Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 754
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз имам две тръби, два яйчника, ама 2процента подвижни и толкова с нормална морфолигия.
И една моя преклонна възраст. Макар че и на 28-29 г пак не ни се получи нищо.
Та запитах лекаря последния път имаме ли шанс, той отговори да, макар и мнооооого минимален.

А за без тръби във  форума има и такива случаи, явно не съвсем прекъснати.

# 601
  • Варна
Аз като ви чета нямам право да имам пораженчески мисли. Само дето съм сама и трябва сама да съм силна.
Мъжът ми е на плаване и.понякога си мисля, че месеците, в които го няма са загубено време за мен.
Това.мислене сигурно е грях и му плащам цената Sad

# 602
Хаха... и аз тайно се надявам да не са ми ги махнали изцяло и току станало. Ако ви кажа, че си направих тест за бременност последният цикъл, понеже закъсня с няколко дни, ще ми се смеете и сочите с пръст. Ама... то по хората ходи надеждата и лудостта. Че така де, значи всички имаме равно минимален шанс за забременяване по старомодният начин 😬

# 603
Мира, и моят е в чужбина по работа. Я се видим два-три пъти в годината, я не.

# 604
Сиси, Мелинда, късмет, момичета! Джиджи има нужда от помощници.

# 605
Привет, момичета. Вече втори ден съм на стимулация с Фемара. Когато прочетох, че тя понижава естрадиола леко се притесних този месец въобще дали ще стигна до пункция. Октомври ми беше 97 този хормон. Някой от вас вземал ли го е и как са протекли нещата?

# 606
Аз взимах предната стимулация. Всичко беше наред. Щом са ти го дали са преценили. Не, че аз го правя, но четенето на листовките не е най- доброто

# 607
  • София
Аз бях с нея и имах висок естрадиол за 1 ф 236, но беше кух и нямашя Я

# 608
А на мен тя ми действа по-добре..даже док.се съгласи/защото аз отказах клостила и и си исках нея/Винаги съм вадила

# 609
  • София
И аз бях с фемара + инжекции на две от стимулациите. Резултатите бяха по-добри отколкото без фемара само с инжекции. За съжаление аз се чувствах много зле докато пиех фемара. Никое друго лекарство не ми е действало толкова омаломощаващо и напрягащо. Но от всички чудестранни статистики, които четох фемара + инжекции дава най-добри резултати за жени над 40.

Успех!!! Flowers Four Leaf Clover

# 610
И аз бях с фемара + инжекции на две от стимулациите. Резултатите бяха по-добри отколкото без фемара само с инжекции. За съжаление аз се чувствах много зле докато пиех фемара. Никое друго лекарство не ми е действало толкова омаломощаващо и напрягащо. Но от всички чудестранни статистики, които четох фемара + инжекции дава най-добри резултати за жени над 40.

Успех!!! Flowers Four Leaf Clover

Аз за момента нищо не чувствам като странични ефекти.
Мелинда, а инжекциите какви бяха при теб?

# 611
  • София
Инжекциите бяха Мериоферт в дози между 75 и 150 дневно, те имат и други аналози, просто в моята клиника с тях работят. Допълнение цетротид и тригъра накрая.

# 612
  • На остров
Разбира се, че е възможно да се забременее на 40 плюс. Защо е по трудно при всички нас е друг въпрос Simple Smile
Много се надявам 2019 да е нашата ( на всички тук ) успешна година.

# 613
Аз правих стимулация с Фемара преди година, пих я от 3 до 7 ден 2 x 1. Реагирах много добре - образувах 5-6 Ф. После таймирахме и инсеминацията ми, първа такава, беше успешна.
Миналият месец с Летрозол беше много зле - само два фоликула и то с неподходящи размери. Неуспешна.
Така, че според мен Фемара е ОК, аз нямах странични ефекти от нея.

# 614
  • София
Бебка, фемара = активна съставка летрозол... Може би зависи от конкретния цикъл...

Общи условия

Активация на акаунт