Звездни компромати- 385 част

• 80 486
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • софия
Предстоящ концерт, но май мина вече. Същото като Христо Стоичков тези дни- по новините, после в спортните новини, после в сутрешния блок, в неделно предаване.....

Не е ли издал книгата той или съм чела стара новина?

# 721
Да, да. Все по някакъв повод са тези чести срещи. На това акцентирах.

# 722
Стои4ков е написал книга ?!  Crazy

# 723
Той е разказвал, друг е писал.

# 724
  • София
Ким К.
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Ашли Греън
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Скрит текст:
Къртни Лав
Скрит текст:

# 725
  • софия
Една доста слаба Диляна

# 726
Е Диляна поне никога не е била дебела Simple Smile

# 727
  • София
И Мадона все повече заприличва на баба. Уж опъната във физиономията, ама с бабешко излъчване. И косата и е ужас.

# 728
В понеделник направо ме изумиха тия от на Кафе. То гала голямо хваленето как Стефчо вече си е в тях, в спалнята нямала забележки, а у. И едни снегове и едно чудо. Все едно от война се е върнал..

# 729
  • До сърцето...
Не помня, показвана ли е новата изгора на Кличко - Сесилия Брекхус, бивша кик-боксьорка и норвежска професионална боксьорка (тук женски род полага ли се?)
Скрит текст:

Тя е първата жена, която има едновременно WBA, WBC, IBF и WBO, и за 2017 е най-добрата боксьорка на планетата.
Скрит текст:
В пресата се шегуват, че Кличко вече не си пада по жени.
Скрит текст:

# 730
На тоя мъж ,си му трябва яка жена! Simple Smile   С бившата му съпруга, хич не ми харесваха като двойка

# 731
Интересно ми е на този концерт Енрике дали се е реванширал за предната излагация в България, въпреки че медиите ни я спестиха. Доста отзиви от предния концерт бяха негативни, защото е бил друсан и нищо не е изпял, мои приятели си бяха тръгнали по време на концерта, гледах видео, потресаващ е бил.

Това беше за по-предния. Миналата година също имаше концерт в Арена Армеец Simple Smile

# 732
  • Viena
“Лимоновият пай на баба Ирина” е в основата на концепцията на нашето място. Той събира в едно всичко, което ни трябва, за да се чувстваме добре: топла традиция с дълга история за разказване, възможност да се  сподели, уникални вкус, аромат и текстура, носещи хем радост, хем спокойствие... Затова заедно със @soulelements.eu решихме първо него да представим  и под формата на свещ. Очаквайте  скоро 10-те продукта на Irituali за лични ритуали. #iritualiproducts #personalritual #christmasgifts #comingsoon] spioiler

# 733
  • Пловдив
Деси Банова и Росен Плевнелиев се местят в САЩ...
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Desi-Banova-i-Rosen-Ple … at-v-SASht-826623

# 734

Горкичкия. Толкова драпане за висш пост в Европа и да не му се отвори парашута. Не оцениха потенциала му. Този пост е направо мизерен.

Общи условия

Активация на акаунт