VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 016
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 360
А мен ме впечатли "кулинарната фурия демонстрира богата обща култура и интелект", то вярно, че в последните две седмици почти не гледах, та явно и затова съм изтървала какъв талант е криела.

# 3 361
  • Испания
"От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто."

A с Виктор Ангелов нямаха проблеми.  Joy

С различен аршин мерят. Търсят и намират или не различни оправдания за това или онова, за този или онзи.

# 3 362
Божана наистина може да ми отключи някоя фобия, ако я познавам лично.

# 3 363
  • Испания
И какво стана? Форматът свърши и така не излъчиха патетичната среща на Костова и Боянчо. Токът бил спрял. И? Освен това, излъчваха записи. Не беше на живо.

# 3 364
И сериал не направиха. Нали беше традиционен? Миналата година истински се забавлявах с Малката джулка, беше много забавен. Този сезон наистина беше доста блед и постен.

# 3 365
И сериал не направиха. Нали беше традиционен? Миналата година истински се забавлявах с Малката джулка, беше много забавен. Този сезон наистина беше доста блед и постен.
При това щеше да им се получи добре и различно за разлика от другите сезони.Можеше да спретнат едно хорърче.
Филм на ужасите с главна роля в него Ваня Костова.Папи Транса щеше да пищи и да бяга.Нали се сещате ролята на  красивата  девойка дето пищи гола и бяга, но накрая психото я хваща и унищожава по мъчителен начин.😜

Чели ни сценаристите темата , чели ама с едно око.Никакво въображение.Моето скромно мнение е че това беше последният сезон на Брадъра.

# 3 366
"Ты скажи, ты скажи, че те надо, че те надо
Может дам, может дам че ты хошь"

# 3 367
Искам да попитам Лора кога излезе?
Ричи, Лора, Ваня - в тази последователност ли са излезли преди финала снощи?

# 3 368
Искам да попитам Лора кога излезе?
Ричи, Лора, Ваня - в тази последователност ли са излезли преди финала снощи?

Лора и Ричи в сряда, Ваня в четвъртък. Като нямаш време да гледаш предаването, следи страницата им във фейсбук.

# 3 369
  • Испания
Снимка, публикувана днес.

# 3 370
Офффф,айдИ,дубря...Аз съм майката на Насету. Шси призная,Ко да прая,,като са крийти всичкитИ ...Joy
Сега да мьйекам ли,не ли?
А за Кулагин да пиша ли,не ли?

Пропастта м/у поколенията си е нещо,което винаги го е имало. Лошо няма.
Лошото,обаче е, че децата се"водят" по такива льохмани като Насету, Пепа,Мегъз и подобия..и трябва непременно да има коректив от страна на родителите. А като гледам сега какви са родителите ...ми се плаче.
Няма лошо и глобализацията.
Лошото е,че излизат повече такива,които ни срамят най-безочливо и са толкова ограничени,че даже и не разбират какво правят.Дали ще си в Бг, в ББ, в US, England ..и т.н. ,читав ли си,мястото няма значение.
Дразни ме вече много шуробаджанащината,която се е ширнала на-вся-къде. Като пандемия,бе...да го еВа... Оскотяването на хората, омразата, непукизма, самовлюбеността, високи претенции без никакво покритие,ама никакво. Ужасен свят български и спасение не виждам.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 00:21 от Thirteen#

# 3 371
Ей това ми хареса:

“Така е човек трябва да е критичен към простотията, например - "Ники кънчев е Ка.ут" - прилича на някакъв мазен араб от средновековието”

Простакът е кремък - корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ.
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш - на кухо простакът звучи.

Простакът не чака, не знае предел
и стига простакът до своята цел,
защото простаци край него вървят
и дават му знаци и правят му път.

Надкласов, безкласов, без род и съюз,
но винаги касов, но винаги в плюс.
Без ден да протакаш, дори да кърви,
война на простака до смърт обяви!

За срам на Европа, на всичките нас,
когато докопа в ръцете си власт,
по-страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака.
Радой Ралин

П.С. Посвещавам на К.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 00:03 от DeltaAzimut

# 3 372
Ричиту как се залепил за Роузито, ши кайш,че мекица е гушнал. Басси и лепката тоя ..много ми е гнусен Head Band

# 3 373
Ей, все едно за Ваня го е писал това Радой Ралин ...

# 3 374
Делте,развали хубавото и вечно стихотворение на Ралин с това посвещение...Ами не е за негo, не е. Ама трябва да си гледал ББ ,за да знаеш това.

Общи условия

Активация на акаунт