VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 897
  • 3 621
  •   2
Отговори
# 3 225
СмайлЕ...нЪл свършва живота след края на шоОто...снощи с таквоз впечетление останах от съкварЧиранЧитИ - га се прощаваха Rolling Eyes
Рекох астероид иде към земята...шЪ са мре Joy

Наско 1:1 с Тото...та си викам няма втори път такъв да спечели...ама ей нА...изненадАха ме. Куот такова...през карузото миЙ Ill

# 3 226
От тази тема чух две парчета на Наско. Ами освен да повърна друго не мога да направя. Може да помни много от училище, но е много тъп. Ако моите деца ги хвана да слушат един ден нещо такова - строги наказания.

# 3 227
  • Испания
СмайлЕ...нЪл свършва живота след края на шоОто...снощи с таквоз впечетление останах от съкварЧиранЧитИ - га се прощаваха Rolling Eyes

Ами, за тях - да. Свърши безплатното плюскане и къркане, ръйш ли!    

# 3 228
Ся почват да се съдят. Чух че този ще е съдията

# 3 229
  • Испания
Строг и справедлив!

Мякащото и Драскача - след малко по Нова.

# 3 230
кошийдем?

# 3 231
  • Оптимист по принуда
Рекох астероид иде към земята...шЪ са мре Joy

Затуй ли ма въртят колената? Joy

Айдавий чиститу, анцужарки! Тос убавец, въй Heart Eyes

Тето, Даре, Смайле, що тъй ма пъдити от клуба?
Ей ся ша врътна на Смайлето един педикюр, от ноктята ще сваря биле, дето ще ексклузиФ за нашата  групичка! И да граняса, още по-лековито е! Отивам само да си преплакна гъбата, че снощи мих един тиган от миш-маш. Тъй става ли?

# 3 232
  • Пловдив
Съобразили са се да поканят и Константин, че Атанас нямаше да се справи сам да изпълни с нещо смислено отделеното време от предаването за него. Няма речников запас.

# 3 233
Гледам ги аз таман...

Демо...ти се сети га да се вписваш...ниЙ ще го разпускаме веч клуба, нашТа ся се сетила...то от въртене на тазовото дъно по дансингите, га и да ти остане време  де Joy

# 3 234
А какво удоволствие ви доставя да се подигравате на говорещите на меко? По цял свят има диалекти, само ние тука сме много префинени и ни дразнят. 😒

# 3 235
  • София

Е, не му търси кусуру, де... тва си е Веско-Варна, все едно за първа година го четеш... той само пише... не чете... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 3 236
А едно време (2008-2013) какви хитове имаше ехеййй. Но кот такоа. Grinning

Сериозно, липсва ми ерата на песни като Опасно близки, онези на Рафи, Дивна, Богомил, Мей (Маги) и т.н. преди последната вълна с Наско, Мегз, Дара, Сузанита, Папи Ханс, Тото и пр. И повече талант имаха, а и по-хубави текстове и музика. Сега май им мина модата на тях, жалко! Дори Криско преди 5-6-7 години имаше по-добри и по-смислени парчета от сега (Почивните дни примерно).
От тази тема чух две парчета на Наско. Ами освен да повърна друго не мога да направя. Може да помни много от училище, но е много тъп. Ако моите деца ги хвана да слушат един ден нещо такова - строги наказания.

# 3 237
Гледах ги сега... снощи изпуснах половината лайф, но се радвам че спечели Наско. Четох тук, че Мира се е изявила пак с нещо ,ако някой може да разясни ?

# 3 238
А какво удоволствие ви доставя да се подигравате на говорещите на меко? По цял свят има диалекти, само ние тука сме много префинени и ни дразнят. 😒

Това го нищихме и в началото на шоОто.
Споко...аз ги постових на мЕсто тогаз...не се кахъри.... и шопите оплюх с техния говор. Всичко е точно дет се вика...
И аз като теб мисля принципно....ма не се Идосвай. Спокои се...

# 3 239
  • София
До задника на Кардашиян Кулагин идеално се вписва, пък дори и в нашата провинциална действителност. 😄
Ама аз нали точно това казвам, де... бранд до бранд...  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт