VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 083
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 240
ARIA, те май се подиграват повече, че говори бавно и с някакъв уличен сленг (жаргон). Wink

Понеже ББ чете тук - а дано в следващ сезон да влезе някой от категорията на Михаела Филева, Рафи, Дивна, Богомил, Мей (Маги) и пр. По-талантливи са от сега лансираните Папи, Дара и пр. (а и на мен лично - по-симпатични). Те вкарАха една горе-долу от онази вълна, ама тя най-фалшивеещата бе (Лора).

Наско е симпатяга, но песничките - ц. Другите Папита, Дари и пр. са ми анти.

# 3 241
Добро утро, мили мой!

ARIA*, защо така слънце? И аз говоря на "р", пък сума ти подигравки отнесох като ученичка, на Атанас проблема е, че толкова бавно се изразява, че слънцето има време да изгрее и залезе, изключително флегматичен е. Peace

Ох, добре че поне той спечели, а не онова чудо Папито, то все тая де.

# 3 242
Иве...мекиците ти малко спихнати...не са ти станали, миличко....содичка ли нямаше Joy

# 3 243
Ко? Не!
Турих сода кат за световно, една папкай, Ричо рече, че ще опатка другите.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 244
А...той Ричо на твойте мекици ще чака. Намуал се е доволно той отдавна....

Сега кво следва...понеделник пак шоО ли ни готвят...

# 3 245
Отказвам се. Подигравайте се на воля. Казах вече, не ми пука. Това говори по-силно дори и от правоговора ви. 😉

Готвят те. 🤣 Видяхме ги как се окъкаха. Кой знае на какво залагат. Аз ще гледам Джийзъса и ще се забавлявам.

# 3 246
JoyJoyJoy

В понеделник съм първа писта, влизането на новите маймуни няма да го изтърва.

Смеехме се на Ваня и Библията, но с Джийзъса ще ревем, вярвайте!:joy:

# 3 247
Шоу отново с втръснали лица. Златките, Вулева, този лигльо Гъмов. Скука.

# 3 248
Предварително благодаря, дайте списък с участниците в понеделник!

# 3 249
Пууу...да ги окълве карузото дано, пуууу

Малейййй....Джизъса ще ме засенчи...к ония му ти бели и светещи зъбаци...тц...тц...отиде ми реномето...

# 3 250
  • София
Черната Златка два пъти влиза, стига и толкова.

# 3 251
  • в резерват
Ако някой чуя да кажа ;"отивам да пазаря" ми е като вашите пиперки и домати Grinning

Иначе снощи гледах  малко от интервюто на Стефан Димитров,  та ми се прииска, ако търсят стари естрададжии да поканят него и Богдана, Мими и Развигор, Силвия Кацарска, Кирил Маричков, Иван Лечев,

Ивана от фолкпевиците, Имаше една Тони Димитрова, Нелина, Малина, ( те и във фолка вече си имат по-стара генерация) и някой свинар

Миро Каризмата, Мария Илиева, Дони,

бащата на Лора Grinning, майката на Тото, бащата на половината поп-фолк наследници - Коко Динев....

Роси Иванова, Диляна Георгиева, Катерина Дунева

Някоя издънка от родовете на Стайкови, Арабаджиеви, Баневи и подобни

От спортните среди - гимнастичките.....

Айде допълвайте

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 11:00 от Арбанашка кокона

# 3 252
  • София
Имаше предложение и за професор Юлиан Вучков Joy

# 3 253
  • Бургас
Аз пък си искам Емо Каменов да влезе!
Много ме забавлява този екземпляр!

# 3 254
Аз се радвам че русата Златка ще е там. Може да е от типа кифла-златотърсачка, но е доста по-свястна от Нора и Дара според мен. А може би е субективност - аз я видях още като бяхме деца в Пазарджик през 90-те - още тогава беше красива и не можеше да не я забележи човек. Wink

Общи условия

Активация на акаунт