 част

• 80 469
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
ОК, за семейният съм съгласна.

# 706
Не на предния концерт, а на този преди него беше излагацията на Енрике. И то излагация, защото закъсня много. Не знам дали е бил друсан, както масово се твърди, не се държеше неадекватно и направи страхотно шоу. Не забелязах залата да се е изпразнила по-рано.

За снощния концерт нямам още отзиви. Билети имаше до последно, защото се чудих дали да ходя пак и поглеждах чат-пат.

# 707
Интересува ме тая Бандата от На кафе по сценарий ли го играе толкова куха или си е такава 🤔

И една свежа Розалин Санчез
https://www.instagram.com/p/BppXr0Mn3w3/?utm_source=ig_share_she … hid=1pkecnq0as2l8

# 708
  • София
Интересува ме тая Бандата от На кафе по сценарий ли го играе толкова куха или си е такава 🤔

И една свежа Розалин Санчез
https://www.instagram.com/p/BppXr0Mn3w3/?utm_source=ig_share_she … hid=1pkecnq0as2l8
Гледам предаването от началото на сезона и ми прави впечатление, че тя и Ева са доста посредствени, на фона на тях другите изпъкват. Личната й рубрика е пълен смях, тя не може да завърши едно изречение докрай, и е въпрос на време да я махнат.

# 709
  • До морето
И мен ме дразни тази Банда. Въобще не й тече гладко мисълта. Ъъъъъ-мъъъъъ, ииииииии, чеееееее........ Тръгва да казва нещо спира, сякаш говори едно и мисли за друго и постоянно се разсейва. Но пак е по-поносима от Ева Тъпото.

# 710
Аз не го гледам съсредоточено това кафене, но всеки път когато се заслушам в мен се поражда мисълта, че са я взели там само, за да има с кой да се гъбаркат. Днес и се смяха за някаква пиянска вечер, предния път като го засякох не помня за какво беше. 

# 711
Тя Диляна си го обича нейния и се надяваше да го разведе. 

# 712
Разбира се, това е много достойно и хубаво и се приема много добре в България. Но то пък жена му се оказа широкоскроена и пак си го прибра. Изненада.

# 713
Според мен Дара изобщо не може да го прибере този език. И в добавка е решила, че изглежда "с-у-п-е-р  с-л-а-д-к-а, да, да, да".
А всъщност, е гнусна. Поведението й няма да коментирам - там положението е плачевно. Има говорен дефект, нещо не е както трябва със захапката и има леко кривене на едното око. Родителите май не са обърнали внимание навреме! Обаче със или без дефекти, тийновете я харесват.
Такъв хейтърски коментар не бях чела отдавна! А дали и третия косъм от ляво надясно на веждата и не расте накриво и мама и тате ли са виновни за това !?!?

# 714
Разбира се, това е много достойно и хубаво и се приема много добре в България. Но то пък жена му се оказа широкоскроена и пак си го прибра. Изненада.

И той се оказа конформист в лошия смисъл на думата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 715
Късно се включвам в темата, извинявам се, ако е споделяно:
https://m.youtube.com/watch?v=ChcR2gKt5WM
Не знаех, че синът на Андреа Бочели е толкова красив и талантлив, всъщност не знаех нищо за семейството му.
Страхотни!
Благодаря за споделеното видео  bouquet

# 716
Скрит текст:
Според мен Дара изобщо не може да го прибере този език. И в добавка е решила, че изглежда "с-у-п-е-р  с-л-а-д-к-а, да, да, да".
А всъщност, е гнусна. Поведението й няма да коментирам - там положението е плачевно. Има говорен дефект, нещо не е както трябва със захапката и има леко кривене на едното око. Родителите май не са обърнали внимание навреме! Обаче със или без дефекти, тийновете я харесват.
Такъв хейтърски коментар не бях чела отдавна! А дали и третия косъм от ляво надясно на веждата и не расте накриво и мама и тате ли са виновни за това !?!?
[/spoiler]
Хейт само за поведението й. За другото - не, просто отбелязвам.
Имаме такива проблеми в семейството и затова смятам, че родителите е трябвало да обърнат внимание по - рано. Това, както отбелязах, не й пречи на славата.
Ама аз и фамилия не сме нито регионално, нито световно известни и нашите недостатъци могат да бодат очите само на тези около нас. При звездите положението е друго. За съжаление, тях всеки ги гледа под лупа. И хейти, ли хейти... На мен ми растат няколко косъма на веждата не както трябва, ама на - никой не ми казва нищо.

# 717
Щракам с дистанционото попадам на Шоуто на Слави. Нели Рангелова гост в момента.
Амииии изглежда си точно като 60 годишна. Да живеят смартфон филтрите.

# 718
  • София
Тази жена изниква отвсякъде. Да не си е наела нов ПР?

# 719
Предстоящ концерт, но май мина вече. Същото като Христо Стоичков тези дни- по новините, после в спортните новини, после в сутрешния блок, в неделно предаване.....

Общи условия

Активация на акаунт