"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 099
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Всякакъв вид изследвания съм
Правила момичета - генетични ; тромбофилия; нк клетки; хормони , тсх. Имам тромбофилия която уж не е причина за загубите но според друг лекар трябва да приемам аспирин Ц и да си слагам фракси. Тсх ми е над 2 😔, но слава Богу Тат, мат фт3 и фт4 са в норма . Трябва пак да пусна хормони че последно пусках преди 9 месеца.

# 631
Зара потърси и трето мнение защото с ТСХ над 2 и тромболофилия задължително трябва да си на терапия. Simple Smile

# 632
Зара потърси и трето мнение защото с ТСХ над 2 и тромболофилия задължително трябва да си на терапия. Simple Smile
Определено. Без значение колко са ТАТ, МАТ трябва ТСХ да е под 2 за да забременееш или поне да е по-лесно.

# 633
  • София
Зара, нека партньорът ти си пусне една морфология по Крюгер. Може там да има проблем също.

# 634
Здравейте. Simple Smile За първи път ще пиша тук,макар,че ви чета постоянно.
От два месеца опитваме да правим бебе.Имам редовен цикъл от 32 дни,който не ме е бъркал откакто го имам.Този месец се очакваше да ми дойде на 8 януари,но получих някакво кървене на 4ти и то продължи само два дена и половина.След това някакви капки ружеиви.Кято цяло самото кървене си беше по незначително,не като при менструацията ми.Това кървене започна на 10 ден след овулацията ми,което ме кара да мисля че може би е инплантация.Моята менструация винаги е била 6-7 дни и то всеки ден сменям по доста превръзки и имам съсиреци,а сега няма изобщо такова нещо,само слагах ежедневните си превръзки,както обикновено .Днес сутринта си направих тест,който първия се оказа дефектен,защото не излезе дори контролната черта.След това отново се помъчих да пишка и направих втория тест,който показа отрицателен.Ше изчакам още няколко дни ,за да направя отново тест.Обърква ме това,че ако съм имала по рано менструация,което никога не ми се е случвало,то след тава всичко се обърква с цикъла ми.Чивстввм гърдите си подути,все ми е уморено...Не ми се гади обаче,нямам други признаци.

# 635
  • София
Първо как е доказана овулацията?
И второ кое е това всичко, което ще се обърка?

# 636
Здравейте момичета, и аз имам въпросче! Последния ми цикъл беше на 28.11.2018г по принцип съм със СПКЯ ( откриха ми го на 17 години- сега съм на 27г) мога да кажа че цикъла ми е бил редовен в интервал от 30 до 33 дни ну повече! Сега вече съм със 13 дни закъснение на 9 ден от закъснението правех тест беше - отрицателен. Да вметна че правим опити за бебе от година. Моля споделете някой имал ли е подобна ситуация Simple Smile

# 637
Направи нов тест и ако отново е /-/, записвай час за лекар. Закъснението в този случай може да се дължи на редица др неща, освен наличие на бременност. Но все пак си направи и тест отново.

# 638
Първо как е доказана овулацията?
И второ кое е това всичко, което ще се обърка?

Не си правя тестове,не си мерят и температурата.Изчислявам тези неща посредством приложение на телефона и следя за симптоми.Точно в тези дни наистина секретар е по обилен ,по-големи желание за секс.Имам в предвид,че нещата ще се обучкат,защото ако сметна и задам ,че началото на новия цокъл е бил сега,то дните на овулацията са съвсем други,но то и тогава не сме се пазили.Озадачава ме само това на какво се дължи по ранното ми идване със седмица при редовен цикъл.
Знам,че с тестове ще си покаже и преглед при гинеколог,просто исках и аз да изразя мнение с моите симптоми и ако някой е имал подобно нещо да се включи.То е ясно,ако съм бременна ,ще направя след няколко дни още тестове,яко ли не значи просто този месец ми е дошло по рано цикъла и на нещо се дължи факта,че е прекалено оскъдно количеството му от обикновено.
Приятен следобяд на всички ! Simple Smile

# 639
Аз не бих чакала няколко дни , за да си направя тест, а ще си правя всеки ден Grinning

# 640
Аз не бих чакала няколко дни , за да си направя тест, а ще си правя всеки ден Grinning

И аз така мислех,но ще се изнервя още повече всеки ден да гледам само една чертичка.Четох,че някой жени чак след 6-7 г.с. им отчитат тестовете.
Преди това кървене да настъпи имах доста болезнени гърди,а след това спря,сега след 4-5 дни отново чувствам тежест в тях,но не са така болезнени ,както бяха.И това все повече ме кара да си мисля,че просто не е имплантиране ,а менструация.Да вметна само ,че съм на 30 и никога до сега не съм ходила в АГ кабинет.Дори в болница съм ходила само да си заверява здравната книжка и на профилактични прегледи.Причината да не съм била на АГ е лична и донякъде глупава и безотговорна ,но е факт и се побърквам от мисълта за първото посещение и затова искам да стане след като установя бременност,а вече имам дете и ще се налагат доста прегледи преди и след това.

# 641
На мен още не ми е дошло... Предполагам, че ще ми дойде, защото кръста ме боли зверски...С теста може би избързах, но ще видим какво ще стане следващите дни.

# 642
Възможно ли е да има връзка с прокървяването ми и факта,че точно този ден пих сироп за кашлица? Аз по принцип не пия никакви лекарства,дори хапчета за глава.Не съм чела описанията на сиропа,но вече мисля всяко нещо,което съм правила,за да намеря някаква причина за това зацапване и идването на цикъла по рано от обикновенно.

# 643
Възможно ли е да има връзка с прокървяването ми и факта,че точно този ден пих сироп за кашлица? Аз по принцип не пия никакви лекарства,дори хапчета за глава.Не съм чела описанията на сиропа,но вече мисля всяко нещо,което съм правила,за да намеря някаква причина за това зацапване и идването на цикъла по рано от обикновенно.
Не. Peace

# 644
Може би е някакъв дисбаланс. То май не се намери и някой със сходен казус, така че или прави тест, или си чакай...или пък се залавяйте активно с мъжа и така..все ще стане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт