Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Бебка, фемара = активна съставка летрозол... Може би зависи от конкретния цикъл...

Да, знам, Melinda, че са генерични аналози, но на различни производители. Но при мен резултатът беше различен. Но пък с Летрозол сложихме 3 амп. Мериоферт 150. Знам ли, може просто да съм реагирала различно.

# 616
Момичета, пункцията мина. Извадили са 9 яйцеклетки.
Утре ще разбера какво се случва с тях.

# 617
Супер. Много добър резултат.  Peace Пожелавам ти всичките да се оплодят успешно.

# 618
  • Варна
Стискам палци и аз Simple Smile

# 619
Супер. Много добър резултат.  Peace Пожелавам ти всичките да се оплодят успешно.

Дано. Simple Smile
Изписаха ми Кринон гел. Дайте съвет за това чудо, че съм чела, че е неприятно лекарство....

# 620
За кринон - поставяш дълбоко, хубаво изтискваш и вървиш, а не лежиш. Казват, че 20' са достатъчни, но като се натрупа, и часове да ходиш, пак става на бучки и изпада. Няма къде да отиде. Simple Smile

# 621
  • и тук и там :)
Записах си час за д-р Калчев в клиника "Адела" за началото на м. февруари.
Искам да ви попитам репродуктивните специалисти изписват ли хранителни добавки за подобряване на яйцеклетките.
Здравей, на мен ми изписаха още при първия преглед да пия FH PRO for WOMEN т.е. пия ги от 3 месеца.
За сега не мога да кажа дали има ефект......може би със следващата пункция Simple Smile
Отделно си купих да пия и вечерна иглика, че доста я пишат по форумите.

# 622
  • In transit

Дано. Simple Smile
Изписаха ми Кринон гел. Дайте съвет за това чудо, че съм чела, че е неприятно лекарство....
Това е прогестерон. Доколкото знам от лекари се усвоява по-добре отколкото утрогестан примерно. При мен не ми ставаше топчета и не изпадаше нищо за разлика от утрогеста, който е доста неприятен за вагинална употреба.

# 623
Сиси, аз също не вярвам за естественото забременяване.
Кофтито е, че нещо загубих вяра и за ин витро забременяване...
И моите везни клонят в тази посока вече Sad....

# 624
Мислех, че инвитрото е хоп и готово. И то с две три бебета от раз. Голяма заблуда.

# 625
  • Варна
И аз живея с някаква такава фонова мисъл, че опитаме ли и ще стане ... Като чета се отрезвявам ама не спирам да вярвам в бързия успех. Щото не съм  почнала вероятно с първите стъпки...

# 626
И аз живея с някаква такава фонова мисъл, че опитаме ли и ще стане ... Като чета се отрезвявам ама не спирам да вярвам в бързия успех. Щото не съм  почнала вероятно с първите стъпки...

И аз все се надявам, че всичко ще стане бързо и успешно, ама днес като си говорих с две момичета, с които бях в една стая, малко се уплаших - на едната и беше седми опит, на другата - пети... Anguished

# 627
Аз спрях да ги броя. Казвам си, че вече сме все по-близо. Ама не се плашете, това че при едни се бави не означава непременно, че при други няма да има успех от раз.

# 628
  • Варна
Знам, че не трябва да се обезверяваме и че това е много трудно - да се събереш и да се съхраниш след неуспех, но сте прави, че това приближава успеха.
Смятам за важно да говорим и за тази страна, а не само за клиники и показатели. Силата и вярата ни водят, нали?

# 629
Така е,при неуспешния опит на дъщеря ми в Турция,едно момиче от форума забременя при първи опит в България при непопулярна лекарка.Скоро роди прекрасното бебе София.

Последна редакция: вт, 08 яну 2019, 13:51 от Ваня Харбалиева

Общи условия

Активация на акаунт