VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 907
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 210
Радвам се че не спечели Папи!
Божана не спря да се вре където не и е мястото...

# 3 211
Победата на Ричи щеше да бъде по-ярка илюстрация на този сезон.

Последна редакция: сб, 03 ное 2018, 01:07 от Не се сърди, човече

# 3 212
  • София
Този от публиката, който пое Божана при излизането ѝ, синът на Ваня Костова ли беше?

# 3 213
Като гледам колко им е тегаво на Петко и Божана като излизат, може би не са знаели предварително какъв точно ще е финала.

# 3 214
  • Испания
Този от публиката, който пое Божана при излизането ѝ, синът на Ваня Костова ли беше?

На него прилича.

# 3 215
  • София
Божана в Instagram историите си пожелава на победителя Наско "повече споделени изречения и казани думи". За финал, целуна приятеля си и двамата са на път за "Клуб 33". Sweat Smile Trollface

https://www.instagram.com/p/BpsaPoKjgyX/

# 3 216
  • София
Ама като почнете с това, колко ви е скучно и как не гледате, пък всички сте тука. Аз съм до-вол-на, доволна. И най-кефи факта, че оная грешка на природата, Кулагин не е на финал.
Само и единствено по негово желание!  smile3521
Искаше да излезе далеч по-рано и след като от продукцията не пожелаха да загубят златната си кокошка /единствената!/ и го принуждаваха да остане на няколко пъти /подкрепено финансово!/, пичът почти им разруши къщата и тръгна да бяга сам... Кураж, който никой досега не е проявявал!  smile3501
И отново му платиха, за да го извадят уж зрителите! А тъй като той вече е далеч от суетата да се доказва по-нататък, щото се доказа достатъчно, прие уж изгонване!

Той е емблемата на сезона, а "Кулагин" вече е бранд... и ако не беше в провинциалната ни действителност, с провинциалния ни шоу бизнес и провинциалните ни продуценти, а в едно друго пространство, щеше да се конкурира с Кардашиян. Щото тя само от един голям задник направи империя!

# 3 217
  • София
До задника на Кардашиян Кулагин идеално се вписва, пък дори и в нашата провинциална действителност. 😄

# 3 218
  • Варна
Кулагин вече е бранд ... интимен гел.
Ама и гей не е:
https://www.chr.bg/zhalta-knizhka/vreme-beshe-balgarskata-lgbt-o … braza-na-kulagin/
И какво е сега?!? Злобно котараче с нарисувани скули .... извинавам се на котките.

# 3 219
Добрутррооооооооо...ставайте.
Аз като един истински Карузо ида да ви будя...че испанската дама става късно Stuck Out Tongue Winking Eye

Кафе няма да ви предлагам, че ми свърши чубрицата...Joy

За мен беше чест да пиша тук. Ако и на вас виЙ било драго- стиснете очи два пъти Joy

# 3 220
Кулагин, въпреки хейта към него, си остава най - харизматичния образ в Къщата.

# 3 221
  • в резерват

Ама кой да чете. В края на тази творба пише,  че е измислен текст. Мяу.

# 3 222
  • Испания
Гутен утрен, рибки!

Добрутррооооооооо...ставайте.
Аз като един истински Карузо ида да ви будя...че испанската дама става късно Stuck Out Tongue Winking Eye

Кафе няма да ви предлагам, че ми свърши чубрицата...Joy

За мен беше чест да пиша тук. Ако и на вас виЙ било драго- стиснете очи два пъти Joy

Ама ньдей вика толкоз рано! Олé! Тя не става късно, тя просто си хубавее в леглото.

Не предлагаш кафе, защото не искаш. Като нямаш чубрица, де ти е дафиновият лист, м?

Ти какво се засбогува с колектива? Няма ли да пишеш вече? Стиснах некОлко пъти очите.

# 3 223
  • Terra incognita
Радвам се че не спечели Папи!
Божана не спря да се вре където не и е мястото...

Ама наистина много се натиска...

# 3 224
Само искам, Янка да не допуска Жана в кръга приятели! Жана не че има шанс, но е способна да дебне Перко навсякъде! Дано я усети колко е нагла и я махне от живота им!
Мисля, че Танас не беше достоен за любима звИзда, ама..., мина вече!
За мен трябваше Ева или Ваня, но на едната и омръзна бързо, а на другата и дойде в повече!

Общи условия

Активация на акаунт