VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 935
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 120
" Този феноменален сезон" Joy

# 3 121
  • София
Емануела нали се е събрала с бащата на нейното дете. Би трябвало да си седи при него, а не да влиза да се натиска с поредната жертва.

# 3 122
  • София
Радвам се, че Емануела ще влиза. Сезона с нея не съм го гледала, но съм чела тук, че е била доста запомнящ се участник и се надявам и този път да се разгърне

# 3 123
Не разбрах какво казаха накрая, Наско влиза ли в Мост Уонтед?

# 3 124
Папито каза, че е влюбен в чужденка - май латино... Сега като прегледа коментарите за себе си и види епизода на Бай Брадър, може да се изсели при нея.
Лека нощ от мен Simple Smile

# 3 125
Папи и Дара са разделени отдавна ...
Наско как се беше разплакал миличкият, много искрен изглеждаше 😊

# 3 126
Емоционално беше как се разпрегръщаха накрая Simple Smile

# 3 127
Радвам се, че Емануела ще влиза. Сезона с нея не съм го гледала, но съм чела тук, че е била доста запомнящ се участник и се надявам и този път да се разгърне

Да, но беше интересна основно заради приятелството й с Миглена.

# 3 128
Всичко отидоха до прегръщат Наско, а Кулагин си седи на диванчето и си прави селфита.. Grinning

# 3 129
Кулагин го няма.Ама то и защо да им стои там.Каза истината,и си излезе Simple Smile

# 3 130
Като каза наистина ли тва е била жената до мен мислех че ще каже егати грозотията, а той невероятна жена..

# 3 131
Емануела не се изложи много само защото се събра с Миглена Ангелова, а тя беше феноменален играч. Ако пак влезе, ще се изложи много. У нея има една простоватост, която трудно се прикрива.

# 3 132
  • Испания
РозмариН - много смешна. Гледа мониторите и се мести насам-натам, за да влезе в кадър.
Нали е международен модел уж!

# 3 133
  • Пловдив
И лампите забравиха да изгасят, поне пред нас.

# 3 134

Да, но беше интересна основно заради приятелството й с Миглена.
А не. Забрави ли кенеф гейт?

Общи условия

Активация на акаунт