VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 010
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 375
Делте,развали хубавото и вечно стихотворение на Ралин с това посвещение...Ами не е за негo, не е. Ама трябва да си гледал ББ ,за да знаеш това.

Искаш да го посвети на Наско, нали Наскова майко? Joy
Признай си.

# 3 376
Делте,развали хубавото и вечно стихотворение на Ралин с това посвещение...Ами не е за негo, не е. Ама трябва да си гледал ББ ,за да знаеш това.

Признай си.

Насето е душичка. Гласецът не му се чу цял сезон. Обаче на фона на другите, май така е по-добре.

# 3 377

Признай си.

Много ли ще е нескромнУ? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Ми някои хора пък да сещат...я що коментари написАх тукачи,не заслужих ли и аз един стих..тъй,де ...дьитьету Joy

# 3 378

Тринайски, ще ме прощаваш, ама си е баш точно посвещението.
Като почнеш от първа серия, та докато не се махнА, бЕха простотия след простотия. НЕкои ора имаме слаби нерви, не издържаме на такава шокираща простотия. По нЕкое време ми идеше да счупя телевизора, ма се въздържах, щот нали, пари сме давАли, та си отварях Фанта наместо туй. За Карузото да не споменавам, че направо изкукуригАх.

# 3 379
  • Испания
Ричиту как се залепил за Роузито, ши кайш,че мекица е гушнал. Басси и лепката тоя ..много ми е гнусен Head Band

За него е ясно, ама да я питаш нея... След всичко избълвано по неин адрес от Липса на достойнство.

# 3 380
Делта, хапни 2-3 хляба за късна закуска, като любимата ти Ваня и ще ти се оправят нервите. Без чесън, той има обратен ефект.

# 3 381
Доообре, Делте, няма да споря повече,но и ръката няя ти стисна ПУ тоз екзестенциален въпрос.
Квото беше и Кот такоа/ по синчето Joy /
 Сакън, тв-ту нИдей, че сега следва другата феерия от "умнусти" и "хубусти" Joy

# 3 382
Делта, хапни 2-3 хляба за късна закуска, като любимата ти Ваня и ще ти се оправят нервите. Без чесън, той има обратен ефект.

Леб нЕма да муам, щот съм фина мадама. Обаче Том Джоунс и Жилетките си пускам (и аз си падам по това парче), да съм в крак с модните тенденции в ефира на Нова. Поздравче, да не вий скучно докато чакаме да ни залеят с новата кофа помия.

# 3 383
Пусни си нещо на мякащия, досега се оплаква, че гласа му не си чула в къщата ... Joy

# 3 384
Доообре, Делте, няма да споря повече,но и ръката няя ти стисна ПУ тоз екзестенциален въпрос.
Квото беше и Кот такоа/ по синчето Joy /
 Сакън, тв-ту нИдей, че сега следва другата феерия от "умнусти" и "хубусти" Joy

Let's agree to disagree, Thirteen#. Simple Smile

Пусни си нещо на мякащия, досега се оплаква, че гласа му не си чула в къщата ... Joy

А, стига ми толкоз. Да става там доктор, да лекува криви матки и да се свършва с тая мъка. Animal Hear No Evil

# 3 385
  • София
Снимки от финала:

Още:

Скрит текст:

# 3 386
На Алекс ненките, не им е простила гравитацията никак. Но Ваня е виновна, от нея тръгна тази мода, да не слагат сутиени.

# 3 387
  • София
Роузито наистина се изложи много с Ричард, ама застанала до Нора е като екзотично цвете до магарешки бодил. Нора и Дара бяха с еднакви прически, не мога да се сетя по кое време точно този тип захващане на косата горе беше много модерен, май през 90те. Всичко ново е добре забравено старо. Нора е с потресаващ грим..

# 3 388
  • Варна
Thirteen#, зашо никой не се натиска да е майка на Кулагенчо ... нали се сещаш, оная дето му е дала "перфектния ген". Колко от вас искат децата им да са такива "морални победители"? Апропо тая титла къде я връчват, зад Къщата до тоалетните?

# 3 389
Определено няма място за сравнение между Нора и Роузи...
Аз от финала се сетих, че Диона е била в къщата. Забравих я тази безличната направо.

Общи условия

Активация на акаунт