Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 761
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Сиси,много се радвам за развитието на нещата при теб!Стискам палци да отгледате още ембриончета!Успех!

# 571
  • На остров
Бебка при мен пункцията се прави само с местна упойка съвсем лека която се поставя някъде във шийката илинвлагалищвто, отделно венозно морфин при нужда. Има лека болка но се изтърпява, но при мен никоя клиника не ползва пълна упойка за пункции.
Сиси стискам много палци !
На всички момичета в процедура стискам !
Ваня какво става с дъщеря ти, ще правят ли нов опит ? Тя не пише ли в форума ?

# 572
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата на всички! Простете, че пропуснах да благодаря. Но ми се иска да ви кажа, че подкрепата в тази тема е наистина важна за мен.

Аз съм много изморена и изплашена от операцията, която можело и да убие яйчника, а възстановяването и болките изобщо не знам как ще ги преживея.

Стискам палци за всички от все сърце! Дано 2019 ни зарадва със сбъднати мечти, здраве и сили да ги гледаме като добри човечета! Flowers Four Leaf Clover

# 573
Мелинда, кураж и сила ти пожелавам и успешна операция с бързо възстановяване! Стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

# 574
Момичета, благодаря за подкрепата на всички! Простете, че пропуснах да благодаря. Но ми се иска да ви кажа, че подкрепата в тази тема е наистина важна за мен.

Аз съм много изморена и изплашена от операцията, която можело и да убие яйчника, а възстановяването и болките изобщо не знам как ще ги преживея.

Стискам палци за всички от все сърце! Дано 2019 ни зарадва със сбъднати мечти, здраве и сили да ги гледаме като добри човечета! Flowers Four Leaf Clover

Мелинда, стиксам ти палци и ти пожелавам всичко да мине максимално добре. На първо място да си ти добре и бързо да се възстановиш.
Знам колко е важно за всички ни да гушнем малко съкровище, но пък трябва да сме здрави и да имаме сили да го отгледаме.
Така, че каквото е писано, това ще стане. Ще опитаме всеки каквото може според опциите, пък времето ще покаже какво му е отредено.
Аз имам дете, но толкова много винаги съм искала да са поне две, че място не мога да си намеря, че не става без да има видима за мен причина.

# 575
Мелинда, от сърце ти желая всичко да мине като по мед и масло,
да е максимално щадящо и без болки! Hug
Стискам силно палци! Heart
Благодаря ви много, Ваня, Две в едно! Heart
Дано да излезе нещо хубаво, обаче ми се струва,
че има нещо нередно, като чешма ми шурти кръв,
на моменти имам чувството, че граничи с кръвоизлив,
и ужасно големи парчета меса падат. Смених 2 пижами и 2 панталона днес.
Ако утре не намалее, значи нещо има, а хормони - идеални,
освен ако не са ги объркали. Blush
Бебка, забравих за упойката да пиша, сега видях,
като прочетох коментара на Две в едно.
В ТР е с пълна упойка, но е краткотрайна и добре дозирана,
събуждаш се, все едно нищо не е било, няма сънливост повече от 5 мин.
Никакви странични ефекти. Там просто упойките са супер, след интервенция
от 3 часа, като се събудих, нямах грам сънливост, все едно никога не съм заспивала,
дори по-хубава ми се стори от тази на пункцията.
Нито съм усетила кога съм заспала, нито кога съм се събудила.
А такъв страх й брах, мислех си, че този път вече ще ми спре сърцето. Blush

# 576
Мелинда, от сърце ти желая всичко да мине като по мед и масло,
да е максимално щадящо и без болки! Hug
Стискам силно палци! Heart
Благодаря ви много, Ваня, Две в едно! Heart
Дано да излезе нещо хубаво, обаче ми се струва,
че има нещо нередно, като чешма ми шурти кръв,
на моменти имам чувството, че граничи с кръвоизлив,
и ужасно големи парчета меса падат. Смених 2 пижами и 2 панталона днес.
Ако утре не намалее, значи нещо има, а хормони - идеални,
освен ако не са ги объркали. Blush
Бебка, забравих за упойката да пиша, сега видях,
като прочетох коментара на Две в едно.
В ТР е с пълна упойка, но е краткотрайна и добре дозирана,
събуждаш се, все едно нищо не е било, няма сънливост повече от 5 мин.
Никакви странични ефекти. Там просто упойките са супер, след интервенция
от 3 часа, като се събудих, нямах грам сънливост, все едно никога не съм заспивала,
дори по-хубава ми се стори от тази на пункцията.
Нито съм усетила кога съм заспала, нито кога съм се събудила.
А такъв страх й брах, мислех си, че този път вече ще ми спре сърцето. Blush

Сиси, тук също упойката, която използват е краткотрайна и лека, без да се налага да се минава на изкуствено дишане, както е при по-сериозни интервенции.
А на теб за пръв път ли ти е се случва това с обилното кръвотечение? Утре, ако не намалее, консултирай се с лекар, че не бива шега с това...

# 577
  • София
Сиси, ампули витамин ц и рутаскорбин ако можеш вземи. Те не вредят, само стесняват кръвоносните съдове. Аз при всеки цикъл съм така...

Вярвам, че всичко ще е наред.

# 578
Две в едно,дъщеря ми не само не чете форума,но и трудно говори по темата...много се отчайва и депресира...характер!
Ще правят опит тук в България,ама уж щеше да е януари(излезе й много висок пролактина и ТСХто),после решиха за март,а от снощи за май.
Поне от този месец е на нова работа без нощни и се надявам да падне пролактина.
Вие обмисляте ли опит в България?

# 579
Бебка, на мен са ми правили пункция на Я два пъти или три без упойка. Не е от най-приятните изживявания, но се търпи.
Сиси, успех и дано събереш още юнаци

Късмет на всички ни тази година, дано успеем най-после! 😍

# 580
  • На остров
Ваня много е важно да може да говори тя за това, ще и помогне в целият процес.
Не ММ не иска в чужбина като цяло, само за ЮК, Дания и Норвегия евентуално. Но аз си проучвам да съм готова, ако случайно се навие. За нас ще е наистина последен асистиран и искам да сигурна в избора си.
Той моя мъж всъщност е сигурен, че ще успеем натурално.

# 581
Натуралното не е невъзможно и го желая на вас и на всички от сърце!
Знам,че за споделянето си права...мен само то ме спасява,но тя е различна.Отстрани погледната е най-спокойния човек на света,но вътрешно преживява нещата.Само дано не се откаже от борбата!

# 582
Сиси, успех мила, много се зарадвах като видях как се развивавт при теб нещата, дано пунктирате още твои яйцеклетки и да си имате повече ваши ембриончета!

Мелинда! И на теб пожелавам успешна операция!

# 583
  • In transit
Ваня много е важно да може да говори тя за това, ще и помогне в целият процес.
Не ММ не иска в чужбина като цяло, само за ЮК, Дания и Норвегия евентуално. Но аз си проучвам да съм готова, ако случайно се навие. За нас ще е наистина последен асистиран и искам да сигурна в избора си.
Той моя мъж всъщност е сигурен, че ще успеем натурално.
И моя също.

# 584
Ох, моята лекарка (не репродуктивната) от години ми разправя как била абсолютно сигурна, че ще забременея естествено. Засега успявам успешно да я опровергая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт