VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 975
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 390
  • Варна
Гледах Кулагин в Господарите ... "банковата ми сметка, банковата ми сметка" какво е това поколение, което приема банйовата сметка, като функция на характера? Тук не визирам само него, а и Ричу, Мекс, че и Тото... трябва наистина да нямаш други качества за да хвалиш с пари.
Някой може ли да свърже думите "Кулагин" и "емпатия"?

# 3 391
Е Тото кой го помни? Аз не. Помнят се цветните - Сашка, Кульо.....

# 3 392
припомням го веднага 😂 нищо, че не съм го гледала във ВБ

# 3 393
Колкото го знаех преди ВП....толкова и сега го знам.... Satisfied

# 3 394
  • Варна
И аз не го знам .. само това помня "колко пари имам, повече от всички в къщата"... ценностна система ...

# 3 395
да не прозвучи, че го защитавам, но ако сравнявате с вашата ценностна система никога няма да е ок, все пак различни поколения, с времето човек се учи Wink не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирал някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 09:33 от elle.n

# 3 396
да не прозвучи, че го защитавам, но ако сравнявате с вашата ценностна система никога няма да е ок, все пак различни поколения, с времето човек се учи Wink не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирало някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума

Не. (визирам себе си)

Грубият и просташки език никога не е бил на мода (така говорят само простаците и грубияните). Дори и сега не е, както видяхме в това издание на ВБ. В момента, в който К. си тръгна, не съм чула обидна дума изречена от някого. Поправям се, Мира каза за Ваня (зад гърба й), че е злобна бабичка и толкоз.

Виж, аз нямам против кавгите - те са нормално изпускане на събрано напрежение. Но кавгите трябва да се водят по цивилизован начин, без обиди, без налагане на своето его над чуждото, цивилизовано, както го правим ние тук. Simple Smile  Способността да останеш cool, е изключително важна, нарича се запазване на контрол. Висша форма на разум - да контролираме емоциите си и първичните си инстинкти. Защото ако хората, които не умеят да се контролират станат мнозинство в света, то той няма да оцелее дълго.

# 3 397
да не прозвучи, че го защитавам, но ако сравнявате с вашата ценностна система никога няма да е ок, все пак различни поколения, с времето човек се учи Wink не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирал някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума
Когато бяхме на 20+ възрастните се възмущаваха от наши постъпки, а не от липса на ценностна система. Ние бяхме учени, че за да имаме пари, теябва да ги изработим. Този сбирщайн, който аз видях в къщата беше потресаващ. За тези хора важното е наистна да имаш пари, няма значение как..по възможност без работа. А Кулагин бе пример за това колко е страшно да не се вземат своевременно мерки за психическото здраве. Не е нормално това болно и психически недъгаво същество да се превръща в пример и обект на подражание. Липсата на морал и ценности е отчайваща.

# 3 398
  • Варна
Не разбрах за Тото или К. говорим. От Тото нямам много впечатления. За Кулагин ... "обичам четката за грим и банковата си сметка" каточели с това се изчерпват любимите неща в живота му.

# 3 399
На мен ми хареса това, че Лора Караджова имаше по-малко гласове от Ричи Рич)) Показва колко е известна.

# 3 400
аз говорех принципно за поколенията, трябва да се е подразбрало, не съм споменала име ...
Делта, в момента в който си тръгна Кулагин се чуха много грозни думи, пусни си пак да гледаш, ама точно след като си е тръгнал, че да не вземеш да се влюбиш, че само за него говориш и ме съмняваш вече ... мисля, че и ти имаш нужда от психиатрична помощ, понякога САМО ти виждаш някакви неща ...

# 3 401
Роузито наистина се изложи много с Ричард, ама застанала до Нора е като екзотично цвете до магарешки бодил. Нора и Дара бяха с еднакви прически, не мога да се сетя по кое време точно този тип захващане на косата горе беше много модерен, май през 90те. Всичко ново е добре забравено старо. Нора е с потресаващ грим..
Един и същи фризьор (и Пепа е при него), не е много креативен по мое мнение.

# 3 402
Роузи и Ричи са се снимали така, сякаш тя очаква дете от него и тъкмо е научила, а той я гали по коремчето. Мухахахаааа!

# 3 403
Добрютро момичета. Да се похваля - снощи бях в едно от заведенията на Петко. Не беше лошо. Много хубави тиквички и брускети предлагат. Средната възраст на клиентите беше 18 - 25 г. С ММ бяхме, като някакви старци там Joy Аз мислех, че държи само един нощен клуб, а се оказа, че е собственик и на кафе - барове.

И такааа - сезона свърши. Интересно ще ми е да споделите кои са лафовете на ВИП Брадър 2018 според вас.

# 3 404
Хич не се връзвам. Съмнително ми е бизнесмени да ходят по тв предавания и да губят 2 месеца от живота си за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт