VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 037
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 255
Имаше предложение и за професор Юлиан Вучков Joy

Професорът никога няма да влезе в това шоу! Както и Лили Иванова.

# 3 256
  • ВАРНА
 Не може да няма,някоя естрадна звезда отново.Но,коя?

# 3 257
Не може да няма,някоя естрадна звезда отново.Но,коя?

Може би Нели Рангелова. Роси Кирилова била ли е вече вътре? Георги Христов? Братя Аргирови?

# 3 258
  • Пловдив
Аз искам да влезе Минка Ботушарова.👍🏻

# 3 259
  • в резерват

той върви в комплект с Лейди Б JoyJoyJoy

# 3 260
Аз искам Милица Гладнишка.

Добрутро, buenos días, мигам сто пъти с очи и сядам да пия кафе и да ви чета, така и така проспах великия финал, след който просто няма живот!

# 3 261
След Папи кекса да вкарат Пепа секса?
И тя е секси колкото него - слаба жена, а без талия (талията й е по-широка или равна на гръдния кош). Grinning

http://botevgrad.com/uploads/news/4/41084/s1_22.jpg

# 3 262

той върви в комплект с Лейди Б JoyJoyJoy

Аууу, професора в таквиз плбейски шоу -та не участва.

# 3 263
Иска ми се този път да има повече танци, купони и мисии, които НЕ целят да създават грозни свади, ала явно според ББ публиката са мазохисти или не ги натоварва това да гледат идиотски скандали. Та пак повече ще ви чета и ще гледам откъси. Wink

# 3 264
Иска ми се този път да има повече танци, купони и мисии, които НЕ целят да създават грозни свади, ала явно според ББ публиката са мазохисти или не ги натоварва това да гледат идиотски скандали. Та пак повече ще ви чета и ще гледам откъси. Wink

Аз пък не искам купони и танци. Какво да им гледам как се лигавят? Скучно ще  е. Трябва да показват характери, да има скандали, да има нещо за обсъждане.

# 3 265
Мда, и аз не искам купони и танци. Разбирам певците да пеят, артистите да изиграят нещо (но сериозно, а не малоумното ББтеатро), да се разказват весели случки или вицове (пази боже, като на Петко Wink), ама иначе какво да им гледаме как подскачат и се гърчотят в такт, а често и извън такт Simple Smile Аз и тъпите им мисии не харесвам. Нека да има конфликти и сблъсък на характери, но без издевателства и без да не се преминават някои граници. Но явно не е възможно. Дали заради  самия формат, дали заради нашите си сценаристи, психолози и продуценти, дали заради нашата си публика.  
Интересно ми е живеещите в чужбина и следящи местните ББ да разкажат при тях как са?

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 13:51 от птица

# 3 266
Скрит текст:

Аз пък не искам купони и танци. Какво да им гледам как се лигавят? Скучно ще  е. Трябва да показват характери, да има скандали, да има нещо за обсъждане.

Според мен, трябва да показват и добро и лошо. Няма само черни или бели хора - има микс от черти положителни или отрицателни в даден характер. Никога няма да опознаем хората, влизащи във формата напълно, но ББ може да направи така, че да се разкрият някои от чертите им. За целта сам той трябва добре да прецени хората, преди да започне да им дава мисии.

Има и нещо друго - когато атмосферата в къщата е по-приятелска, по-позитивна, то тя предразполага хората да се поотпуснат и да покажат повече от себе си. Останалото върши химията между тях - усещането, че този човек е от твоята порода и усещането, че този човек е непоносим за теб.

Освен това смятам, че публиката има нужда от добри хора, герои. Аз искам да видя положителни хора, да ме зарадват, да ме разсмеят. Но...комедията е по-труден жанр от трагедията. Затова и гледаме тези грозни сцени вътре, щото да ни разсмеят им е трудно. К. отрови атмосферата на тазгодишния ВБ и целият сезон отиде в киреча. Надявам се следващият да заложи на по-позитивни участници, пък било и то скандални.

# 3 267
Е едно е конфликт, друго е да се замерят, заплашват с бой и да си навират стъклени салфетки. Отдавна е прекрачена границата. Иначе за веселите случки, театрални сцени и пеене съм за. То за мен и те са един вид купон, защото има веселие и смях. Иначе разпивки си има достатъчно. Wink Наистина не си показват уменията (които твърдят, че имат). Само лежане, ядене, скандали и интриги.

# 3 268
  • ВАРНА
Нямаха хубави мисии.По цял ден лежаха вместо да си заработват надника.Я,колко забавно беше с "Малката Джулка"!

# 3 269
  • София
не съм доволна кой е победител.  Mr. Green От всичките финалисти, май най=подхождаше на Стефан да спечели.
Видяхте ли кой защитаваше Наско? Май не беше много адекватен  newsm78  Останах с впчеатление, че насила са го довели в студиото да защитава  Наско.

Общи условия

Активация на акаунт