не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирал някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума
не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирало някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума
Способността да останеш cool, е изключително важна, нарича се запазване на контрол. Висша форма на разум - да контролираме емоциите си и първичните си инстинкти. Защото ако хората, които не умеят да се контролират станат мнозинство в света, то той няма да оцелее дълго.
не знам на колко години сте, но със сигурност не мислите по същия начин както сте мислили на 20+ ... лесно е да се съди от позицията, на която си ... предполагам, че когато и вие сте били на 20 се е намирал някой по-възрастен да се възмущава на поведението ви, на някоя,казана от вас дума
Аз мислех, че държи само един нощен клуб, а се оказа, че е собственик и на кафе - барове.Препоръчани теми