VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 907
  • 3 621
  •   2
Отговори
# 3 165
Ричардиньо как беше прегърнал Петко...сега както е безработен ще иска да става охрана в 33

# 3 166
Кво стана, кой "избрахме" за наш победител? Споделете с мен, де. Не мога да го гледам този епизод - винаги последният епизод ми се е струвал най-тъпия.

# 3 167
Е не четеш ли поне? От 5 страници валят честитките.

# 3 168
Кво стана, кой "избрахме" за наш победител? Споделете с мен, де. Не мога да го гледам този епизод - винаги последният епизод ми се е струвал най-тъпия.

Наско уе чуек

# 3 169
  • Испания

Мякащият.

# 3 170
Е не четеш ли поне? От 5 страници валят честитките.

Не, нали мога да попитам? 

Мякащият.

Сега... Въпросът ми е :
Скрит текст:
Наско спечели, защото е най-достойният от всички останали или защото се е заиграл с Тушева?

# 3 171
мен ме радва текстът на тази песен 😁
айде да го почетем Насето 😂

# 3 172
И сега какво, нещо особено случи ли се?

# 3 173
  • София
Е, сега може да се поздравим,че свърши тази мъка.  Мъка за тях.....за мен 10 пъти повече. Но явно съм мазохист и продължавам да го гледам. За сега нямам никакви очаквания от Моста, а миналата година така им се зарадвах - то Луна, Фънки, Захажаева, надявах се на нещо епично.....а се се получи едно голямо нищо! Вече, който и да е - явно са/ги научили, имат договори, кое може/не може да се излъчва, то претенции, то чудо. Наистина недуомявам има ли все още някой толкова заблуден да пуска смс, така че каква им е печалбата на продуцентите и защо продължават да си/ни го причиняват това?

# 3 174
  • Испания

Сега... Въпросът ми е :
Скрит текст:
Наско спечели, защото е най-достойният от всички останали или защото се е заиграл с Тушева?

Нали се сещаш, че не мен трябва да питаш, м?

# 3 175
В началото бях разочарована от Наско, но в последните няколко седмици ми стана симпатичен. А и ми е слабост от Х Фактор, така че съм доволна.
Като цяло - най-слабият сезон. Продуцентите дори не направиха опит да закрепят положението, а хлопнаха кепенците по-рано, явно са счели, че е безнадеждно. Поне филм да бяха направили - винаги е много забавно и смешно. Люси Иларионов, Милко и Ицо Хазарта какви роли направиха... Simple Smile Финалът тази вечер беше мижав и скучен, какъвто беше и целият сезон. В някои от предишните ВБ финалистите май пееха на финала с известни изпълнители. Сега дори това спестиха.
Мисля, че продуцентите трябва да направят дълга пауза и поне две-три години да няма ВБ. А ако съвсем го спрат, още по-добре.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 09:04 от System Error

# 3 176
  • Пловдив
За сега нямам никакви очаквания от Моста, а миналата година така им се зарадвах - то Луна, Фънки, Захажаева, надявах се на нещо епично.....
Е, постараха се тогава. Grinning
https://www.youtube.com/watch?v=0hTrfwJnMEI

# 3 177
  • Terra incognita
Оф, трябва вече да го прекратят това гласуване с смс- и. В кой век живеят? Вече всичко се случва в и чрез интернет и социалните мрежи.
Това, тази вечер не беше "любима звезда на България" , а "любима звезда на подмокрените тийнейджърки". Защото само пуберите, циганите и роднините гласуват чрез смс- и.

# 3 178
Оф, трябва вече да го прекратят това гласуване с смс- и. В кой век живеят? Вече всичко се случва в и чрез интернет и социалните мрежи.
Това, тази вечер не беше "любима звезда на България" , а "любима звезда на подмокрените тийнейджърки". Защото само пуберите, циганите и роднините гласуват чрез смс- и.

Е, как подмокрени? Момчето сам си каза, че не му става... Работата.

# 3 179
Така е. Гласуването с смс-и в такова предаване е отживелица. И без това никой освен роднини не го прави. Трябва да го махнат. Изобщо пълна промяна му трябва на това предаване ако искат да си  върнат поне част от загубената аудитория.

Общи условия

Активация на акаунт