Консултация с Класически Хомеопат

• 175 192
  • 996
  •   1
Отговори
# 870
  • София - Варна - Бургас
arinna
Цитат

може ли да ми обясните разликата от обикновен хомеопат и класически

- Няма разлика!
 - Хомеопат си е Хомеопат, така както е от повече от 200 години!
 - добавката Класически, се появи за да се дистанцира Истинската Хомеопатия, от дистрибуторите на една, две хомеопатични фармацевтични Фирми, които естествено искат да увеличат производството и оборота си.  Peace

# 871
  • В най - голямото село
Здравей Александър,

Извинявай за глупавия въпрос, но на 1 во посещение при хомеопат трябва ли да нося, някакви изследвания
(за заболяванията ако имам такива)?
Благодаря

# 872
  • София - Варна - Бургас
Здравей Александър,

Извинявай за глупавия въпрос, но на 1 во посещение при хомеопат трябва ли да нося, някакви изследвания
(за заболяванията ако имам такива)?
Благодаря

- Няма проблем и да ги носите.  Peace
 - Но все пак трябва да знаете, че не въз основа на изследвания или медицински диагнози се предписва хомеопатичното л-во.
 - Главната, полезна роля на изследванията в повечето случаи е скринингова, т.е. да се отхвърли,  наличието на някое тежко заболяване.
 - Колкото до поставянето на точната Медицинска диагноза - и там изследването помага до ........       
     -  15%!

# 873
  • В най - голямото село
Благодаря

# 874

- Затова е важно да си изучавал и завършил две годишното специално Хомеопатично обучение, и не е безобидно да предписваш, само използвайки "превилегията" че си Доктор,  понеже Философията на предписване и лечение при двете е Диаметрално противоположна!   Peace
Какво става ако си завьршил и изучавал ТРИ годишното специално Хомеопатично обучение, Александър  и  то не кьм Хомеопатичното общество ,а кьм акредетирано хомеопатично училище ?
Понякога говорите много смешни неща!
Мили майки ,говорете с хомеопатите си , а не се консултирайте по нета с хора, които няма да поемат отговорност  за лечението, а и не са запознати сьс случаите Ви!!!

# 875
  • София - Варна - Бургас
 - Забелязвам, че от няколко дни, във форума се понавъдиха "новоизлюпени" форумци, но затова пък много напористи и надъхани?...
 - Какво ли ги е накарало така бързо и напористо да се "пръкнат"?   newsm78

# 876
- Забелязвам, че от няколко дни, във форума се понавъдиха "новоизлюпени" форумци, но затова пък много напористи и надъхани?...

Това за мен ли беше "д-р Алекс"(ник ) ? ThinkingИзказваш се отново прибьрзано и неподготвен!
Чета тук и сьм регистрирана поне два месеца ,преди теб(може да се провери по датите на регистрации) ! Това ,че не пиша е друг вьпрос !От време  на време ,влизам в тази тема и в повечето случаи сьм вьзмутена  ,но си мьлча!
Включвам се само като преминеш ,някой граници...

# 877
  • София - Варна - Бургас

Това за мен ли беше "д-р Алекс"(ник ) ? ThinkingИзказваш се отново прибьрзано и неподготвен!
Чета тук и сьм регистрирана поне два месеца ,преди теб(може да се провери по датите на регистрации) ! Това ,че не пиша е друг вьпрос !От време  на време ,влизам в тази тема и в повечето случаи сьм вьзмутена  ,но си мьлча!
Включвам се само като преминеш ,някой граници...

- Да, извинявай, сега видях... имах предвид "хопа2" и някои други...
 - Ама ние с теб не си ли говорихме на срещата в "Славяни" ?
 - абе, защо имам странното чувство че се познаваме отнякъде?

- Колкото за Ученето - събират ми се общо 6 години.   Peace

# 878
Сърдечно Благодаря за бързия отговор. Simple Smile
Живея в София и тъй като не попаднахме на подходящ при първият ни опит, моля да ми препоръчате хомеопат, който може наистина да помогне.

# 879
Zdravejte!
Sreshtala sum v niakoi knigi da se govori za homepatia pri zuben karies, no ne pomnia nishto konkretno.
Imam dete na 2 god. 9 meseca i izvednug otkrih che ima dva ne malki kariesa na zadnite kutni zubki i ot dvete strani. Ne mu mija zubite redovno, zashtoto zybolekaria mi kaza che do 3 godini niamalo nikakvo zanchenie.
Vse pak prez den gi miehme i nishto ne sum zabeliazala, Predi sedmica deteto zapochna da boleduva, purvo grip, posle dnes mu otkriha varicela i ne go biah poglegdala. Kakva beshe iznenadata mi kato dokato mu gedah gurloto vidiah dve ogromni cherni petna na zubkite. -okolo 4 mm
Imam chuvstvoto che tova e stanalo za niakolko dni. Vuzmogno li e tova i kakvo moge da pomogne homeopatiata.

