VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 85 963
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 465
Едно време в Черешката даваха една девойка, мулатка, която караше гостите си да загребват с пръсти нещо от купа... Тя май също беше голяма звезда?
Гледам реалитита, даже довечера ще гледам Фермата (най-вероятно), обаче не им обръщам толкова внимание. Само ако някой ме впечатли, може да започна да търся инфо за него. За мен хора, които изчезват след 4-5 години, не са истински известни. Старите изпълнители може да се излагат и да се държат нелепо понякога, но се задържаха 30-тина години на сцената и повечето хора ги разпознават. Колко от тези, които сега са супер известни, ще пеят на площад след 30 години и хората още ще ги помнят?
Между другото Прея и Михаела бяха в отбора на Мария Илиева в Х-фактор, която на тренировъчните лагери и двете не ги избра да продължат напред.

# 3 466
Аз пък ти не се сещам коя е тая мулатка...Simple Smile

# 3 467
Дидо първо беше в риалити по Нова - Стар академи. От там тръгнаха Вяра, Клавдия, Аксиния (тя беше във випа с Орлин и Къци).

# 3 468
  • Варна
Търсих поезия на Папи в нета. Намерих 2-3 стиха, но все е бял стих. Нещо в рима има ли и струва ли си да купя някоя от двете му книги?

# 3 469
А, вярно - може и да е така. Спомням си го млад, зелен и с коса. Може да е било в Стар академи... Важното е, че той има стабилна кариера, за разлика от някои от сегашните големи звезди, тръгнали от реалитита.

# 3 470
  • София
(Аз пуснах и новината за истинското име на Тони Димитрова (Спържа) дето тук в БГ мамата го обсъждаха.)
Тук и аз се обърках, какво е истинското име на Тони Димитрова и какво е "Спържа"? Wikipedia ми казва "Антоанета".

# 3 471
Ами пуснах пост че е Спържа името й и тук се бяха вързали във форума. Стари работи. Явно някои хора възприемат всичко в нетЯ като истина. Ето: http://bg-mam.ma/p/693519/24883464

“Аз пък написах  само "Спържа" и излизат доста линкове и все за Тони Димитрова, склонна съм да вярвам”
Истината е че е прякор, а не е кръщава на така. Но както виждате много хора вярват че е вярно, защото го пише в нета. Grinning
Затова и не чета клюкарски сайтове, загуба на време.

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 14:55 от Анонимен

# 3 472
А, вярно - може и да е така. Спомням си го млад, зелен и с коса. Може да е било в Стар академи...
Да, в Star Academy започна. След финала го взеха в Д2.

# 3 473
Ами пуснах пост че е Спържа името й и тук се бяха вързали във форума. Стари работи. Явно някои хора възприемат всичко в нетЯ като истина. Затова и не чета клюкарски сайтове, загуба на време.

Патрашкин, ти ли си, момче?

# 3 474
  • София
Бе пуснах пост че е Спържа името й и тук се бяха вързали. Явно някои хора възприемат всичко в нетЯ като истина.
За първи път чувам подобно име. Не знаех какво е "спържа", но Google ми разясни.
Скрит текст:
Кръстена е Тонка, но приятелите й я наричат Спържа понеже на майка й все й се прияждало спържа. Сменя името си от Тонка на Антоанета в прогимназията, поради подигравки от съучениците й по нейн адрес

Извинете, че се отколонявам от темата. Bowtie

# 3 475
  • Испания

Не плашуйся! Само 333 пъти.

Засега я вкарват в "Гласът на България".

Ако нещо ми стане на мъжката сила, жена ми щЪ съди! Знаеш ли какви адвУкати има? Sob

Нейните не знам, ама знам моите. И банковата ми сметка знам. Не пип, че пляс!

Питай ме: с какво съм облечена!
Скрит текст:

Търсих поезия на Папи в нета. Намерих 2-3 стиха, но все е бял стих. Нещо в рима има ли и струва ли си да купя някоя от двете му книги?

Не си струва. Не се ли убеди от видяното почти два месеца, та питаш?

# 3 476
  • Варна
Ами пуснах пост че е Спържа името й и тук се бяха вързали във форума. Стари работи. Явно някои хора възприемат всичко в нетЯ като истина. Затова и не чета клюкарски сайтове, загуба на време.

Кулагин, ти ли си, момиче? Wink

# 3 477
  • Варна

Не си струва. Не се ли убеди от видяното почти два месеца, та питаш?

Не съм впечатлен, ама знам ли, все пак са го публикували... Rolling Eyes

# 3 478
  • Испания

Не съм впечатлен, ама знам ли, все пак са го публикували... Rolling Eyes

От години се публикува каква ли не "клозетна" /простете!/ литература. Щом те влече, купувай!

Днес всеки може да издава всичко, стига да си осигури парите за печат.

# 3 479
Въх, Смайлис, нИ тЪ познах!

Аз я харесвам Михаела. Но пък никак не понасям Криско от няколко години, в началото имаше 2-3 песни, които харесвах. Не харесвам Дара, Гери и изобщо всичката рап-чалга или каквото там се води. На Графа почти всичко ми е ужасно скучно, само "Дим да ме няма" много си я въртях.

От лафовете за мен са вафлите, буквите на диабета и библиите, които се размахваха наляво и надясно. И че налагането с шишета не е физическа агресия.

То публикуването е лесно ако мама и тате ударят едно рамо, но не е никаква гаранция за качество.

Общи условия

Активация на акаунт