"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 084
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Здравейте отново  момичета! Както по-рано писах очаквам да Не ми дойде М.на 11.01 .Не се сдържах и направих тест току що. Как мислите дали е положителен
Скрит текст:
Бях  сигурна... Hug
Тихичко - честито!

# 661
  • София
Първо как е доказана овулацията?
И второ кое е това всичко, което ще се обърка?

Не си правя тестове,не си мерят и температурата.Изчислявам тези неща посредством приложение на телефона и следя за симптоми.Точно в тези дни наистина секретар е по обилен ,по-големи желание за секс.Имам в предвид,че нещата ще се обучкат,защото ако сметна и задам ,че началото на новия цокъл е бил сега,то дните на овулацията са съвсем други,но то и тогава не сме се пазили.Озадачава ме само това на какво се дължи по ранното ми идване със седмица при редовен цикъл.
Знам,че с тестове ще си покаже и преглед при гинеколог,просто исках и аз да изразя мнение с моите симптоми и ако някой е имал подобно нещо да се включи.То е ясно,ако съм бременна ,ще направя след няколко дни още тестове,яко ли не значи просто този месец ми е дошло по рано цикъла и на нещо се дължи факта,че е прекалено оскъдно количеството му от обикновено.
Приятен следобяд на всички ! Simple Smile
Симптомите на овулация са от покачващите се нива на естрадиола, но тжва не гарантира, че овулацията се случва!

# 662
Здравейте отново  момичета! Както по-рано писах очаквам да Не ми дойде М.на 11.01 .Не се сдържах и направих тест току що. Как мислите дали е положителен
Скрит текст:
Бях  сигурна... Hug
Тихичко - честито!

Благодаря! Утре сутрин ще направя още един.😘

# 663
Честито. Дано всичко да е наред и се сдобиете със здраво, дебеличко бебче.

# 664
Честито. Дано всичко да е наред и се сдобиете със здраво, дебеличко бебче.
Благодаря! А аз на теб продтлжавам да ти стискам палци!

# 665
Хей , момичета , да споделя и аз налудничавата идея, която ми е влезнала в главата .
Този месец ми закъсня с 2 дена , но все пак ми дойде .Нормален цикъл,малко по-лек от обикновено , още се доизчиствам с по някоя и друга капка ...Обаче от 2 дена страшно много ми се пишка .Не го усещам като цистит,имала съм такъв 4-5 пъти през годините и е доста по-различно .Не ме пари,не ме щипе,не боли .Просто непрекъснато ми се пикае .И изведнъж ми светна една лампичка ,че това беше симптом на много ранна бременност .
Знам,че е дооооооста налудничаво , при положение ,че още съм в цикъл даже , но все пак е някаква надежда .Този месец ми предстоят процедури(изследвания и цветна снимка) и ми се иска безумно много да съм бременна .
Даже тест не смея да си направя .То не знам и как ще стане,при положение ,че ходя през 30 минути до тоалетна .
В този етап от цикъла ,ако си направя тест с такава урина(като водичка е), дали би излязал реален резултат ?
Притеснявам се малко и за извънматочна бременност , понеже имам ендометриоза и реален шанс тръбите да са запушени .
На лекар съм след 2 седмици .

# 666
  • София
В това студено време и на мен постоянно ми се пишка. А като бременна този “симптом” започна чак към 5 месец

# 667
В това студено време и на мен постоянно ми се пишка. А като бременна този “симптом” започна чак към 5 месец
Не е от студа , работя в офис , придвижвам се с кола,вкъщи също е много топло .Не оставам на място да ми е студено .
До преди 2 часа бях спокойна ,че си е цистит , но сега ми щракна нещо в съзнанието 😀 Даже си взех цистон ,той ми помага винаги .
Това ме гложди ,че до сега циститът винаги е идвал с леки болки ,а сега такива няма изобщо.

# 668
При наличие на цикъл по скоро се филмираш излишно. Мога да ти кажа, че честото пишкане се появява след 5ти месец когато матката и бебето притискат мехура преди това рядко е такова усешането.

# 669
  • София
Не е от студа , работя в офис , придвижвам се с кола,вкъщи също е много топло .Не оставам на място да ми е студено .
До преди 2 часа бях спокойна ,че си е цистит , но сега ми щракна нещо в съзнанието 😀 Даже си взех цистон ,той ми помага винаги .
Това ме гложди ,че до сега циститът винаги е идвал с леки болки ,а сега такива няма изобщо.
Аз си стоя вкъщи, с бебе съм и е топло, но е факт, че времето си оказва влияние.

# 670
 Изглеждаш ми интелигентна жена, остави ги тези глупости с пикаенето и бременност при цикъл.

# 671
Аз повече се притеснявам за извънматочна заради ендометриозата, която споменах .
Иначе за пишкането и преди останах учудена , но я пишат към ранните симптоми , някакъв хормонален "трик".
Ето:
https://m.dete.bg/novini/ranni-simptomi-na-bremennost/

# 672
Може да се чистиш и от пясък в бъбреците. Понякога нищо не се усеща, освен честото пишкане.

# 673
Може да се чистиш и от пясък в бъбреците. Понякога нищо не се усеща, освен честото пишкане.
Така ли?Аз си мислех ,че винаги е с болка .
Имала съм една такава криза , болеше ме отстрани и отзад,към кръста и след 2-3 часа изведнъж спря.По това,което прочетох и ми казаха е било точно изхвърляне на песачинки,но си беше доста болезнено .

# 674
  • Пловдив
Ако приемем това за симптом, аз съм бременна от има-няма 5 години...Остави ги тези глупости.

Общи условия

Активация на акаунт