Prdvaritelno Blagodaria.

# 880

Определено не са от няколко дни, някои хора, вкл и аз те четем от доста време.. това, че не се обаждаме е друг въпрос (все пак темата си е ТВОЯ; е, форумът определено НЕ Е)..  обаче пръкването ни може да не е резултат от нашия, а от твоя напор: само прецени, независимо, че и моята регистрация е два месеца преди твоята до тук аз имам 19 постинга в този форум, а ти имаш средно по 4 на ден, т.е към 1200 вече.. брей брей.. похвално..

Не можеш да казваш на някой, еле пък на колега, да не дава друга гледна точка, нещата трябва да се дискутират, какво против имаш това не мога да разбера и с какво ти пречат тези новоизлюпени форумци? Споко ве, никой не се е засилил да ти взема пациентите дето ги гониш тук, най-малкото, защото аз поне нямам твоите 6 години учене, едва ли знам толкова много, нямам си още никаква хартийка, т.нар. диплома, която е абсолютно безполезна.. пък изобщо да не говорим за закона в наш ущърб, който ни забранява, вкл. и на теб, да практикуваме легално тъй като не сме си купили бяла престилка, т.е не сме в играта, знаеш как bowuu newsm26  Hands Thumbsup

# 881
  • София - Варна - Бургас
Daniela Nikolova
Цитат
Здравейте!
Срещала съм в някои книги да се говори за хомепатия при зъбен кариес, но не помня нищо конкретно.
Имам дете на 2 год. 9 месеца и изведнъж открих че има два не малки кариеса на задните кътни зъбки и от двете страни. Не му мия зъбите редовно, защото зъболекаря ми каза че до 3 години нямало никакво занчение.
Все пак през ден ги миехме и нищо не съм забелязала, Преди седмица детето започна да боледува, първо грип, после днес му откриха варицела и не го бях поглеждала. Каква беше изненадата ми като докато му гедах гърлото видях две огромни черни петна на зъбките. -около 4 мм
Имам чувството че това е станало за няколко дни. Възможно ли е това и какво може да помогне хомеопатията.
Прдварително Благодаря.

- Здравейте!
 - За причината - така, по интернет не може да се каже. 

- а колкото до Хомеопатията - разбира се че може да помогне.  Peace

# 882
  • София, по трасето
 обаче пръкването ни може да не е резултат от нашия, а от твоя напор: само прецени, независимо, че и моята регистрация е два месеца преди твоята до тук аз имам 19 постинга в този форум, а ти имаш средно по 4 на ден, т.е към 1200 вече.. брей брей.. похвално..

Здравейте и от мен.Тук почти не съм писала, само чета.Първо искам да благодаря на Аlexander за помощта която ми оказа за моето излекуване  и това на детенцето ми. Вече го направих лично, та сега да го направя публично, пък дано няма някой "голям умник", който да започна да предполага защо го правя, защото ще сгреши. Затова и няма да казвам от какво бреме ме спаси и че сега живея нормално.Сърдечно ти благодаря!И най-големите благодарности към теб са нищожен жест от моя страна  bouquet
 Към  Hamaelleon искам да се обърна сега: аз не мога да разбера първо за теб какво значение имат броя на съобщенията на човека и как може да твърдиш, че гони пациенти тук, като никъде аз не прочетох например:" моля, заповядайте на адрес: София........"...Не доумявам как може един човек да си посвещава времето в това да помага чистосърдечно на хората и някой просто да се чуди как да гоподхване и да се опитва да го унижава/ е слава Богу Аlexander се е поучил от приказката" убий глупака с мълчание" и не ти обръща внимание/.
Много се извинявам, ама направо се вбесих.Държа да спомена, че човека  и пари не ми е взимал за това, че ми помогна,  докато като ходих при разни псевдолекари /с бели престилки, защото нали само те имали право да лекуват/- то просто не мога да ги сметна....
Ако някой има въпроси- и телефона ще си дам, да не правим скандал...
Аlexander, продължавай да имаш добро сърце, защото това може да го оцени някой с болно детенце вкъщи, или някой, който много е страдал.Мисля, че Hamaelleon не попада в тая категория......

# 883
Александър,как хомеопатията лекува зъбен кариес newsm78Не се заяждам,лекувам дъщеря си при хомеопат,но съм зъболекар и просто за момента ми е абсурдно да си обясня как ще изчезне инфектираната зъбна тъкан и как ще се реминерализира другата?Пак повтарям,не го приемай за нападка,просто ми е интересно да обясниш.

# 884
 Не му мия зъбите редовно, защото зъболекаря ми каза че до 3 години нямало никакво занчение.

Това просто ме остави без думи.Крайно погрешно,некомпетентно и непрофесионално мнение,смени си зъболекаря Peace

Общи условия

Активация на акаунт