Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 9

• 52 735
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • На остров
За съжаление инвитро не означава бебе, много хора живеят в заблуда относно това.
При нас първият инвитро опит беше много успешен, но след това не се получава както искаме и с инивитро и без все неуспехи. Иначе и забременявам  и по двата начина и с бременостите нямам проблем и с раждането също, просто искам още веднуж да ни се усмихне щастието и не разбирам къде бъркаме и защо не се получава.

# 631
Никакви пораженчески мисли, момичета! Може да е много студено, сиво и светът да изглежда все едно е спрял да се върти за нас, но истината е, че денят вече расте!  Скоро слънцето ще е достатъчно силно за да стопли душите ни, да зареди с надежда сърцата ни и да завърти светът ни Simple Smile

# 632
Минавам да ви поръся с двоен розов прашец и да ви споделя, че не бях сигурна дали да продължавам и да правя този трансфер. Шансовете са нула единствено ако се откажеш.  Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Успех на всички! Kissing Heart

# 633
Avonavi, благодаря за прашеца, тъкмо на време е, че аз ще имам нужда от него.

Момичета, обадиха ми се ембриолозите с резултата - от 9-те, имаме 6 оплодени яйцеклетки. Използвали са комбиниран метод - и инвитро, и икси като и по двата метода има положителен резултат.
Ще имам трансфер на 3-ти ден и тогава ще ми кажат как са се развили по-нататък и дали ще има за замразяване.
Пропуснах да питам док дали в деня на трансфера трябва да слагам Кринон? Вие как процедирахте?
И другото - не ме карат да пускам хормони, поне прогестерон според вас да си пусна ли сама?

# 634
  • In transit
Бебка, супер. На мен след трансфера доктора ми сложи кринон.

# 635
Здравейте, момичета! Записвам се и аз за Новата, по-успешна, да се надяваме, 2019 г.Smiley Ако се е случвало на някой от вас, бихте ли споделили евентуални причини за цикъл през 16 дни, защото на мен ми се случи днес / последният беше на 24.12.18г./ и съм доста притеснена. Не съм пила никакви хормони, само антибиотик Rulid за 5 дни заради високи Т-клетки след ендометриална биопсия. От днес пак го започнах за още 5 дни- Доктора ми го изписа за 2 поредни цикъла, но не вярвам антибиотик да влияе на цикъл. А клиниката ми е във ваканция до 13.01.19г.  и не мога да се консултирам. От този цикъл трябваше да започвам евентуално и подготовка за ЗЕТ, но явно не е било писано.
Bebka08, на мен винаги са ми казвали нищо вагинално преди трансфер, след него ще ти сложат Кринона.

# 636
:blush:Eхеее, колко хубави новини!
Бебка, супер мила! Всичко да върви успешно да край!
Авонави, честито!:blush:

# 637
Бебка, пожелавам 6 хубави ембриона и успешен трансфер!

Бени, не се сещам за друга причина, освен хормонална. Няма ли някое АГ, което може да те погледне?
В коя клиника си? Стана ми любопитно относно антибиотика при повишени показатели на ендометриална биопсия.

# 638
Минавам да ви поръся с двоен розов прашец и да ви споделя, че не бях сигурна дали да продължавам и да правя този трансфер. Шансовете са нула единствено ако се откажеш.  Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom
Успех на всички! Kissing Heart

Аvonavi, сега влязох да прочета малко от старите ти постове. Уау...браво на теб. Сериозни перипетии си имала.
Много се радвам за развитието при теб и ти пожелавам успешен финал и юни да гушнеш два пухкави бебока Simple Smile

# 639
Бебка, пожелавам 6 хубави ембриона и успешен трансфер!

Бени, не се сещам за друга причина, освен хормонална. Няма ли някое АГ, което може да те погледне?
В коя клиника си? Стана ми любопитно относно антибиотика при повишени показатели на ендометриална биопсия.
АГ-та има много, но като им кажа, че от почти 6 г. съм пациент в репродуктивна клиника /Репромед Плевен/ със няколко стимулации, трансфери, един вагон изпити хормонални таблетки, 3 операции и т.н. те ще се чудят от къде да почнат и ще стане 14.01.да си звънна на моя Доктор.Интересно ми е на някой ако се случвало какво е коментирал специалист и затова попитах тук.  А за антибиотика и аз не знам какво се очаква по-точно да лекува, запомних само тези Т-клетки, имам завишени и NK-клетки за които правя вливания, май и някакво лекарство в матката ще има. Подробности още не знам, защото резултата от биопсията е в клиниката.

# 640
  • София
на мен ми се е случвало два или три пъти цикъл на 16-18 ден.
питала съм си лекаря за това, каза че се случва и не е проблем по принцип, освен ако не стане много често.

# 641
Здравейте, момичета! Hug Heart
Връщам се премръзнала и изтощена от безсъние с лоши новини.
Въпреки хубавите хормони, не се знае дали ще се развие фоликул.
4-ти ден от МЦ ми беше вчера, докторът каза, че се виждат 2 малки точици
в левия яйчник, които може да са ф., но не е убеден, а дори и да са ф.,
са прекалено малки за дните си и едва ли ще се развият.
Кистата се е пукнала. Изписа ми Фемара за 5 дни, беше против Кломена
заради предстоящия трансфер, да не ми изтъни лигавицата.
Миналата зима Фемара не даде резултат при мен, да видим сега,
но нямам никаква надежда. Сбърках, че не пристъпих направо към трансфер,
обаче се изкуших заради ниското ФСХ, от 8 м. не са ми били в норма хормоните.
Прав се оказа докторът, като ми приказваше да не се задълбочавам
в това ФСХ, и че в моя случай няма значение дали ще е 12 или 20,
резултатът ще бъде все един и същ. Явно Ясминът при мен потиска растежа
на ф., така стана и предния път. От Цикло-Прогинова, ако сваля ФСХ, не става така.
Ще видим, като изпия Фемарата, какво ще стане, но имах предчувствие
още миналия месец, че януари няма да правя трансфер, а пък сега,
като тръгвах, всичко ми вървеше на карък, бях сигурна, че няма да е на хубаво,
а пък мъжът ми казва, че сама предизвиквам лошото, като пророкувам
предварително, ама какво да направя, като така го усещам,
много рядко ме е лъгала интуицията. Подарявам Кломен, купен от ТР,
ако някой иска, няма да го ползвам, по-хубав бил от Клостебегит.
Пила съм го 2 поредни месеца, нито кисти ми е образувал,
нито ми беше изтънил лигавицата. 9,5 беше, като ми я измериха.
Djiji, Avonavi, благодаря ви момичета! Heart
Бебка, чудесна новина! Стискам силно палци за успех! Flowers Four Leaf Clover

# 642
на мен ми се е случвало два или три пъти цикъл на 16-18 ден.
питала съм си лекаря за това, каза че се случва и не е проблем по принцип, освен ако не стане много често.
Благодаря, бамбарадамбара, това ме успокоява малко. Дано не се повтаря.

# 643
Сиси, не се тревожи, следващия месец ще направиш трансфера, всичко си идва на точнот време. Аз да се похваля започнах стимулация в Правителствена, когато на 7 ден се оказа, че имам голям полип. Та сега съм на кюртаж в понеделник. Спряна стимулация. Умът ми не го побира как не се е видял и изобщоооо...ако продължа, ще е само в Турция, да ви кажа, просто си играем тук на нещо като медицина.

# 644
  • София
и защо спряхте стимулацията, можеше да замразят ембрионите.
и с кюретаж не е добре да се маха полип, малко е на сляпо, може и да ис остане  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт